Теодора Цончева ни потапя в магията на Коледа с „Merry Christmas“
4 Декември 2020 AVS Agency

Певицата поздравява всички меломани с първата си Коледна песен

Франция спечели Детската Евровизия 2020 с песента „J’imagine“ на Валентина
30 Ноември 2020 myPR

Франция спечели големия финал на Детската Евровизия 2020, който се проведе в Пошла. Песента на Валентина „J’imagine“ („Представям си”) триумфира с 200 точки, като оглави класациите на журитата и онлайн вота, които имаха равна тежест при определяне на победителя.

Финалът на Детската Евровизия 2020 ще бъде излъчен днес от 18 часа на живо от Полша
30 Ноември 2020 myPR

Големият финал на Детската Евровизия 2020 ще се проведе днес от 18 часа българско време. Шоуто ще бъде излъчено на живо от Полша и може да се гледа в официалния канал на конкурса в YouTube.

Поли Генова прави завръщане в 80-те в новата си песен „LAST NIGHT“
27 Ноември 2020 M3 Communications Group, Inc.

Видеото на „LAST NIGHT“ вече може да бъде видяно в Youtube канала на Поли Генова. Негов режисьор е Томислав Михайлов – Чочо. Клипът ни връща в 80-те и впечатлява с много блясък и ефектна хореография, дело на Милен Данков.

Виктория с лична равносметка една година след обявяването ѝ за представител на България на Евровизия
25 Ноември 2020 myPR

Българската звезда на Евровизия Виктория и екипът ѝ отбелязват днес една година от обявяването ѝ за български представил на най-голямата музикална надпревара в света.

За първи път в историята на Евровизия: Виктория и участниците в конкурса ще запишат изпълненията си преди да заминат за Ротердам
23 Ноември 2020 myPR

Българският представител на Евровизия 2021 - Виктория, както и всички останали участници в най-голямата музикална надпревара в света, ще трябва да запишат предварително изпълненията си за конкурса.

Марешка Бардерм с нов музикален проект

Очарователната Марешка Бардерм, позната от предния сезон на риалити формата "Игра на волята" изненада феновете си с нов музикален проект.