Наследници на песента: Да пееш отвъд нотите – Дарина Златкова

Когато говорим за млади изпълнители на народна музика, очакваме фактите в биографията да отбележат тяхното специализирано обучение. Съвременността обаче ни предлага интересни щрихи от развитието на днешните музиканти, изменя представите за оформянето им като професионални артисти. И това се потвърждава от цялостното изпълнителско развитие на младата солистка на Националния ансамбъл „Филип Кутев” – Дарина Златкова.

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma
19 Юни 2019 myPR

Билетите могат да бъдат спечелени само с едно просто действие – покупка на поне една мелодия Happy Call, която заменя сигнала свободно, в периода от 17.06.2019 г. до 05.07. 2019 г.

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал - FIMU, в гр. Белфор, Франция
19 Юни 2019 myPR

Дуо “Оренда”, Деница Йорданова – пиано и Милена Великова – вокал, представиха България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU в гр. Белфор, Франция.

Банка ДСК предлага билети на преференциални цени за музикалните събития на лято 2019
6 Юни 2019 MSL

Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ, улеснява и това лято музикалните фенове с възможности за покупка на билети с отстъпка от редовната им цена за най-интересните предстоящи музикални събития.

F.O. и Peeva с нова песен и дебютен албум
5 Юни 2019 AVS Agency

Изпълнителите представят песента „Поглед“ и дебютния си албум „Митеви“

Американската легенда Illa J с поздрав към българските си фенове
28 Май 2019 myPR

На 1-ви юни Vola Open Air ще подгрее меломаните с разбиващо парти в столичния клуб Switch

YouTube Music и YouTube Premium стартират в България
15 Май 2019 Grayling Bulgaria

Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради популярните музикални клипове като “Bohemian Rhapsody”, “Sugar” или “Despacito”, хората посещават YouTube, за да слушат и да намират нова музика.