В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЗАМИНАВА ЗА ФИНАЛА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА RENAULT TRUCKS ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КАМИОНИ

15 Май 2017г.

  • Pin It

Български екип механици се класира на финала на второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship). В предварителните фази българите се пребориха с тежката конкуренция на 5285 професионалисти в 1421 отбора от 49 държави.

Четиримата специалисти от тима Techno Guys от софийския сервизен център на Волво Груп България - Александър Живков, Росен Кабакчиев, Стефан Стефанов, Веселин Стойчовски заминават за Лион, за да представят страната ни в решаващата надпревара на 17 май. Те ще се изправят срещу 23 отбора от 19 други държави (Франция, Алжир, Турция, Гана, Дания, Швейцария, Оман, Испания, Белгия, Русия, Германия, Полша, Украйна, Италия, Португалия, Израел, Австрия, Словения и Обединеното Кралство).

“Самото ни класиране на финала сред толкова много участници е успех за нас. Въпреки тежката конкуренция, в Лион ще направим всичко възможно да представим България достойно.”, обясни капитанът на отбора ни Александър Живков. “За състезанието се подготвяме на практика всеки ден, в работата си в сервиза, когато се стараем да направим най-доброто за клиентите. Освен знанията и уменията ни, според мен най-важният ни коз е, че сме сработени и действаме успешно като екип”, допълни той.


Финалистите ще премерят сили в серия от шест практически тестове, проведени в реалните условия на световния обучителен сервизен център на Renault Trucks. Задачите ще са релевантни на обичайните работни ситуации, с които екипите механици трябва да се справят в ежедневната си работа. При изпълнението им те ще трябва да покажат не само техническите си умения, но и експертиза при ефективното разпределение на задачите между членовете на екипа.

Така ще бъде излъчен големият победител в международното състезание – Най-добрият екип на Renault Trucks в следпродажбеното обслужване.


"Това състезание дава възможност на екипите на Renault Trucks от цял свят да докажат уменията и знанията си и да го направят заедно. Доказателство за успеха на формата е, че участниците във второто издание на шампионата са 2,5 пъти повече в сравнение с миналата година," обяснява Жил Клемент, Вицепрезидент, Следпродажбено обслужване на Renault Trucks.

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини