В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Kaufland България стартира национално турне под надслов „Свежите приятели“

13 Септември 2017г.

  • Pin It

София, 12 септември 2017 г. – От Русе стартира кампанията на Kaufland България под надслов „Свежите приятели“. Кампанията е насочена към консумацията на повече свежи плодове и зеленчуци сред малки и големи. Специално създадена за целта рикша, отрупана с пресни плодове, вече бе на гости в крайдунавския град, а в програмата й предстои да бъдат включени седем града до края на годината.

По време на престоя си в Русе рикшата раздаде хиляди свежи ябълки, круши, праскови, банани и портокали с мисията да направи балансираното хранене по-привлекателно, както и да информира за ползите от консумацията на свежи плодове и зеленчуци. Заедно с плодовете бяха раздадени и информационни материали с полезна информация и препоръки за балансираното хранене. Информационните материали включват и част за оцветяване, в която малки и големи могат да вдъхнат живот на симпатичните герои, използвайки въображението си.

Турнето на рикшата „Свежите приятели“ ще премине през още ключови локации в цялата страна, за да достигне до колкото може повече потребители. След успеха в Русе, следващите градове, които рикшата ще посети, са Пловдив на 15 септември и София на 16 и 17 септември. В столицата рикшата ще бъде част от официалната програма на фестивала „квАРТал“.

Още новини от Други

RSS виж всички

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Абонамент за RSS новини