Лидл България те предизвиква да споделиш твоето мнение
7 Август 2019 myPR

Лидл България отправя предизвикателство към всички свои потребители с цел да направи пазаруването още по-добро.

Най-значимото събитие на Черноморието е финалист за престижни награди
6 Август 2019 myPR

То събра на едно място представители на 12-те държави членки – България, Азербайджан, Албания, Армения, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Турция, Украйна, както и на Египет и Тунис - страни - наблюдатели в ЧИС, на Република Северна Македония, Съюза на Средиземноморието и други.

Потребителски кредит се тегли предимно за ремонт
6 Август 2019 Proximity Sofia

Клиентите ползват средно 3 800 лв. за почивка и близо 12 800 лв. за ремонт с потребителски кредит, показва проучване на Gemius България по поръчка на Пощенска банка

ИЗЛЕЗ ОТ СЯНКАТА СИ, ВЛЕЗ В ХОЛА НА ШОУБИЗНЕСА

В разгара  на лятото и парещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор,  club Anno Domini и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Обзор-2019.

Защо местата в самолета ни не са едно до друго
2 Август 2019 myPR

Ако пътувате с нискотарифни авиокомпании това е напълно нормално и е част от политиката и правилата на компаниите и не трябва да изненадва никой пътник.

Тони Димитрова и Теодор Тодоров – Тео звездите на розово парти
31 Юли 2019 myPR

Изпълнителката на „Ах, морето“ Тони Димитрова и роден водещ номер едно Теодор Тодоров – Тео са звездите, които ще вземат участие в ежегодното събитие, организирано от „Ангели в розово“ и Цвети Кънчовска в помощ на жени, пострадали от рак на гърдата в Хасково.

Фотографът Кристиян Даулинг: „Снимането на далеч и на тъмно не е лесно, но дава шанс за кадър, който се откроява. И печели награди“.

Остават 10 дни, в които можете да изпратите кадрите си в Международния фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards