В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Американският университет в България е домакин на международна Академия за лидерство

28 Юни 2017г.

  • Pin It

Над 70 участници и организатори ще се съберат за първи път в България на ежегодна Академия за лидерство, която ще се проведе от 29 юни до 8 юли в Американския университет в България. Участниците от Афганистан, Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан ще споделят обща среда със своите ментори и лектори, което ще им позволи да установят трайни контакти и да обменят идеи за развитие.

Академията е част от програмата на CELA (Central Eurasia Leadership Alliance) - амбициозна мултикултурна инициатива, която насърчава регионалното сътрудничество и подкрепя развитието на най-перспективните и напредничави лидери от Кавказ, Централна Азия и Афганистан.

Участниците се избират сред лидери, които работят в различни области на държавното управление, бизнеса, медиите и гражданското общество. В серия от интензивни сесии в малки групи, ролеви игри и симулации участниците и техните ментори ще изследват проблемите на лидерството и различните подходи за справяне в реални ситуации чрез разрешаване на конкретни казуси и отборни презентации. Иновативната програма е създадена от Bill Starnes (бивш партньор в Trammell Crow International), който ще бъде и главен лектор по време на Академията.

Ментори и лектори в Академията са още John King, автор, специалист по архитектура на културата, Linh Quach, основател на Q International Inc., Rashad Bayramov, Мениджър външни отношения, BP Exploration Caspian Sea, Michael Kouly, Президент на Cambridge Institute for Global Leadership, Merrick Furst, Професор по компютърни науки в Технологичен институт, Грузия, Fakhri Abbasov, Председател на Борда на директорите на CELA, Michael Gutierrez, предприемач и цигулар.

Лектори в предишни издания на Академията са били изявени обществени и бизнес лидери като бившия президент на Финландия Martti Ahtisaari, Bill Dearstyne - вицепрезидент на Johnson and Johnson и Ahmet Bozer, бивш вицепрезидент на Coca Cola International.

 

Още новини от Други

RSS виж всички

Варненският свободен университет отново е домакин на най-популярния форум за млади русисти в Европа

Варненският свободен университет отново е домакин на най-популярния форум за млади русисти в Европа

IХ Международна квалификационна школа „Съвременни педагогически технологии в обучението по руски език като чужд“ ще се проведе от 21 до 25 август 2017 година в Руския център на ВСУ „Черноризец Храбър“.

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград започва строително-монтажните дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“. Официално това ще стане по време на церемония по „Първа копка“на 22 август 2017 г. от 10.30 часа.

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

На заключителна пресконференция по проекта, която ще се състои на 23 август 2017 г., ще бъдат отчетени изпълнените дейности и постигнатите резултати по проекта.

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Три ваучера за книги на стойност от 500 лева ще зарадват най-любознателните потребители

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Престижните награди EISA отново затвърдиха авторитета на бранда при професионалните и при любителските фотоапарати

Абонамент за RSS новини