Историята на трима приключенци за смелостта да последват сърцето си и великата сила на приятелството
25 Март 2021 myPR

Преди година артистичният екип на представлението „Роден под щастлива звезда“ потегля на вълнуващо приключение до различни кътчета на България. Големият червен Кораб на приключенията и неговият симпатичен и смел екипаж от приключенци акостират в София, Пловдив, Монтана, Русе, Мартен, Ахтопол, Лозенец, Шипка, Бухово, Панагюрище, Разлог, Велинград, с. Бабово, с. Смилец, с. Бачево. Там те се срещат с развълнувани деца, на които разказват за своите радости, вълнения, мечти и премеждия, за силата на приятелството и смелостта да следваш порива на своето сърце.

Пет държави избраха България, за да презапишат изпълненията си за Евровизия 2021
24 Март 2021 myPR

Артистите на Малта, Кипър, Гърция, Молдова и България заснеха в София важни видео изпълнения, които гарантират провеждането на конкурса

Филип Киркоров подкрепи българската песен за Евровизия 2021 „Growing Up is Getting Old”
22 Март 2021 myPR

Филип Киркоров изрази подкрепата си за Виктория и българската песен за Евровизия 2021 „Growing Up is Getting Old”. Популярният артист пожела успех на българката в интервю за БНТ и заяви, че тя е невероятна певица.

Виктория просълзи Европа с българска песента за Евровизия 2021 “Growing Up is Getting Old”
19 Март 2021 myPR

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория разчувства стотици музикални фенове, журналисти и влогъри от цяла Европа с песента си за конкурса. Те реагираха на “Growing Up is Getting Old” – тазгодишното предложение на страната ни за най-престижната музикална надпревара в света. Певицата и екипа ѝ публикуваха видео, където са събрани едни от най-емоционалните реакции, които са публикувани в YouTube.

“Growing Up is Getting Old” на Виктория е песента, която ще представи България на Евровизия 2021
11 Март 2021 myPR

Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old”. Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, който обедини лица от трите национални телевизии и шоубизнеса около проекта Евровизия в България.

Днес България ще разбере коя е песента на Виктория за Евровизия 2021
10 Март 2021 myPR

Виктория ще представи днес песента на България за Евровизия 2021. Това ще се случи в края на специалния ѝ концерт, който ще бъде излъчен по БНТ 1 от 22 часа.