БЪЛГАРСКАТА SADE - ЕЛЕНА СИРАКОВА ПРЕДСТАВЯ ДЕБЮТНИЯ СИ СИНГЪЛ „ТОЛКОВА СТУДЕН“
22 Януари 2019 myPR

На 30-ти януари, сряда, от 20.00 часа, Елена Сиракова ще представи дебютния си сингъл „ТОЛКОВА СТУДЕН” в Sofia Live Club. Първа глава от интерпланетарната любовна одисея на една космосамодива!

Vrani Volosa за метъл сцената в Бургас - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
10 Януари 2019 myPR

Миналата година Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Vrani Volosa. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Fyeld за продуцирането на екстремен метал - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
3 Януари 2019 myPR

Миналата година Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Fyeld. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Redound за очакванията на феновете на екстремната музика - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
20 Декември 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Redound. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Ави Бенеди с пореден международен проект
14 Декември 2018 myPR

След изключително успешните си колаборации със звезди от ранга на Ищар и Емиг Ла Воз израелският композитор и певец Ави Бенеди представи новата си дуетна песен. Парчето е със заглавието "Hijo De Ladrones" и е общ проект с Шахзода.

Андреа прозвуча и на японска сватба

Поредно доказателство за успехите на балканската звезда Андреа е, че прозвуча на японска сватба.

O.H. за жените на метал сцената - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
12 Декември 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с O.H.. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.