Владо Димов ще зарадва почитателите си с концерт в Sofia Live Club
19 Март 2019 Evento

Владо Димов ще се качи на сцената на един от най-легендарните клубове за жива музика Sofia Live Club на 4 април 2019 г. от 21:00 ч., заедно с банда от най-добрите български музиканти.

Музикалният фестивал Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли
12 Март 2019 myPR

Вече са ясни и първите гости от програматаСедмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще се проведе на 26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 г., на връх Околчица, в природен парк Врачански Балкан.

Щастие озари къщата на сръбска фолк икона
7 Март 2019 Христо Димов

Новината покрай раждането на първородния внук на Лепа Брена се разнесе, след като щастливата баба сподели с почитателите си в социалните мрежи. „Всички сме щастливи. Чакахме това бебе. Добре дошло”!.

Синът на Стояна направи музикален дебют с „ Искам да съм голям „
1 Март 2019 Христо Димов

Рап песента е по текст на Мариета Ангелова, музика Невена Пейкова и Преслав Бориславов, аранжимент Преслав Бориславов и Румен Радойнов. Режисьор е Николай Скерлев, който показва много танци, емоции и весело настроение. Специално участие във видеоклипа взимат и родителите на Vankata- Стояна и Румен .

Празниците на изкуствата Аполония 2019 стартират на 29 август

Златният билет за достъп до всички събития на 35-ото юбилейно издание на Фестивала е вече в продажба

VenZy с премиера на новата си песен и видео "Момиче за милиони"

Чаровният изпълнител не изневерява на стила си и ни поднася ново и различно R&BTrap звучене.
Музиката е авторска, бийтът е на талантливия Атанас Нейков - Artimox и създаден специално за певеца. Песента е записана в студио Shadow lab. и миксирана и мастерирана от Боян "Drenski" - 22 Records.

VenZy с нов самостоятелен проект скоро

Трикратният носител на статуетка “Най-добър RnB артист” на 359 HipHop Awards издава нова солова песен, издават от ПРофайл.