Виенският симфоничен оркестър се мести в Брегенц за лятото
17 Юли 2022 Антон Петров

Два месеца преди да пристигне в Пловдив за своето първо гостуване в България, представителният оркестър на град Виена – Виена Симфоникер, замина за Брегенц, където започва един от най-известните фестивали за класическа музика в света.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя Бургас
8 Юли 2022 myPR

Едни от най-актуалните български изпълнители изненадаха феновете в „Градът на птиците и езерата“ с много хитови песни и три музикални премиери

Васил Петров отново тръгва на симфонично турне „SymphoNY way“ 2
6 Юли 2022 ЕВРО БМ ЕООД

С музиката на Бийтъл, Дийп Пърпъл, Стинг, Кис, Джон Уилямс и хитовете на Синатра

Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Влади Ампов - Графа
4 Юли 2022 Антон Петров

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов -Графа на публиката на концерта му във Варна, като „щипка магия“ ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази. На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица „Утре отново“, която вече омая публиката в Пловдив и Бургас.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour превзема Бургас с 300
1 Юли 2022 myPR

След разтърсващия концерт в Пловдив, турнето ще завладее сърцата на феновете от „Градът на птиците и езерата“

Найден Тодоров дирижира Соня Йончева в дебюта ѝ в Япония
29 Юни 2022 Антон Петров

На 2 юли Найден Тодоров ще дирижира концерт на Соня Йончева в страната на изгряващото слънце. Звездното българско сопрано за пореден път гласува доверие на маестро Тодоров, който ще ѝ партнира в нейния дебют в Япония. Концертът в престижната зала „Бунка Кайкан“ включва любимите италиански оперни арии на Соня от Белини, Верди и Пучини.

Легендарното соул и джаз трио MOONCHILD с първи концерт в България
29 Юни 2022 myPR

На 8-ми октомври, базираното в Лос Анджелис трио MOONCHILD, пристига за първи път в България благодарение на Sofia Live Festival.