Димитър Иванов: В Китай представяме Велико Търново през 2020

Стипендиантът на Китайското правителство изучава международана сигурност като гражданска специалност в Правителствена Академия Джоу Енлай, град Тиендзин. Елитната политическа школа е посветена на най-успешния китайски дипломат в историята. В нея се шлифоват бъдещите висши назначения в посолствата и външните служби на Народната Република.

София става столица на Балканите
18 Октомври 2019 myPR

Петото издание на Туристическите Оскари е на 5 декември в хотел Маринела

Кросоувъри за всеки вкус и джоб дебютират на „Автомобилен салон София 2019”
17 Октомври 2019 myPR

През последните години автомобилите с повишена проходимост и увеличен просвет станаха най-популярният клас и вече всички марки имат в гамата си такива модели.

Хитовата азиатска козметика за първи път в dm
16 Октомври 2019 Grozdanov Communications Consulting

Българките вече могат да си купят продукти от японски и корейски производители като It`S SKIN, Hada Labo Tokyo или SUPERFOOD
Асортиментът от над 45 артикула включва серуми с естествени съставки, маски за лице с мангостин или домат или в опаковка като капсула за кафе

Множество новости от всички класове на “Автосалон София 2019”
16 Октомври 2019 myPR

За никого не е изненада, че щандовете на премиум марките се радват на най-голям интерес от страна на публиката на “Автосалон София 2019”. Което е и съвсем оправдано, тъй като всеки от представените на изложението елитни брандове може да се похвали с впечатляваща експозиция от модели. На следващите редове ще ви разкажем съвсем накратко за най-съществените новости от Audi, Mercedes, Lexus в рамките на Sofia Motor Show 2019.

Изложба „Дигитална естетика"
16 Октомври 2019 myPR

Изложбата „Дигитална естетика" разглежда визуалните следи, появяващи се вследствие на технологичното развитие, виртуалната реалност, в която се случва дигиталното съхранение на данни  и начина, по който извадените от техническия контекст на съществуване обекти въздействат върху нашите сетива и променят възприятията ни.

"Автосалон София 2019" стартира със световна премиера
15 Октомври 2019 myPR

"Автосалон София 2019" стартира с огромен интерес от феновете и това е напълно разбираемо с оглед на изложените в "Интер Експо Център" автомобили.