Виктория с първи онлайн концерт тази събота, песента ѝ за Евровизия по MTV
26 Март 2020 myPR

Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021, ще бъде излъчен на живо от дома ѝ в София тази събота. Всички любители на музиката ще могат го гледат напълно безплатно на eurovision.icard.com на 28 март от 20 часа българско време.

Виктория ще представи България на Евровизия 2021
23 Март 2020 myPR

Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от коронавирус в Европа.

Музиканти призовават да си останем вкъщи с българска музика
23 Март 2020 myPR

100 Кила, Веселин Маринов, Дидо от Д2, Нина Николина, Тото от СкандаУ, DJ Мартен са сред първите, които се включиха в кампанията

Най-големите медии в Нидерландия: “България спечели Евровизия”
19 Март 2020 myPR

Едни от най-големите медии в Нидерландия, страната домакин на отмененото 65-то издание на Евровизия, излязоха днес със заглавия 'Bulgarije had songfestival gewonnen' (България спечели Евровизия) и “Dit liedje h

Провеждането на 65-тото издание на Евровизия се измества за 2021 година
18 Март 2020 myPR

Причината за крайното решение на организаторите на конкурса от Европейския съюз за радио и телевизия и националните телевизии домакини на Нидерландия е разпространението на COVID-19 в Европа и предизвикателствата, които то поставя пред реализирането на най-мащабното телевизионно шоу в света.

ХИП-ХОП изпълнителят MC Flair тръгва на турне с групата си
17 Март 2020 myPR

От доста време знаем,че MC Flair e фен на нашата медия,както и на екстремните спортове.За това лято българският хипхоп изпълнител подготвя международен проект със изпълнители от Швейцария.

Виктория отменя европейското си турне, за да се подготвя за Евровизия 2020 през май
16 Март 2020 myPR

Българският представител на Евровизия 2020 Виктория отмени европейското си турне през март и април. През оставащите два месеца до конкурса в Ротердам младата певица ще се съсредоточи върху вокалната и сценичната си подготовката за музикалната надпревара в Ротердам.