Българските депутати получиха пощенски картички по случай Световния ден за правата на човека
10 Декември 2018 AMI Communications

В България и през 2018 г. продължава да отсъства каквaто и да е законодателна и институционална воля за справяне с дискриминацията и насилието въз основа на сексуалната ориентация и/или половата идентичност

NEBO Beef bar & Restaurant - новото място с модерна концепция и вкусна храна в София
7 Декември 2018 myPR

Ново място за вкусна храна, качествено вино, хубава музика и срещи с приятели отвори врати в центъра на София. NEBO Beef bar & Restaurant се намира на ул. Шипка 34 и вече посреща своите гости с изкушаващи предложения от телешко и говеждо месо.

Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – ВЪЗМОЖНА
6 Декември 2018 APRA Porter Novelli

На 5-ти декември, Международния ден на доброволеца, Министерство на младежта и спорта връчи наградите на ежегодния конкурс “Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна”, насочен към изявени млади доброволци от цялата страна.

С пътешествие до Рио де Жанейро и назад започва предпразнична треска в небето
6 Декември 2018 O3PR

Със специални предложения за екзотични дестинации Air France-KLM слага началото на предпразничната треска в небето.

ШЕФ МАНЧЕВ И ШЕФ ШИШКОВ СПОДЕЛЯТ 24 АВТОРСКИ РЕЦЕПТИ, ОДОБРЕНИ ОТ ЗИМАТА
6 Декември 2018 myPR

Шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков споделят с 24 авторски рецепти, които потребителите могат да приготвят за празничната си трапеза със селекцията от специални зимни продукти в постоянния си асортимент на Lidl.

България, Турция и Македония обраха Балканските Туристически Оскари
6 Декември 2018 myPR

Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските Туристически Оскари по време на четвъртото издание на конкурса в столичния хотел Премиер Бест Уестърн. 

Гримове от бъдещето връщат блясъка на 80те
5 Декември 2018 Grozdanov Communications Consulting

Този сезон дамите предприемат вълнуващо пътешествие в света на красотата с гримове от бъдещето, за да се върнат в 80-те години на 20 век. Иновациите в сектора правят гримовете по-удобни за нанасяне, по-дълготрайни и по-ярки. Актуалните тенденции в макиажа са за повече блясък с металически тонове за драматичен поглед и скули, декорирани със светоотразяващи частици, носталгично вдъхновени от естетиката преди 40 години.