В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

50 продукта от луксозната серия Exquisit отново влизат в мрежата на Kaufland България

13 Март 2018г.

  • Pin It

Над 50 предложения от луксозната серия Exquisit отново влизат в мрежата на Kaufland България, за да зарадват ценителите на изтънчения вкус. Богатата селекция от премиум продукти се произвежда под собствената луксозна марка на компанията, като специално подбраните ексклузивни предложения са предпочитана част от богатия асортимент на веригата само в избрани празнични периоди от годината.

Продуктовата гама Exquisit се състои от изискани предястия, висококачествени меса и сирена, фини сосове, ароматно кафе и различни десерти. Ето защо в продължение на две седмици клиентите ще могат да намерят в хипермаркетите на веригата разнообразие от ексклузивни предложения на собствената линия на Kaufland, които не са в постоянния асортимент.

Кулинарните изкушения под марката Exquisit са продукти с висококачествени съставки, произведени в редица европейски държави, популярни с традициите си в кулинарната култура, сред които Италия и Германия. Специалната селекция ще се предлага в хипермаркетите на веригата само в продължение на две седмици.

Kaufland България постоянно обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, за да предоставя ежедневно на потребителите качествен и разнообразен избор. Съществена част от асортимента на Kaufland България заемат собствените марки в различни категории. Всички продукти от собствени марки на компанията са произведени под строг контрол и с гарантирано високо качество, а броят им продължава да расте.
 

Още новини от Други

RSS виж всички

ПРОВЕРКА ДЮЗИ НА СТЕНД

Проверка дюзи на стенд и гаранция за качество и коректност от София Дизел Център. Ремонт на Common rail injector – Bosch , Delphi, Denso и Сименс.

Половината от растителните и животинските видове са изложени на риск от изменението на климата

В Европа Средиземно море и Черноморският басейн ще бъдат силно засегнати, според нов доклад, поръчан от WWF

Стъпки за навлизане на румънския пазар на потребителски стоки

На 27 март 2018 г. от 10:00 часа, в Хотел Експо - гр. София, ще се проведе форумът „СТЪПКИ ЗА НАВЛИЗАНЕ НА РУМЪНСКИЯ ПАЗАР НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ“. Организатор е Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП).

Лидерът в предлагането на енергийни услуги в Югоизточна Европа GGE вече е Резалта

Югоизточна Европа е с до 5 пъти по-големи разходи на енергия в сравнение с най-развитите страни в ЕС

Протестите в защита на Национален парк Пирин не стихват Те са и срещу корупцията и зависимите политици

София, 14 март 2018 г. – Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" припомня, че на 15 март 2018 г., четвъртък, граждани продължават да протестират за оттегляне на решението на правителството да отвори за строителство 48% от територията на Национален парк Пирин, както и срещу готвените промени в Закона за горите, които ще улеснят урбанизирането им.

Абонамент за RSS новини