Наш певец с фотографска изложба в Белград днес
7 Декември 2018 KARTELA PR

Изпълнителят на песента "Дявол ли си " , DIAMANTE / Светослав Кирилов / ,в която участва и горещата Аздис Ран , днес ще бъде част от международна фотографска изложба в Белград .Талантливият певец от години се занимава усилено с фотография ,и след изложба в Ирландия и публикация в международен албум за фотография ,следва и това .

8 m/s за постоянството в музиката - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
6 Декември 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с 8 m/s. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

ШНТ „Луди Млади“ със запомнящ се концерт в препълнена зала „Борис Христов“ по случай 10-годишнината си

Школа за народни танци „Луди Млади“, гр. Пловдив, ознаменува своята 10-годишнина със запомнящ се концерт миналата седмица. В неделя, 25.11.2018 г., Домът на културата „Борис Христов“ в града под тепетата бе изпълнен до краен предел с участници и зрители. Ръководителите на школата обявиха и следващата ѝ стъпка по пътя на реализирането на нейната мисия, а именно официалното учредяване на Народно читалище „Проф. Кирил Дженев – 2018“.

Б.Т.Р. за нещата, с които най-много се гордеят - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
27 Ноември 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Б.Т.Р.. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Ави Бенеди с нов проект за Русия
27 Ноември 2018 myPR

След огромния европейски успех през лятото на 2017 година Ави Бенеди се хвърля в ново приключение. Израелският композитор и певец представи нова песен, записана специално за руския пазар.

Големият благотворителен концерт на Avon ще се проведе на 11 декември
27 Ноември 2018 All Channels Communication Group

Концертът в подкрепа на диагностицираните жени ще се проведе в Хасково на 11 декември. Събитието е знак на благодарност към гражданите за активната им подкрепа през годината.

Destiny Quartet е първата българска кросоувър група с над 1 милион гледания в YouTube
26 Ноември 2018 AVS Agency

Композицията „El Choclo“ на Destiny Quartet достигна 1 милион гледания в най-популярната платформа за видео споделяне в света