В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Вокална група Мики Маус и Явор Велчев - Яви връщат лятото с "Лятна история"

14 Ноември 2017г.

  • Pin It

Носталгия по горещите месеци и една "Лятна история", която си струва да бъде чута. Тийнейдъжите от Вокална група Мики Маус обединиха усилия с финалиста от "Гласът на България" Явор Велчев - Яви, обявен за една от сензациите на последния сезон, и днес представиха новата си песен.


Общият им проект носи заглавието "Лятна история" и макар да излиза в разгара на есента умело връща слънчевите емоции от отминалото лято. На фона на мелодично поп звучене тийновете от Мики Маус разказват за едно романтично преживяване на морския бряг, от което днес остават само приятните спомени.
Музиката на парчето "Лятна история" е на Явор Велчев - Яви, а текстът - на Вяра Панталеева и Яви. Петър Рангелов работи по аранжимента, миксинга и мастеринга на песента. Режисьор на усмихнатото видео към "Лятна история" е Любо Цанков, а продуцент на проекта е Чавдар Цолов.
Линк към песента: https://youtu.be/KIOkwzkyLY4

Още новини от Музика

RSS виж всички

Проектът „Знаци от времето“ ще озвучи зала България

Проектът „Знаци от времето“ ще озвучи зала България

Това е поредната изява от цикъл концерти, които водещият български камерен състав „Софийски солисти“ реализира на сцената на зала България през настоящия концертен сезон.

Ави Бенеди с европейски тур за новия си албум

Ави Бенеди с европейски тур за новия си албум

Истински фурор за Ави Бенеди на Стария континент. Израелският етно певец и композитор представи първия си испански албум в Австрия, Швейцария, Германия, Румъния и България, като предизвика изключително позитивни реакции от страна на меломаните.

JEREMY? ТРЪГВАТ НА ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ

JEREMY? ТРЪГВАТ НА ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Българската инди-рок банда ще посети 11 града в Германия, Англия, Ирландия и Шотландия

“Интелигентната музика на новото време” вдъхновява деца и младежи

“Интелигентната музика на новото време” вдъхновява деца и младежи

Деца и младежи научиха как си взаимодействат музиката и съвременните технологии по време на уъркшоп “Интелигентната музика на новото време”

Bess & Gon Haziri гостуват на Tuborg Night Edition в столичния Bedroom бар

В събота, 21 октомври, клуб Bedroom в София посреща едни от най-актуални диджеи в модните клубове на Европа - Bess & Gon Haziri.

Абонамент за RSS новини