В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт с Владислав Ангелов и Светослав Василев

19 Юни 2017г.

  • Pin It

София, 15 юни 2017 г. - Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт като мениджър на Владислав Ангелов и Светослав Василев, които ще вземат участие в „Премиум Рали София – Свети Влас“ с Ford Fiesta PROTO. Автомобилът е произведен от Stec Rally Rent в Полша и е напълно пригоден за рали надпревари, като мощността му надвишава 650 к.с. Състезанието ще се проведе в периода 14-17 юни 2017 г., а по традиция началото бе вчера (14 юни, сряда) от курортното селище в Свети Влас. В днешния ден (15 юни, четвъртък) ще бъде даден официалният старт на „Премиум Рали София-Свети Влас“, като в оставащите дни отборите ще трябва да преминат през дестинации като Арбанаси, ще стигнат до Букорещ (Румъния) и ще върнат за финала в столицата София. Участниците ще мерят сили в дисциплини като италианско преследване, изпитание „точна езда“, track day и драг надпревара.
„Изключително много се радвам, че ще имам възможността да подкрепя Влади Ангелов и Слави Василев като мениджър на отбора, защото именно те са част от хората, които са ме следвали
винаги и навсякъде в моята спорта кариера, а и най-вече ме радва факта, че ще участват с един много истински подготвен автомобил какъвто е Ford Fiesta PROTO. Имах възможността да го
тестват и наистина мога да кажа, че това е един впечатляващ автомобил. Разбира се, този автомобил е изключително специфичен, има нужда от много високо ниво на адаптация към него, за да може да разгърне истинския си потенциал. За съжаление времето ни е оскъдно и съм сигурен, че Влади и Слави няма да успеят да се справят за толкова кратко време с автомобила, за да използват на 100% неговите възможности, но със сигурност ще дадем всичко от себе си, за да се доближим максимално до този изключителен потенциал..“, коментира рали-шампионът Крум
Дончев. „Аз съм човек, който обожава автомобилите и автомобилния спорт. От както се помня ходя да гледам и подкрепям автомобилни състезания. За мен това участие ще бъде като една сбъдната мечта. Бих желал да пожелая успех на всички участници и нека се забавляваме колкото може повече.“, сподели Владислав Ангелов.
„Очаква ни едно много интересно състезание със страхотни автомобили. През изминалите години организаторите на „Премиум Рали София – Свети Влас“ доказаха, че могат да създадат нещо изключително интересно, а то е усещане за приятелство и страхотна атмосфера съчетани в една интересна надпревара.“, коментира накратко Светослав Василев.

Още новини от Други

RSS виж всички

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Абонамент за RSS новини