Концерт в Sofia Live Club, 26 септември: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

Дарина Златкова и Петър Миланов ще представят съвместния си музикален албум "Just feel..." с концерт в София на 26 септември в Sofia Live Club.

Клубни концерти: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

За първи път двамата фолклорни изпълнителни от Ансамбъл „Филип Кутев“ ще представят на живо всички композиции от съвместния си проект „Just feel…“ – един албум с изцяло авторска музика, вдъхновена от автентични фолклорни мотиви от непознати песни от Родопите.

Дарина Златкова и Петър Миланов от Ансамбъл „Филип Кутев“ възкресиха забравени от столетие фолклорни мотиви от Родопите

Изпълнителите от Ансамбъл „Филип Кутев“ Дарина Златкова и Петър Миланов откриха в сборници стари автентични фолклорни мотиви от непознати родопски песни. За да покажат на широката аудитория красотата на народната музика, пречупена през тяхната мисъл и душевност, те разработиха тези образци в същата стилистика мелодично и текстово и записаха композициите в авторски албум, наречен „Just Feel…“.

Два Huawei P30 Pro и 5G рутер на компанията са част от професионалния сет за 5G предаването на живо на първия концерт на вода на Орлин Павлов
21 Август 2019 All Channels Communication Group

На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се състои първият концерт на Орлин Павлов, проведен върху плаващи понтони.

Просто почувствай... музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов от недрата на Родопите днес

"Просто (по)чувствай..." е почти всичко, което може да се каже, когато става дума за музика... Но, ако говорим за нещо истинско и автентично, лишено от претенциите на масовите продукции, тогава можем да добавим "Just feel…" – един албум с изцяло авторска музика, вдъхновена от автентични фолклорни мотиви от непознати песни от Родопите.

На 23 август градината на SOHO с таван от звезди отново ще се изпълни с усещане за уют и споделеност, благодарение на една от тях - Мира Кацарова

Зелената градина на SOHO за пореден път ще се изпълни с усещане за уют и споделеност, благодарение на голямата джаз дама Мира Кацарова.

Хитовият колумбийски изпълнител MALUMA с първи концерт в България!
2 Юли 2019 myPR

На 10-ти юли, колумбийският музикален феномен MALUMA пристига за първия си концерт в България. Изпълнителят достигнал върховете на световните класации с хитовете "Clandestino" и "Chantaje" (и двата в дует с Shakira), "Vente pa'ca" (записан с Ricky Martin), "Corazon" и "Felices Los 4" ще се качи на сцената в Арена Армеец в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18ч.