Ивайло Колев представя концерт-трибют на Майкъл Бубле на 30 октомври в София
14 Октомври 2019 AVS Agency

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика с концерт, който ще се проведе на 30 октомври (сряда) от 21:00 часа в Sofia Live Club и ще бъде посветен на творчеството на канадската суперзвезда Майкъл Бубле.

Ивайло Колев се завръща с „Не като мен“ и Концерт-Трибют на Майкъл Бубле
4 Октомври 2019 AVS Agency

Видеото е заснето в имение от 14 век, сгушено в Неаполитанския залив

Теодора Цончева представи видео към новата си песен "Без грим"
9 Септември 2019 AVS Agency

Теодора Цончева хвърля гаджето си в басейн в новото си видео

Дарина Златкова: „Наблюдава се завръщане към фолклора, а той ни носи силата от поколенията преди нас“
6 Септември 2019 Just Feel-Darina Zlatkova & Petar Milanov

Напоследък има завръщане към фолклора и то с доста положителни примери. Твърд привърженик съм на тезата, че е хубаво да го има в автентичния му вид, но е също така хубаво да присъства и по-осъвременен, за да може да достигне до повече хора и до младите поколения. Смятам, че това е неговият естествен път, каза в ефира на телевизия BULGARIA ON Air певицата Дарина Златкова от Ансамбъл „Филип Кутев“.

Концерт в Пловдив, Bee Bop Café, 27 септември: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

Дарина Златкова и Петър Миланов ще представят съвместния си музикален албум "Just feel..." с концерт в Пловдив на 27 септември в Bee Bop Café.

Концерт в Sofia Live Club, 26 септември: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

Дарина Златкова и Петър Миланов ще представят съвместния си музикален албум "Just feel..." с концерт в София на 26 септември в Sofia Live Club.

Клубни концерти: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

За първи път двамата фолклорни изпълнителни от Ансамбъл „Филип Кутев“ ще представят на живо всички композиции от съвместния си проект „Just feel…“ – един албум с изцяло авторска музика, вдъхновена от автентични фолклорни мотиви от непознати песни от Родопите.