В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Ариана“ предприема решителни стъпки за опазване на природата

26 Юни 2017г.

  • Pin It

23.06.2017 г., гр. София, „Ариана“, една от най-продаваните lager бири в България, стартира дългосрочната си платформа под наслов „Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град“. Целта на инициативата е да инвестира средствата в зелени и устойчиви политики, които да подпомогнат опазването на околната среда. За да пристъпи към по-устойчиво производство, пивоварният бранд направи първата решителна стъпка от проекта - премахването на хартиения етикет от своите РЕТ опаковки, като запазва превъзходния вкус и отлични качества на бирата.


Платформата „Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град“ на Ариана, цели чрез по-малко етикети, да има 2000 дървета повече. Тя е вече е факт и първите РЕТ бутилки без горен хартиен етикет ще се появяват на пазара още в края на месец юни.

За всички, които са свикнали с външния вид на РЕТ бутилката, сега тя ще изглежда различна, но е в подкрепа на това любимият ни парк да има повече дървета, а градът ни да е още по-зелен. Точно затова и марката предприема тази решителна стъпка, като първа премахва горния етикет на бутилката си, за да подкрепи кауза, която е наистина от значение за всички нас – околната среда.

„Твърдо вярваме, че трябва да предприемаме истински действия за опазване природата на България. Ариана, като корпоративен гражданин, прави именно това – дарява етикетите от горната част на РЕТ бутилките си на природата, за да има 2000 дръвчета повече. Правим смела крачка, която предприемаме заедно с нашите консуматори, които ни подкрепят в тази мисия. Нашата компания е най-зелената в индустрията, и това е още едно доказателство, че ние наистина действаме, за да „Създаваме по-добър свят“, сподели Никос Зоис, изпълнителен директор на ЗАГОРКА.

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини