В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Марките на SANOFI – любимите марки за здраве на българите

17 Юли 2017г.

  • Pin It

На лидерските позиции в категория „Фармацевтични продукти“ в класацията Моите любими марки триумфираха NO-SPA и Magne B6, а Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ спечелиха приз в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти"

Търговските марки на световния фармацевтичен лидер SANOFI отново бяха избрани от потребителите за любими марки за здраве и бяха наградени в класацията Моите любими марки. NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти“ в деветото издание на класацията. На официалната церемония по награждаването в хотел „Хилтън“ в София наградите за второ и трето място в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти" грабнаха също марки на SANOFI - Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ.

Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории.

"За нас е изключително важно да помагаме на хората да живеят здравословно и пълноценно. Щастливи сме, че допринасяме българинът да бъде по-здрав и да живее по-добре и сме благодарни за доверието, което ни гласуват всеки ден потребителите и партньорите ни. Въпреки положителната оценка, която получихме, ние не спираме да инвестираме и да повишаваме удовлетвореността на потребителите. Те ценят нашите усилия да направим качеството им на живот по-добро, а това от своя страна говори добре за ефективността на нашите продукти", каза Михаела Пиерова, Генерален мениджър "Продукти без рецепта" на SANOFI за Централна и Югоизточна Европа.

Само преди месец NO SPA Comfort на SANOFI спечели приза „Лекарство без рецепта на годината“ от Българския фармацевтичен съюз. SANOFI получи престижното признание на професионалната гилдия за трета поредна година. През 2015 БФС отличи лекарствения продукт на SANOFI Magne B6, а през 2016 наградата получи лекарство за черен дроб без рецепта Essentiale MAX.

• Бизнес подразделението на SANOFI „Продукти без рецепта“ заема лидерски позиции в България, първа в Европа и в топ 3 в световен мащаб в сегмента "Продукти без рецепта" по данни на IMS Quintiles.
• NO SPA Comfort има над 50-годишна история и е сигурно и доказано решение за лечение на коремни болки. To e лекарство без рецепта, което действа бързо и сигурно при коремни болки, успокоява или отстранява спазмите, и се прилага при спазми на гладката мускулатура, причинени от камъни в бъбреците, пикочните пътища, жлъчката, язви, главоболие, болезнена менструация, цистит и други.
• Magne B6 ЛEKA НОЩ е продукт, който се бори с безсънието, подобрява качеството на съня, улеснява заспиването и осигурява бодрост и отпочиналост на сутринта. Намалява усещането за стрес, успокоява съзнанието, подпомага дейността на нервната система и благоприятства заспиването и качеството на съня при състояния на нервност, напрежение, стрес, психическа и физическа умора.
• ПРОПОЛКИ са таблетки за смучене с натурален произход, който подпомага нормалната функция на имунната система и помага да се облекчи дискомфорта в гърлотоЗа Sanofi
Sanofi, световен лидер в здравеопазването, открива, разработва и предлага терапевтични решения, поставяйки в центъра на дейностите си потребностите на пациентите. Компанията е лидер по продажби в България, като заема 4-то място и 3-то място сред иновативните компании в страната. Структурата на Sanofi включва пет глобални бизнес направления: „Диабет и сърдечно-съдови заболявание“, „Общи лекарства и бързоразвиващи се пазари“, „Sanofi Genzyme“, „Sanofi Pasteur“ и „Лекарства без лекарско предписание“. В България Sanofi се стреми да повиши качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до иновативни здравни терапии и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични продукти.

За допълнителна информация:
Яворка Петрова
Account Director, V+O Communication
тел.: + 359 2 850 96 04, мобилен: + 359 894 727175

Люба Василева
Мениджър комуникации за Централна и Югоизточна Европа
Sanofi
мобилен: + 359 88 531 43 71

Още новини от Други

RSS виж всички

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград започва строително-монтажните дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“. Официално това ще стане по време на церемония по „Първа копка“на 22 август 2017 г. от 10.30 часа.

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

На заключителна пресконференция по проекта, която ще се състои на 23 август 2017 г., ще бъдат отчетени изпълнените дейности и постигнатите резултати по проекта.

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Три ваучера за книги на стойност от 500 лева ще зарадват най-любознателните потребители

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Престижните награди EISA отново затвърдиха авторитета на бранда при професионалните и при любителските фотоапарати

Д-р Милен Врабевски получи престижното звание „Почетен гражданин на Варна“

Председателят на Фондация „Българска памет“ бе отличен за изключителен принос за българската култура и образование

Абонамент за RSS новини