В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Kaufland България стартира национално турне под надслов „Свежите приятели“

13 Септември 2017г.

  • Pin It

София, 12 септември 2017 г. – От Русе стартира кампанията на Kaufland България под надслов „Свежите приятели“. Кампанията е насочена към консумацията на повече свежи плодове и зеленчуци сред малки и големи. Специално създадена за целта рикша, отрупана с пресни плодове, вече бе на гости в крайдунавския град, а в програмата й предстои да бъдат включени седем града до края на годината.

По време на престоя си в Русе рикшата раздаде хиляди свежи ябълки, круши, праскови, банани и портокали с мисията да направи балансираното хранене по-привлекателно, както и да информира за ползите от консумацията на свежи плодове и зеленчуци. Заедно с плодовете бяха раздадени и информационни материали с полезна информация и препоръки за балансираното хранене. Информационните материали включват и част за оцветяване, в която малки и големи могат да вдъхнат живот на симпатичните герои, използвайки въображението си.

Турнето на рикшата „Свежите приятели“ ще премине през още ключови локации в цялата страна, за да достигне до колкото може повече потребители. След успеха в Русе, следващите градове, които рикшата ще посети, са Пловдив на 15 септември и София на 16 и 17 септември. В столицата рикшата ще бъде част от официалната програма на фестивала „квАРТал“.

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини