Athleisure или срещата на модата с удобството
27 Април 2020 DiKa

Атлежър (athleisure, англ.) е една от големите тенденции на десетилетието, породена от динамичния начин на живот и излизането на спортното облекло извън залата, във всекидневието и дори – в офисната среда. Феноменът, при който модата се среща с удобството, а стилът - с функционалността. Смята се, че първопричина за появата на този стил са дамите, които започват да носят йога клиновете си на улицата преди няколко години

Идеи за децата как да правят всевъзможни удивителни неща вкъщи – по канал Da Vinci!
24 Април 2020 myPR

Канал Da Vinci помага на децата да удивят приятелите си и да слисат родителите си с изумителни трикове!

Пролетта е по-красива с FREEDOM
24 Април 2020 3CON

Българска дизайнерка представи вдъхновяваща колекция пролет/лято 2020

Как кризата с коронавируса доведе до възход на електронните спортове?
24 Април 2020 BetCredo

По традиция видеоигрите са възприемани от мнозина като пълна противоположност на спортуването. Затова и малцина фенове бяха подготвени за това, което се случи през последните седмици – някои от най-големите състезания бяха буквално заменени от електронните спортове, които навлязоха в реалния свят с гръм и трясък за броени дни. Ако допреди няколко месеца този тип прояви се бореха за каквото и да е признание от спортната общност, то днес те все по-често са сочени за спасители на знакови първенства в тениса, баскетбола или автомобилните състезания. Как се случи всичко това?

Водещ номер едно Теодор Тодоров: До големите сцени ме доведе едно вдигане на ръка
21 Април 2020 Event NewLive Agency

Днес ви запознаваме с едно от добре познатите, чаровни лица в страната и един от водещите на най-големите модни събития и конкурси – Теодор Тодоров – Тео. Той за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица и водещи на различни събития. От сцената на младежките форуми до тази на най-големите събития в София и България, Тео е сред най-предпочитаните лица за водещ.

Антонио Бандерас, Жерар Депардийо и Кийра Найтли са звездите по каналите на FilmBox
16 Април 2020 M3 Communications Group, Inc.

Зрителите могат да празнуват Великден у дома в компанията на завладяващите филми „Деца шпиони", „Астерикс на Олимпийските игри" и „Последната нощ"

Как да подготвим дома си за Великден
15 Април 2020 All Channels Communication

4 великденски съвета за чист дом от LG