Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София
21 Септември 2023 myPR

Самородни, широкоспектърни и винаги свободни, No More Many More са научили много за десетилетие на българската музикална сцена, но едно е сигурно – алтернативната група не прави компромиси със стила си и запомнящите им мелодии, силни текстове на български и отличителни мъжки двугласия са разпознаваеми не само от техните фенове.

„Новините в джаза“ начело с Михаил Йосифов закриват националното си турне с концерти в Русе, Велико Търново и Стара Загора
19 Септември 2023 myPR

Младият музикален проект “Новините в джаза” начело с изключителния джаз музикант и преподавател Михаил Йосифов, ще закрие националното си турне, представящо дебютния им албум, с концерти в Русе, Велико Търново и Стара Загора съответно на 17, 18 и 19 октомври.

Известни лекари създават музика, включват се във Фестивала за поп и рок музика

Фестивалът за поп и рок в София вече 13 години събира талантливи автори и изпълнители.

Песента на Скорецът или послание за любов
15 Септември 2023 myPR

Името му е Иван Иванов - известен като Скорецът, а приятелите му го наричат „мечтател с китара“.

ОСТАВА с нов видео клип броени дни преди големите концерти в Пловдив и Русе
12 Септември 2023 myPR

Поредна песен от последния албум на Остава - „Кислород“, оживява със стилно абстрактно видео. Този път момчетата повериха продукцията към „Сателит“ на творческия екип от Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов.

Ангелски гласове и много послания в новата песен на Елица Наумова-Ика „God is good“
8 Септември 2023 myPR

Пъстра, изпълнена с енергия и позитивизъм - такава ще видите Елица Наумова-Ика в клипа към най-новия ѝ сингъл – „God is Good“. 

Fest Team и Live Nation представят: Lоuis Tomlinson от One Direction за първи път в България на 18 септември
8 Септември 2023 myPR

Звездата от One Direction Louis Tomlinson идва за пръв път в София на 18 септември 2023 за своя първи концерт в България, част от европейското му турне „Faith in the Future“ по покана на Fest Team и Live Nation.

Careershow