В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Байер България ЕООД организира серия от лекции за студенти под надслов LIFE & Science Talks

14 Ноември 2017г.

  • Pin It

Байер България ЕООД организира поредица от специализирани лекции за студенти под надслов LIFE & Science Talks. Те ще дадат възможност на експерти от Байер и студенти да обсъдят ключови теми. Първата подобна среща със заглавие “От молекулата до лекарствата” се проведе в началото на месец май, а втората лекция се състоя на 9 ноември и беше посветена на Лекарствената безопасност. До момента близо 70 студента в рамките на двете издания се запознаха от първо лице с водещи специалисти от Байер България ЕООД и за няколко часа усетиха какво е да си част от компания с такъв мащаб.

„За нас най-ефективният начин да предадем знания и умения, които да бъдат добре приети и усвоени, е посредством подобни срещи, на които професионалисти си говорят директно с млади хора. LIFE & Science Talks e много ценна инициатива за компанията ни, защото с нея строим мост между две системи – образователната и корпоративната. В основата си, този проект има за цел да допълни знанията, които специализираните учебни заведения в България дават и да предостави най-актуалната информация, за да си представят младите хора по-ясно бъдещето си в професионален план. LIFE & Science Talks е първата стъпка към едно по-информирано и свързано с работната среда поколение“, сподели Габор Равицки, управляващ директор на Байер България ЕООД.

LIFE & Science Talks е част от образователните проекти на Байер в България.

###

Байер: Наука за по-добър живот

Байер е международна компания с опит в областите на науките за живота – здравеопазване и земеделие. Продуктите и услугите на Байер имат за цел да носят полза на хората и да подобрят качеството им на живот. В същото време Групата цели да създаде стойност чрез иновации, растеж и висок потенциал за печалби. Байер съблюдава принципите на устойчиво развитие, както и социалните и етичните си отговорности. През финансовата 2016 г. в Групата работят около 99,600 служители, а компанията реализира продажби в размер на 34.9 млрд. евро. Капиталовите разходи възлизат на 2.2 млрд. евро, а разходите за изследователска дейност и развитие – на 4.4 млрд. евро. За повече информация посетете www.bayer.com

Още новини от Други

RSS виж всички

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Абонамент за RSS новини