В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Екстремни изживявания за всички с Приключенски многобой Ботевград 2017

11 Октомври 2017г.

  • Pin It

Община Ботевград с отворено събитие на крепост „Боженишки Урвич”

На 22 октомври 2017 (неделя) във и около средновековна крепост „Боженишки Урвич”, намираща се край с. Боженица, Софийска област, ще се проведе отворено събитие Приключенски многобой Ботевград 2017, предназначено за всички почитатели на високия адреналин и времето, прекарано сред природата.
Организатор е Община Ботевград, а целта на инициативата е по атрактивен начин да се заинтригуват жители и гости на общината, и по-специално децата, към активен спорт и забавления на открито, да се покаже красотата и културната история на района, възможностите за отдих и туризъм.
Сред екстремните предизвикателства, очакващи желаещите да се включат в състезателната част, ще са катерене и спускане по скални отвеси под крепостта „Боженишки Урвич”, проникване в пещера, задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък. По-лежерно настроените посетители, ще могат да се забавляват с музикални изненади и допълнителни игри и развлечения на поляната под крепостта, да се изкачат по алеята до хълма, за да се насладят на удивителните панорамни гледки и да посетят скалния параклис, разположен на най-високото място в пределите на крепостта.
“Надявам се, като за първо събитие от подобен характер на територията на Общината, участниците да останат доволни и да успеем да повдигнем настроението и духа им, въпреки застудяващото време”, каза кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов и изрази желанието си мероприятието да се превърне в ежегодно за района.
Водещ на събитието ще е певецът и радиоводещ Теодор Койчинов – Тео. А освен ден, изпълнен с адреналин и приятни емоции, 5-ма късметлии от посетителите ще получат и екстремен подарък – ваучер за моторен полет с паратрайк!
Всички ентусиасти, които желаят да се включат в състезателната част на Приключенски многобой Ботевград 2017 ще могат да се запишат през формата за регистрация, която до дни ще е активна на Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/Приключенски-Многобой-191236981420613. Изпитанията от многобоя ще преминават с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност и са подходящи за възрастни и за деца над 12 години.
Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни.

За повече информация:
Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/Приключенски-Многобой-191236981420613
Официален сайт на Община Ботевград: www.Botevgrad.bg
Официална Фейсбук страница на Община Ботевград:www.facebook.com/obshtinabotevgrad

За контакти:
Елена Бързакова
Т: +359887870534
Е: e.barzakova@idea-agency.bg
www.idea-agency.bg

Още новини от Други

RSS виж всички

България е домакин на европейската конференция по муковисцидоза

България е домакин на европейската конференция по муковисцидоза

Тази година България е домакин на Осмата югоизточна европейска конференция по муковисцидоза, която ще се проведе от 20 до 22 октомври 2017г., в Парк-хотел Москва, гр. София. Организатор на събитието е Асоциация „Муковисцидоза“ – България.

Програма и регистрация за Седмица на индивидуалната психология

Програма и регистрация за Седмица на индивидуалната психология

Вече е известна програмата на Международния образователен семинар „Иновации в образованието“ , 3-5.11.2017 г. Тя ще се опита да даде отговор на въпросите, свързани с вторичната травма, индивидуалната консултация и супервизия на работата с деца и възрастни.

УСПЕШНО СТАРТИРА КАМПАНИЯТА „ПЪТЯТ ДО МАЛТА“

УСПЕШНО СТАРТИРА КАМПАНИЯТА „ПЪТЯТ ДО МАЛТА“

Официално стартира националната кампания „Пътят до Малта“, инициирана от най-голямата верига спортни магазини в страната, Decathlon България.

Пресконференция по повод Световния месец за борба с рака на белия дроб – ноември

На 18.10.2017 г., сряда, от 14:00 часа в Арт салона на Радио Варна (бул. „Приморски“ № 22, гр. Варна) ще се проведе пресконференция по повод Световния месец за борба с рака на белия дроб – ноември, и предстоящата годишна Национална онкологична конференция МОРЕ – 2017.

Плевенчанин ще атакува титлата “Най-ефективен шофьор на камион в света”

Плевенчанин ще атакува титлата “Най-ефективен шофьор на камион в света”

Пламен Иванов ще се бори и за чисто нов камион Renault T 480 на финала на Optifuel Challenge 2017 в Толедо

Абонамент за RSS новини