КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО СИ В ПЕРИОДА НА МЕНОПАУЗАТА
21 Ноември 2023 INFLUENCER.BG

Всяка година, 25 милиона жени преминават през менопаузата, която е естествена фаза в живота на всяка една жена. Очаква се до 2025 г. броят на жените в постменопауза по света да достигне 1,2 милиарда*.

Сватбени рокли, които ще ви накарат да се почувствате като звезда
20 Ноември 2023 Съни 7 Еоод

Сватбата е един от най-специалните дни в живота на една жена. Това е денят, в който тя се чувства като принцеса или супергерой. И каква по-добра начин да изразите своята индивидуалност и да се почувствате като звезда, отколкото да изберете ефектна сватбена рокля?

Ефектните сватбени рокли са тези, които се отличават с уникален дизайн, смели цветове или смели детайли. Те са за булки, които не се страхуват да се откроят от тълпата и да изразят своята индивидуалност.

От година на година роклите стават все по-смели, като запазват всички естетически ценности.

Мече от рози - перфектния подарък за всяка дама
20 Ноември 2023 Уеб Тех Медия ЕООД

Мечето от рози е подарък, създаден с идеята да предефинира традиционния метод за подаряване на цветя и на плюшено мече в уникален подарък – симбиоза от двете. Подарък, който със сигурност ще бъде обичан и ценен от всяка жена с вкус.

GLAMI – интелигентният навигатор сред еуфорията на онлайн пазаруването
17 Ноември 2023 V+O Communication

Съвсем скоро предстои шопинг събитието на годината – дългоочакваният от мнозина „Черен петък“. В този период хората се втурват към покупки от всякакъв вид, но основно място в големите очаквания заема светът на модата.

За да не се подведем по примамливите предложения и накрая да се озовем сред куп излишни вещи, е важно да разберем, че не е необходимо да купуваме всичко, а само нужното, което е и с добро качество.

Водещата европейска модна търсачка GLAMI, чрез ориентиран към потребителя подход, предлага разумно и лесно пазаруване в периода на Черния петък с модни оферти, които са “право в десетката”.

Български филм със сензационен рекорд само за 4 месеца
17 Ноември 2023 myPR

"Немилосърдната красавица" донесе 55 награди от цял свят 

FOREO с до 50% отстъпка за Черен петък на любимите на знаменитостите уреди на марката за грижа за кожата
17 Ноември 2023 M3 Communications Group, Inc.

FOREO, водещият световен медицински бранд за грижа за кожата, ще зарадва всички с неочаквано високи отстъпки за Черен петък.

Стрийминг услугата FilmBox+ с ексклузивна оферта в eMAG по случай Черния петък
17 Ноември 2023 M3 Communications Group, Inc.

Ваучери за промоционални абонаменти за 3, 6 и 12 месеца за единствената платформа с холивудски продукции и турски сериали у нас са вече в продажба на emag.bg