В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-мощният сериен камион в света - Volvo FH 16 със 750 к.с. вече е в автопарка на българска компания

01 Май 2017г.

  • Pin It

Камионът е оборудван с интелигентната автоматизирана трансмисия I-Shift с усилени бавни предавки, задвижване 6x4 и задно въздушно окачване. Така може да се справя с изключително тежки транспортни задачи, като има удостоверение за превоз на композиция с максимално бруто тегло до 100 тона.

„Като производители на най-мощния серийно произвеждан камион сме горди и щастливи, че той вече ще помага за успешната работа на българска компания”, коментира Карин Йохансон, Управител на Волво Груп България при официалното предаване на ключовете на автомобила.

“Като една от най-бързо развиващите се и модерни строителни компании в България търсехме достоен “флагман” за нашия автопарк от близо 150 машини. И го намерихме в лицето на Volvo FH 16.”, категоричен е Величко Праматаров, мениджър “Транспорт и строителна механизация” в Евробилд ООД. “Мощен, интелигентен, сигурен, надежден партньор. Тези определения са валидни, както за камиона, така и за нашата компания. Затова го избрахме и за емблема на нашия автопарк.”, обясни той.

Най-мощният камион ще бъде използван за превоз на тежки строителни машини и извънгабаритни товари. Първият му работен курс ще бъде между Свищов и Коздлодуй, като ще транспортира 85-тонен багер.

Евробилд ООД е основана през 2003 година. Компанията е специалирана в промишленото строителство, строителство на търговски центрове, хотели и жилищни сгради, реализация на инфраструктурни обекти, транспорт и строителна механизация, както и в производство на бетонови разтвори. Има сериозен опит в реализацията на строителни и специализирани разрушителни дейности в най-големите енергийни обекти в България, сред които ТЕЦ “Марица Изток” 1, АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене” и др. Зад успешното развитие на компанията стои екип от около 300 служители и специалисти и инвестиции в модерни технологии и оборудване.

27 април 2017 г.

Още новини от Други

RSS виж всички

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Събитието представлява финална фаза от проект по програма Еразъм+ (572647-EPP-1-2016-1-BG-SPO-SCP) и има за цел да промотира Европейска седмица на спорта 2017 сред Европейските граждани, със специален фокус върху младите хора.

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

През септември се навършва една година от старта на едно изключително партньорство – това между водещата марка гейминг монитори AOC и най-коментирания отбор по eSports през 2017 г. – Team Liquid.

Visa създава два нови центрове за обработка на трансакции в Сингапур и Великобритания

Новите центрове за обработка на данни са проектирани да отговорят на нарастващото търсене на дигитални разплащания по света

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Абонамент за RSS новини