Просто почувствай... музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов от недрата на Родопите днес

"Просто (по)чувствай..." е почти всичко, което може да се каже, когато става дума за музика... Но, ако говорим за нещо истинско и автентично, лишено от претенциите на масовите продукции, тогава можем да добавим "Just feel…" – един албум с изцяло авторска музика, вдъхновена от автентични фолклорни мотиви от непознати песни от Родопите.

На 23 август градината на SOHO с таван от звезди отново ще се изпълни с усещане за уют и споделеност, благодарение на една от тях - Мира Кацарова

Зелената градина на SOHO за пореден път ще се изпълни с усещане за уют и споделеност, благодарение на голямата джаз дама Мира Кацарова.

Хитовият колумбийски изпълнител MALUMA с първи концерт в България!
2 Юли 2019 myPR

На 10-ти юли, колумбийският музикален феномен MALUMA пристига за първия си концерт в България. Изпълнителят достигнал върховете на световните класации с хитовете "Clandestino" и "Chantaje" (и двата в дует с Shakira), "Vente pa'ca" (записан с Ricky Martin), "Corazon" и "Felices Los 4" ще се качи на сцената в Арена Армеец в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18ч.

Наследници на песента: Да пееш отвъд нотите – Дарина Златкова

Когато говорим за млади изпълнители на народна музика, очакваме фактите в биографията да отбележат тяхното специализирано обучение. Съвременността обаче ни предлага интересни щрихи от развитието на днешните музиканти, изменя представите за оформянето им като професионални артисти. И това се потвърждава от цялостното изпълнителско развитие на младата солистка на Националния ансамбъл „Филип Кутев” – Дарина Златкова.

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma
19 Юни 2019 myPR

Билетите могат да бъдат спечелени само с едно просто действие – покупка на поне една мелодия Happy Call, която заменя сигнала свободно, в периода от 17.06.2019 г. до 05.07. 2019 г.

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал - FIMU, в гр. Белфор, Франция
19 Юни 2019 myPR

Дуо “Оренда”, Деница Йорданова – пиано и Милена Великова – вокал, представиха България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU в гр. Белфор, Франция.

Банка ДСК предлага билети на преференциални цени за музикалните събития на лято 2019
6 Юни 2019 MSL

Платформата за електронно банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ, улеснява и това лято музикалните фенове с възможности за покупка на билети с отстъпка от редовната им цена за най-интересните предстоящи музикални събития.