Bang & Olufsen представя Beolab 28, модерен, свързан стерео говорител
11 Май 2021 myPR

Bang & Olufsen представя Beolab 28, адаптивен, безжичен говорител, който комбинира напредналите акустични иновации с удобните характеристики на смарт говорителите, за да създаде изключително изживяване още от първото слушане.

Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021
11 Май 2021 myPR

Виктория и българската делегация на Евровизия пристигнаха вчера в Ротердам, където на 18-и, 20-и и 22-ри май ще се проведе най-голямата музикална надпревара в света.

Виктория работи със сценичния режисьор на Little Mix и Дуа Липа за Евровизия 2021
7 Май 2021 myPR

Сценичният режисьор на световноизвестната музикална група Little Mix и хитовата поп изпълнителка Дуа Липа ще работи с Виктория за Евровизия 2021.

Виктория проби в Испания след участие в най-популярното ТВ шоу в страната
5 Май 2021 myPR

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория взе участие в най-популярното телевизионно шоу в Испания.

Васил Петров с нов студиен албум за Международния ден на джаза и негов рожден ден
26 Април 2021 ЕВРО БМ ЕООД

Васил Петров подготвя нов албум “Love Songs vol.1” за Международния ден на джаза и негов рожден ден (30-ти Април), който се очаква да бъде да готов в началото на месец май. Това е 14-ти и най-романтичен до момента студиен албум на многократно награждавания ни артист.Това е 14-ти и най-романтичен до момента студиен албум на многократно награждавания ни артист.

Зорница Иларионова с нова награда от Унгария и нов студиен албум  – френска класика в „Le Cadeau”
14 Април 2021 ЕВРО БМ ЕООД

"Музиката е магия, моят начин да достигам до мечтите си, а подарък за мен е, че мога да я споделям с всички вас, които я слушате, и искрено се надявам да донесе на всеки онова, от което най-силно се нуждае! Подарявам ви музика!" - Зорница Иларионова