В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЗАМИНАВА ЗА ФИНАЛА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА RENAULT TRUCKS ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КАМИОНИ

15 Май 2017г.

  • Pin It

Български екип механици се класира на финала на второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship). В предварителните фази българите се пребориха с тежката конкуренция на 5285 професионалисти в 1421 отбора от 49 държави.

Четиримата специалисти от тима Techno Guys от софийския сервизен център на Волво Груп България - Александър Живков, Росен Кабакчиев, Стефан Стефанов, Веселин Стойчовски заминават за Лион, за да представят страната ни в решаващата надпревара на 17 май. Те ще се изправят срещу 23 отбора от 19 други държави (Франция, Алжир, Турция, Гана, Дания, Швейцария, Оман, Испания, Белгия, Русия, Германия, Полша, Украйна, Италия, Португалия, Израел, Австрия, Словения и Обединеното Кралство).

“Самото ни класиране на финала сред толкова много участници е успех за нас. Въпреки тежката конкуренция, в Лион ще направим всичко възможно да представим България достойно.”, обясни капитанът на отбора ни Александър Живков. “За състезанието се подготвяме на практика всеки ден, в работата си в сервиза, когато се стараем да направим най-доброто за клиентите. Освен знанията и уменията ни, според мен най-важният ни коз е, че сме сработени и действаме успешно като екип”, допълни той.


Финалистите ще премерят сили в серия от шест практически тестове, проведени в реалните условия на световния обучителен сервизен център на Renault Trucks. Задачите ще са релевантни на обичайните работни ситуации, с които екипите механици трябва да се справят в ежедневната си работа. При изпълнението им те ще трябва да покажат не само техническите си умения, но и експертиза при ефективното разпределение на задачите между членовете на екипа.

Така ще бъде излъчен големият победител в международното състезание – Най-добрият екип на Renault Trucks в следпродажбеното обслужване.


"Това състезание дава възможност на екипите на Renault Trucks от цял свят да докажат уменията и знанията си и да го направят заедно. Доказателство за успеха на формата е, че участниците във второто издание на шампионата са 2,5 пъти повече в сравнение с миналата година," обяснява Жил Клемент, Вицепрезидент, Следпродажбено обслужване на Renault Trucks.

Още новини от Други

RSS виж всички

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград започва строително-монтажните дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“. Официално това ще стане по време на церемония по „Първа копка“на 22 август 2017 г. от 10.30 часа.

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

На заключителна пресконференция по проекта, която ще се състои на 23 август 2017 г., ще бъдат отчетени изпълнените дейности и постигнатите резултати по проекта.

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Три ваучера за книги на стойност от 500 лева ще зарадват най-любознателните потребители

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Престижните награди EISA отново затвърдиха авторитета на бранда при професионалните и при любителските фотоапарати

Д-р Милен Врабевски получи престижното звание „Почетен гражданин на Варна“

Председателят на Фондация „Българска памет“ бе отличен за изключителен принос за българската култура и образование

Абонамент за RSS новини