БРУНО МАРС НОСЕШЕ TOMMY HILFIGER ПОВРЕМЕ НА ЖИВОТО СИ ИЗПЪЛНЕНИЕ В ЛАС ВЕГАС
9 Май 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Бруно Марс беше облечен в пролетната колекция TommyXZendaya повреме на живото си изпълнение в Лас Вегас на 4-ти май 2019.

ЗАЩО ПЛАЧЕ БЕБЕТО ИЛИ КАК ДА ОБЩУВАМЕ ПРАВИЛНО В ПЪРВИТЕ 12 МЕСЕЦА
9 Май 2019 myPR

Съвети в подкрепа на родителите за ранното детско развитие от УНИЦЕФ и Lidl

В СОФИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПЪРВАТА ПО РОДА СИ КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА MASTERMINDING
9 Май 2019 3CON

8 международни лектори и 40 мастърмайнд фасилитатори, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса.

ИМА НЕЩО ГНИЛО В РАЯ
9 Май 2019 myPR

Изложбата на Искра Благоева е резултат на едногодишно проучване на темата за жени убийци, което се превръща в художествен проект за насилието като разрастващ се проблем на съвременното общество.

ТОМИ И ДИЙ ХИЛФИГЪР ПРИСЪСТВАХА НА МЕТ GALA 2019
9 Май 2019 United Partners

Сред гостите на Хилфигър бяха Зендая, Люис Хамилтън, Уини Харлоу, Крис Дженър, Кори Гембъл, Лоу Роуч и Талия, всички облечени в специално изработени тоалети ‘Tommy Hilfiger’.На 6-ти май 2019, Томи и Дий Хилфигър присъстваха на гала вечерта на Института за костюми в Музея на изкуството „Метрополитън“ в Ню Йорк.

Българският филм „ОПЪРНИЧАВИТЕ“ тръгва по кината

От 17-ти май 2019 година кино зрителите ще могат да проследят един динамичен и интересен сюжет, включващ приключения с мотори, самолети, млади хора, сблъсък на две поколения, природни красоти от България и още много.

Камерата на Huawei P30 lite – 48-мегапикселов поглед към реалността, дори в HDR

Серията P30 на Huawei, която бе представена с P30 и P30 Pro на специално събитие в Париж в края на март, наложи изцяло нови стандарти в света на мобилната фотография.