В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Музикални майски вечери в мола

01 Май 2017г.

  • Pin It

Един от най-романтичните и изпълнен с празници месец е на прага ни. В началото на май Park Center Sofia организира концерти в три поредни вечери като комплимент към своите посетители.
Мястото е обичайното – къта до пияното на партера в #ParkCenter. А програмата е следната:
3 май 2017 г. – сряда – 18:00 часа
Гергана Николаева
Гергана Николаева е оперната певица, която разчупи всякакви стереотипи и постави основите на „класическия кросовър“ в България. Срещата между поп музиката и класиката е първия по рода си цялостен проект у нас, в който взеха участие едни от най-добрите български музиканти: Орлин Горанов, Силвия Кацарова, Камен Воденичаров,Тони, Лео, Дичо и Теди Кацарова.
На 3.05 Гергана ще представи творби от албума си и Pop Meet Classic, който е съставен от класически произведения с модерни аранжименти, както и авторски песни на Георги Красимиров - Герасим. 
Този път Гергана ще звучи в дует с един от най-талантливите млади тромпетисти - Тодор Бакърджиев.
4 май 2017 г. – четвъртък – 18:00 часа
Миро
Едва ли Миро има нужда от специално представяне. Той е любим изпълнител на мнозина, а Последната му песен „Гълъбо”, по музика и текст Вида Пиронкова, доби светкавична популярност.
Това, което най-много ни впечатлява е, че песента на Миро „Има смисъл” е поставена във времева капсула на Антарктида за следващите 50 години под българския православен храм на ледения континент.
5 май 2017 г. – петък – 18:00 часа
Янко Маринов
Янко Мяринов е стипендиант на Хенделовата академия в Карлсруе в Германия. Ще представи програма за пиано и чембало. През 2002 година става един от основателите на Органово общество към Софийска филхармония.
През 2015 г. става носител на ежегодната награда на БНР „Музикант на годината“ за 2014 г. Категорията в което е отличен е „Активна музикална дейност“. Като пианист има първа награда на Националния конкурс за пианисти „Димитър Ненов“ (1991), втора награда на конкурса „Светослав Обретенов“ и други.
На 5 май ще представи рецитал - пиано -  Шопен, Лист и Равел; и чембало - Бах, Букстехуде и Фрескобалди.
Сн. Лилия Йотова, Илиян Ружин, Велислава Каймаканова-Ножарова, интернет

Още новини от Музика

RSS виж всички

K.O.R.A. за второто място на Ostring в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

K.O.R.A. за второто място на Ostring в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

Миналата неделя Фрактура и PartyTr1p Br0s ви срещнаха с K.O.R.A.. За да разберете повече гледайте пълната версия на интервюто в канала на ParytTr1p Br0s в Youtube или по-долу.

КОНЦЕРТЪТ НА ЛИЛИ ИВАНОВА В ПЛОВДИВ НАПЪЛНО РАЗПРОДАДЕН

КОНЦЕРТЪТ НА ЛИЛИ ИВАНОВА В ПЛОВДИВ НАПЪЛНО РАЗПРОДАДЕН

Градът на тепетата е първият град от турнето „За пълноценни мигове с музиката“

STANI и Dexter с официален саундтрак към филма „Привличане“

STANI  и  Dexter с официален саундтрак към филма „Привличане“

Вокалите са на трикратната носителка на „Грами“ Tiffany Fred. Лентата разкрива страстната любов между Яна Маринова и Александър Сано

NI.co. разбиват голите обещания в „Само на думи“

NI.co. разбиват голите обещания в  „Само на думи“

Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След успеха на „Да останеш тук“ през 2016 година Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия „Само на думи“.

Ophan за изпълнението си на Wacken в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

Ophan за изпълнението си на Wacken в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

Миналата неделя Фрактура и PartyTr1p Br0s ви срещнаха с Ophan. За да разберете повече гледайте пълната версия на интервюто в канала на ParytTr1p Br0s в Youtube.

Абонамент за RSS новини