В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Детектив № 1 спечели титлата BEST MAXIM TATTOO 2017 с древни български символи

10 Юли 2017г.

  • Pin It

Софка и Гринго в MAXIM Pool & Gаrden: Няма да си татуираме имената, на раздяла е

С древни български символи, татуирани по тялото, частен детектив № 1 Марин Маринов убедително спечели гласовете на феновете в надпреварата BEST MAXIM TATTOO 2017. Яхнали мощни мотори, рокерите от Велика България го ескортираха на басейна на ресторант MAXIM Pool & Gаrden в Дипломатическия клуб в Горна баня.
Гласовете на фенове във фейсбук класираха на второ място най-младата майка сред певиците - Джина Стоева, както и атрактивната Джулиана Гани с 13 татуса по тялото.
Актуалната звездна двойка - жената-глас Софи Маринова и Тодор Давидов - Гринго бе голямата атракция на вечерта. Пеещият бургазлия спечели специалната награда за Татуирано тяло. Освен духовни послания,свързани с Бог, по тялото му има цветя, надпис Bad boy (любим татус на Софка), както и плачеща жена - с почит за всички жени, които е разплакал през годините.
"Аз имам само цветя на едната ръка, но сме решили с Гринго да не си татуираме имената, защото е на раздяла", призна Софи Маринова.
Въпреки че са шампиони в сърцата на дамите, футболните плейбои Благо Георгиев и Ники Михайлов изостанаха в класирането за титлата BEST MAXIM TATTOO 2017.
Снимки Maxim Pool&Garden  

www.vipcompr.com

 

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини