В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Байер България ЕООД организира серия от лекции за студенти под надслов LIFE & Science Talks

14 Ноември 2017г.

  • Pin It

Байер България ЕООД организира поредица от специализирани лекции за студенти под надслов LIFE & Science Talks. Те ще дадат възможност на експерти от Байер и студенти да обсъдят ключови теми. Първата подобна среща със заглавие “От молекулата до лекарствата” се проведе в началото на месец май, а втората лекция се състоя на 9 ноември и беше посветена на Лекарствената безопасност. До момента близо 70 студента в рамките на двете издания се запознаха от първо лице с водещи специалисти от Байер България ЕООД и за няколко часа усетиха какво е да си част от компания с такъв мащаб.

„За нас най-ефективният начин да предадем знания и умения, които да бъдат добре приети и усвоени, е посредством подобни срещи, на които професионалисти си говорят директно с млади хора. LIFE & Science Talks e много ценна инициатива за компанията ни, защото с нея строим мост между две системи – образователната и корпоративната. В основата си, този проект има за цел да допълни знанията, които специализираните учебни заведения в България дават и да предостави най-актуалната информация, за да си представят младите хора по-ясно бъдещето си в професионален план. LIFE & Science Talks е първата стъпка към едно по-информирано и свързано с работната среда поколение“, сподели Габор Равицки, управляващ директор на Байер България ЕООД.

LIFE & Science Talks е част от образователните проекти на Байер в България.

###

Байер: Наука за по-добър живот

Байер е международна компания с опит в областите на науките за живота – здравеопазване и земеделие. Продуктите и услугите на Байер имат за цел да носят полза на хората и да подобрят качеството им на живот. В същото време Групата цели да създаде стойност чрез иновации, растеж и висок потенциал за печалби. Байер съблюдава принципите на устойчиво развитие, както и социалните и етичните си отговорности. През финансовата 2016 г. в Групата работят около 99,600 служители, а компанията реализира продажби в размер на 34.9 млрд. евро. Капиталовите разходи възлизат на 2.2 млрд. евро, а разходите за изследователска дейност и развитие – на 4.4 млрд. евро. За повече информация посетете www.bayer.com

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини