В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Големият финал на Bosch Fans Roadshow 2017 - тази събота, във Варна!

14 Юли 2017г.

  • Pin It

Водещите на роудшоуто Део и Мария Силвестър ще очакват жители и гости на града в 11 часа пред х-л "Черно море“ с много творчески предизвикателства, игри и фенски награди

Тази събота, 15 юли, е големият финал на Bosch fans Roadshow 2017! Закриващото събитие на лятното турне на електроинструментите на Бош ще бъде във Варна, с начален час 11:00. Водещите на роудшоуто Део и Мария Силвестър ще очакват жители и гости на града пред х-л "Черно море“ с много творчески предизвикателства, игри и разбира се, фенски награди.

Посетителите ще могат да се включат в състезателни игри за бързина, точност и ловкост с водоструйка, листосъбирач, акумулаторна отвертка, нивелир или пък лазерна ролетка. А по-креативно настроените фенове, ще могат да си изработят собствена хранилка за птици или сандъче за билки в двата DIY къта. Всички участници ще имат възможност да спечелят плажни игри и аксесоари, винтоверт и дори ваканция за двама в популярен морски курорт! Входът, разбира се, е свободен!

Припомняме, че лятното турне на електроинструментите на Бош се провежда за трета поредна година, като до момента обиколи пет големи града на България: Плевен, Пловдив, Русе, Бургас и София. Повече информация можете да научите на Фейсбук страницата facebook.com/BOSCHfans, където всяка събота по време на роудшоуто има и живи видео включвания от мястото на събитието. За всички онлайн фенове Део и Мария подготвят няколко интересни въпроса, а наградите за най-бързо отговорилите са с код „лято“.

 

За контакти:
Агенция ПРИМА
Ели Павлинова
PR & Communications
Т: +359 899 989866

Още новини от Други

RSS виж всички

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Събитието представлява финална фаза от проект по програма Еразъм+ (572647-EPP-1-2016-1-BG-SPO-SCP) и има за цел да промотира Европейска седмица на спорта 2017 сред Европейските граждани, със специален фокус върху младите хора.

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

През септември се навършва една година от старта на едно изключително партньорство – това между водещата марка гейминг монитори AOC и най-коментирания отбор по eSports през 2017 г. – Team Liquid.

Visa създава два нови центрове за обработка на трансакции в Сингапур и Великобритания

Новите центрове за обработка на данни са проектирани да отговорят на нарастващото търсене на дигитални разплащания по света

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Абонамент за RSS новини