Инициативата „Нахрани ме, ям разделно“ вдъхнови 9500 деца за идеята за разделно събиране на отпадъци
8 Октомври 2019 V+O Communication

Над 1100 деца от Монтана, Мездра, Вършец, Сопот и Банско се учиха как да пазят природата от приказните герои в кукления театър на “Екопак България”

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ ВТОРАТА КАПСУЛНА КОЛЕКЦИЯ TOMMY HILFIGER X MERCEDES-BENZ
8 Октомври 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие втората капсулна колекция TOMMY HILFIGER X MERCEDES-BENZ. Тя е част от многогодишното стратегическо партньорство на Tommy Hilfiger и Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Колекцията за есен 2019 съчетава класическото американско наследство, втъкано в спортните дрехи на марката TOMMY HILFIGER с иновативната техническа експертиза на петкратните световни шампиони във Формула 1™. Колекцията бе глобално представена в платформите на TOMMY HILFIGER и селектирани магазини на MERCEDES-BENZ от 1 октомври 2019 г. и вече е налична в магазина на TOMMY HILFIGER в Paradise Center.

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ TOMMYXZENDAYA ЗА ЕСЕН 2019 ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ
8 Октомври 2019 United Partners

Новата капсулна колекция TommyXZendaya за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и американската актриса и посланик на марката – Зендея, вече е достъпна и в България. Този сезон, TommyXZendaya предефинира какво представлява авторитетния гардероб на модерната жена, като всеки детайл е създаден, за да предизвика емоции на сила и увереност.

„Опит за Нoрмалност“ – представяне на стихосбирка и изложба с илюстрации в салона на БНП Париба
7 Октомври 2019 PR Point

На 1 октомври 2019 г. в салона на БНП Париба бе представена стихосбирката „Опит за Нормалност“ на Камен Л. Енев, заедно с изложба на илюстрациите, чийто автор е Тодор Попов.

Млади артисти от Русе пресъздадоха красотата на българския фолклор с музикалния спектакъл “Седемте чудеса на България”
7 Октомври 2019 myPR

Сдружение “Алтернативен свят Оренда” представи музикален спектакъл “Седемте чудеса на България” в гр. Русе по покана и с подкрепата на Фондация “Русе – град на свободния дух”.

Гости от цял свят на Октоберфеста в Alchemist Residence
7 Октомври 2019 ПР агенция Golden Crown

Петото издание на Октоберфест, който по традиция доц. д-р Невен Енчев организира послучай обединението на Германия в Alchemist Residence, събра гости от цял свят.

Как да се предпазим от вредните ефекти на синята светлина
7 Октомври 2019 All Channels Communication

Умора на очите, прекомерна бдителност, замъглено зрение, главоболие - само някои от физическите симптоми, които изпитваме, когато прекарваме дълго време пред екран. Хората, които работят в офис, постоянно гледат към някакъв вид дисплей: използват монитора и телефона през деня, а таблета или телевизора с часове вечер. Но какво можем да направим, за да противодействаме на вредните ефекти на синята светлина?