РЕЙКОН НОСЕШЕ КОЛЕКЦИЯ HILFIGER НА PREMIO LO NUESTRO 2019
26 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че музикантът Рейкон беше облечен с колекция HILFIGER за появата си на наградите Premio Lo Nuestro 2019 в Маяами.

ТОМИ И ДИЙ ХИЛФИГЪР ПРИСЪСТВАХА НА 91ТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕТО НА НАГРАДИТЕ НА АКАДЕМИЯТА И ПАРТИТО НА VANITY FAIR СЛЕД ОСКАРИТЕ ЗА 2019
26 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Томи и Дий Хилфигър присъстваха на 91та церемония по връчването на наградите Оскар и се присъединиха към партито след събитието организирано от Vanity Fair в Лос Анжелис.

Конкурс оценява най-стилната прическа на пловдивчанката през вековете
26 Февруари 2019 Intersalon Italy

Творческа възстановка на носените от пловдивските дами прически през хилядолетията ще извършат най-добрите български стилисти по време на Националния конкурс за фризьори, който е част от програмата на в рамките на XXVIII-я Италиански фестивал на красотата и прическата. Тазгодишното му издание ще се проведе от 29 до 31 март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, съобщават организаторите от „Christian Of Roma“.

Нови електроуреди в сайта на Мебели Богдан
25 Февруари 2019 Нет Портал ЕООД

Отскоро в сайта www.bogdanmebel.com можете да разгледате и поръчате електроуреди с високо качество. Важна част от нашия лайфстайл е приготвянето и съхранението на храна.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ СЪВМЕСТНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ С ЛЮИС ХАМИЛТЪН ЗА ПРОЛЕТ 2019
21 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger,представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната мъжка колекция TommyXLewis, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и петкратния световен шампион във Формула 1 и глобален посланик на марката - Люис Хамилтън. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger на 12 март в избрани магазини на марката в страната.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯТА TOMMYxZENDAYA ЗА ПРОЛЕТ 2019
21 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната дамска колекция TommyXZendaya, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и актрисата и глобален посланик на марката – Зендая. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger от 16 април в избрани магазини на марката в страната.

Седмица на Емоционалната интелигентност ще се проведе в София през април
20 Февруари 2019 3CON

Международна конференция и сертификационни обучения са част от събитията организирани от Фондацията за развитие на Емоционалната интелигентност в България