В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

3, 2, 1... начало на официалната програма!

05 Юли 2017г.

  • Pin It

В точно този дух е и кино лятото, което екипът на NO BLINK подготвя за зрителите в цяла България!


КИНОlove TРЕЙЛЪР: https://www.youtube.com/watch?v=_uguU4GTQjw
Комедия, драма, анимация, детски филми, документални филми...
В програмата на единственото турне за късометражно българско кино има наистина за всекиго по нещо. Даже по-хубаво: за всекиго – по много!
А организаторите – те просто не могат да говорят за този проект спокойно: „ Само за час и половина можеш да изгледаш 4-5 филма, да се потопиш в няколко абсолютно различни свята...
Пълна лудница!
Точно в това е магията на късото кино! “
С именно тази вдъхновяваща идея преди година един от най-младите и амбициозни кино екипи – NO BLINK, потегля на път. Още с първото си издание през 2016г. КИНОlove събра над 2000
зрители по време на прожекциите си в цялата страна.
„Убедени сме (!) до доказване на противното, че късометражното кино трябва да живее навсякъде - все пак именно от магията на движението се е родило най-обичаното от нас изкуство... Затова точно така, с много движение, му даваме тласък и през това лято.
Ще ви срещнем отново с качествени къси филми на млади български режисьори, които заслужават вниманието ви!“
Тази година актьорите Яна Титова и Алек Алексиев са лицата, с които NO BLINK тръгва на лов за къси филми. Именно те ще водят зрителите през всички спирки на турнето.
Пълната информация за него можете да намерите на официалната страница на КИНОlove Лято 2017! Сред режисьорите на селекцията филми на КИНОlove Лято 2017 са Ясен Генадиев, Тома Вашаров, Яна Титова с документален дебют, както и още имена от младата режисьорска група на NO BLINK.
Заглавията са общо 7, предстоят и точно 7 прожекции в 7 града: Приморско, Варна, Градина, Бургас, София, Созопол и Пловдив!Не Мигайте пред българското кино!
Медийни партньори:
NOVA TV, vbox7
Официални партньори на КИНОlove 2017:
Успелите, PixelHouse, esteticprint, Best Foods, meloman.bg, Аполония, кино "Одеон", София Диша, Община Бургас, Община Приморско, Lucky Дом на киното NEW UpOutdoorCinema
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на VIVACOM Регионален грант.

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини