В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Четвъртият семинар, част от проект „ЕКООБЩИНА 2017“ се проведе с подкрепата на Schneider Electric

30 Юни 2017г.

  • Pin It

28 юни 2017 г., София. За втора поредна година Schneider Electric, глобалният специалист в енергийния мениджмънт и автоматизацията, е сред основните партньори на конкурс „ЕКООБЩИНА“. Компанията подкрепи четвъртия и последен семинар, част от инициативата на тема „Подобряване на енергийната ефективност на обществените и жилищните сгради”.
Конкурсът „ЕКООБЩИНА“ се организира от Френското посолство в България и има за цел да оцени и стимулира добрите практики на българските общини в областта на устойчивото развитие. В него са поканени да участват всички общини, независимо големи или малки, които се стремят към осигуряване на нови градски услуги, едновременно конкурентоспособни и опазващи околната среда. В рамките на конкурса, фрески експерти пристигат в България, за да обменят опит с българските си колеги по темите на устойчивото развитие, като по този начин засилват двустранните отношения на двете държави.
„Щастливи сме, че за втора поредна година сме основен партньор на инициативата „ЕКООБЩИНА“. За нас този проект е от важно значение, тъй като той дава възможност на представителите на общините в България се срещат с френските си колеги и да обменят ценен опит“, каза по повод конкурса Йонуц Фаркаш, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Македония, Косово и Албания.
Над 50 представители на местната власт, експерти и партньори на инициативата присъстваха на семинара и лекциите на френските експерти и представителите на МРРБ. Официален гост на откриването бе Н. Пр. Ерик Льобедел, посланик на Франция в България и г-жа Гергана Благиева, директор на дирекция „Жилищна политика“ в МРРБ.
В своите лекции, гостите от Франция говориха за националния контекст по отношение на политиките на подобряване на енергийната ефективност на сградите във Франция и България.

Още новини от Други

RSS виж всички

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Абонамент за RSS новини