В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт с Владислав Ангелов и Светослав Василев

19 Юни 2017г.

  • Pin It

София, 15 юни 2017 г. - Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт като мениджър на Владислав Ангелов и Светослав Василев, които ще вземат участие в „Премиум Рали София – Свети Влас“ с Ford Fiesta PROTO. Автомобилът е произведен от Stec Rally Rent в Полша и е напълно пригоден за рали надпревари, като мощността му надвишава 650 к.с. Състезанието ще се проведе в периода 14-17 юни 2017 г., а по традиция началото бе вчера (14 юни, сряда) от курортното селище в Свети Влас. В днешния ден (15 юни, четвъртък) ще бъде даден официалният старт на „Премиум Рали София-Свети Влас“, като в оставащите дни отборите ще трябва да преминат през дестинации като Арбанаси, ще стигнат до Букорещ (Румъния) и ще върнат за финала в столицата София. Участниците ще мерят сили в дисциплини като италианско преследване, изпитание „точна езда“, track day и драг надпревара.
„Изключително много се радвам, че ще имам възможността да подкрепя Влади Ангелов и Слави Василев като мениджър на отбора, защото именно те са част от хората, които са ме следвали
винаги и навсякъде в моята спорта кариера, а и най-вече ме радва факта, че ще участват с един много истински подготвен автомобил какъвто е Ford Fiesta PROTO. Имах възможността да го
тестват и наистина мога да кажа, че това е един впечатляващ автомобил. Разбира се, този автомобил е изключително специфичен, има нужда от много високо ниво на адаптация към него, за да може да разгърне истинския си потенциал. За съжаление времето ни е оскъдно и съм сигурен, че Влади и Слави няма да успеят да се справят за толкова кратко време с автомобила, за да използват на 100% неговите възможности, но със сигурност ще дадем всичко от себе си, за да се доближим максимално до този изключителен потенциал..“, коментира рали-шампионът Крум
Дончев. „Аз съм човек, който обожава автомобилите и автомобилния спорт. От както се помня ходя да гледам и подкрепям автомобилни състезания. За мен това участие ще бъде като една сбъдната мечта. Бих желал да пожелая успех на всички участници и нека се забавляваме колкото може повече.“, сподели Владислав Ангелов.
„Очаква ни едно много интересно състезание със страхотни автомобили. През изминалите години организаторите на „Премиум Рали София – Свети Влас“ доказаха, че могат да създадат нещо изключително интересно, а то е усещане за приятелство и страхотна атмосфера съчетани в една интересна надпревара.“, коментира накратко Светослав Василев.

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини