Пролетна занималя

Ако искате детето ви да прекара една щастлива и ползотворна пролетна ваканция, попаднали сте на точното място! В нашата пролетна занималня вашето дете ще се забавлява, докато създава приятели и научава нови неща. Ето какво предлагаме:
- Арт ателиета: рисуване с художник, изработване на декорации и др.
- Еко ателиета: посещение на фермерския базар, обсъждане на теми, свързани с екология и околна среда и др.
- Ателиета за мислене: посещение в Народно читалище "Бачо Киро - 1945" София, четене с разказване, дискусии, интелектуални игри и др.
- Спортни дейности на открито: разходки и игри в паркове и градинки
Местата са ограничени- запишете се сега на 0878 50 30 95 и znamimoga@gmail.com!

TOMMY HILFIGER лансира уебсайт за България
28 Март 2024 United Partners

Американската модна къща, представлявана в България от SARKK S.A., има за цел да разшири мрежата си в страната

Време е да помислим за лятната си почивка: На море в България, или може би Гърция?
28 Март 2024 bedenbogat

Време е за море! Поне да помислим за море! Дискутираме интересна тема, а именно - да изберем България, или да се насочим към Гърция, Турция или друга съседна страна

Водещата европейска модна търсачка GLAMI представя информация за предпочитанията на поколението Z в България
27 Март 2024 V+O Communication

Платформата GLAMI разкрива кои са модните предпочитания на поколението Z в България, като изследва нагласите и поведението на 30 000 потребители на уебсайта в период от една година. Сред участниците са и представители на поколението Z, в което попадат лицата, родени между 1997 и 2012 година.

Как да избереш идеалния подарък за мъж според повода
27 Март 2024 PromoPointbg.com

Подборът на подарък за мъж винаги е едно интересно предизвикателство, особено ако човекът не ви е толкова близък или обратното – ви е толкова близък, че вече сте му подарявали много подаръци и затова вървите към изчерпване на идеите.

Джордж Ръсел облече модели от пролетната колекция на Tommy Hilfiger за Гран При на Австралия
26 Март 2024 United Partners

Автомобилният състезател от отбора на Mercedes-AMG Petronas избра моделите на Tommy Hilfiger от пролетната колекция на марката за сезон пролет 2024

La Roche-Posay представи серум, който се разработва в продължение на 18 години: MELA B3, революционно решение за борба с хиперпигментацията.
26 Март 2024 INFLUENCER.BG

La Roche-Posay, бранд, препоръчван от дерматолози по цял свят, представи новия си серум MELA B3 - иновация, която трансформира борбата срещу всички видове хиперпигментации, като мелазма, слънчеви петна и следи от акне.