Сцената на SOFIA LIVE CLUB оживява отново на 15-ти април
8 Април 2021 myPR

След неописуемо дългата 5 месечна пауза, и когато повече от всякога имаме нужда от духовна храна и позитивни емоции, сцената на SOFIA LIVE CLUB отново отваря врати, за да посрещне своите най-специални гости, а именно артисти, музиканти и меломани.

Създадоха първото чудовище в българското кино
8 Април 2021 myPR

Първото чудовище в българското кино ще дебютира на екран тази есен с премиерата на пълнометражния игрален хорър-фентъзи филм "Бродникът", съобщава ВИП Комюникейшън. 

Българи създадоха първата интерактивна пъзел игра в света
7 Април 2021 V+O Communication

Българско семейство от Пловдив – Натали и Георги Пиронкови създаде първата по рода си интерактивна пъзел игра в света. От години отдадени на каузата „Escape Тhe Room Game“, те са сред първите които наложиха този нов тип забавление в Пловдив още преди 7 години.
Страстта им към разгадаване на загадки и ограниченията, наложени от пандемията ги подтикват към новото начинание. Така те създават играта EXITUS - първата в света многоезична книга-игра, хибрид между трилър роман, мобилна апликация и настолна игра, която е истинско 3D преживяване за сетивата и ума.

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование
6 Април 2021 Заедно в час

120 км с колело, 5 км тичане с куче, каране на ролери, фитнес активности и изкачване на пирински връх са само част от спортните провокации на популярни личности в благотворителното събитие “Предизвикай се с кауза”

ЧЕРНО И БЯЛО: КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ВИНАГИ РАБОТИ
5 Април 2021 DiKa

Черно и бяло - стилната и елегантна цветова комбинация ще бъде една от най-големите модни тенденции и през тази година.

Защо я обичаме толкова много? Черно и бяло е най-лесната формула за стайлинг, който винаги работи, изглежда модерно и е доказано добра инвестиция.

Поли Генова и The Weeknd влизат в жестока конкуренция
2 Април 2021 M3 Communications Group, Inc.

„LAST NIGHT“ на Поли е най-слушаната песен в родния ефир 9 поредни седмици

Хотел ibis Styles отваря врати в Златни пясъци
2 Април 2021 M3 Communications Group, Inc.

Accor, водещата световна хотелиерска група, разширява портфолиото си в Балканския регион. Групата е подписала договор за франчайз с Валдемоса ЕООД за ibis Styles в България. Хотелът е разположен в Златни пясъци и ще посрещне първите гости през месец май тази година.