В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-мощният сериен камион в света - Volvo FH 16 със 750 к.с. вече е в автопарка на българска компания

01 Май 2017г.

  • Pin It

Камионът е оборудван с интелигентната автоматизирана трансмисия I-Shift с усилени бавни предавки, задвижване 6x4 и задно въздушно окачване. Така може да се справя с изключително тежки транспортни задачи, като има удостоверение за превоз на композиция с максимално бруто тегло до 100 тона.

„Като производители на най-мощния серийно произвеждан камион сме горди и щастливи, че той вече ще помага за успешната работа на българска компания”, коментира Карин Йохансон, Управител на Волво Груп България при официалното предаване на ключовете на автомобила.

“Като една от най-бързо развиващите се и модерни строителни компании в България търсехме достоен “флагман” за нашия автопарк от близо 150 машини. И го намерихме в лицето на Volvo FH 16.”, категоричен е Величко Праматаров, мениджър “Транспорт и строителна механизация” в Евробилд ООД. “Мощен, интелигентен, сигурен, надежден партньор. Тези определения са валидни, както за камиона, така и за нашата компания. Затова го избрахме и за емблема на нашия автопарк.”, обясни той.

Най-мощният камион ще бъде използван за превоз на тежки строителни машини и извънгабаритни товари. Първият му работен курс ще бъде между Свищов и Коздлодуй, като ще транспортира 85-тонен багер.

Евробилд ООД е основана през 2003 година. Компанията е специалирана в промишленото строителство, строителство на търговски центрове, хотели и жилищни сгради, реализация на инфраструктурни обекти, транспорт и строителна механизация, както и в производство на бетонови разтвори. Има сериозен опит в реализацията на строителни и специализирани разрушителни дейности в най-големите енергийни обекти в България, сред които ТЕЦ “Марица Изток” 1, АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене” и др. Зад успешното развитие на компанията стои екип от около 300 служители и специалисти и инвестиции в модерни технологии и оборудване.

27 април 2017 г.

Още новини от Други

RSS виж всички

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Ученици от ПГАВТ „А.С. Попов“ раздават прегръдки на софиянци по повод Международния ден на прегръдката

Ученици от ПГАВТ „А.С. Попов“ раздават прегръдки на софиянци по повод Международния ден на прегръдката

Ученическият парламент на ПГАВТ „А.С. Попов“ с инициатива за „Раздаване на прегръдки“

Абонамент за RSS новини