Виктория записа видеото към българската песен на Евровизия, премиерата е на 7 март
21 Февруари 2020 myPR

Българската песен на Евровизия 2020 ще бъде представена на 7 март. Официалната премиера ще се състои в ефира на БНТ 1, в съботното издание на предаването “Денят започва с Георги Любенов”. Специален гост в студиото ще бъде родният представител на конкурса в Ротердам, Виктория.

Sarah покорява Балканска музикална класация
20 Февруари 2020 BefreeDid

След успешният дебют "Любов или не" ,Пловдивчанката става любимка в Македония .

“Детето-чудо на кларинета” Джулиан Блис за първи път у нас през април
14 Февруари 2020 myPR

Музикантът ще журира и свири на първия Международен кларинетен конкурс в България

Куклено музикално представление “Роден под щастлива звезда”
10 Февруари 2020 myPR

Да пътешестваш е много вълнуващо, но още по-вълнуващо е, когато приключенията по пътя ти са споделени с приятели. Кукленото музикално представление „Роден под щастлива звезда” на 15 февруари 2020 г. (събота) от 11 ч.

Победителят в Санремо Диодато ще представи Италия на Евровизия 2020 в Ротердам
10 Февруари 2020 myPR

Певецът и композитор Антонио Диодато спечели голямата награда във финала на юбилейното 70-то издание на фестивала за италианска музика Санремо. Така той получи правото да представи Италия с песента си "Fai rumore" (Вдигаш шум) на Евровизия 2020 - най-престижната музикална надпревара в Европа, гледана от над 200 милиона зрители в цял свят.

Фестивалът EVERGREEN FEST SOFIA 2020
4 Февруари 2020 myPR

EVERGREEN FEST СОФИЯ 2020 ще се проведе на 15 и 16 февруари в зала 11 на НДК (кино „Люмиер-Лидл"). Той ще предостави сцена за изява на млади певчески таланти с по-широк кръгозор в поп и джаз музиката. Това ще бъде празник на доказалите се във времето хубави песни от миналото.

Най-големият Национален конкурс „Път Към Славата“ 2020 година с нови категории, награди и жури!

Тази година ще поощрим млади певци-композитори, изпълняващи авторски песни в категория Singer Songwriter, както и написването на нови български песни за деца и младежи в категория “Нова песен”.