Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя сърцата на многохилядната публика в София
12 Септември 2022 myPR

Хитови парчета, много добро настроение и българският национален химн отекнаха в сърцето на столицата в съботната вечер

Стотици деца получиха екологичен наръчник и научиха чрез игри как да пазят чиста природата
12 Септември 2022 myPR

Знаете ли, че събирайки 1 тон хартиени отпадъци, спасяваме живота на 17 дървета? А че, изхвърлената в природата пластмаса се разгражда за повече от 400 години?

За първи път в историята на „Нестле за Живей Активно!“ всички активни лъчове се събират на голямата сцена пред НДК на 18-ти септември , където от 20.00 до 22.00 часа ще бъде кулминацията на празника на движението.
12 Септември 2022 myPR

Танци, живи изпълнения, спортни демонстрации и предизвикателства, масово хоро, мажоретки, духова музика и огнено шоу са само част от атракциите, очакващи любителите на активния живот на сцената пред НДК на 18-ти септември.

Стара Загора посреща 10-ото юбилейно издание на Фестивал на виното и културното наследство Августиада
12 Септември 2022 myPR

Предстои 10-ото юбилейно издание на Фестивал на виното и културното наследство – Августиада 2022, организиран от Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора.

Канал AMC ще излъчи на живо 74-тата церемония по връчване на наградите „Еми“ на 13-ти септември
12 Септември 2022 myPR

AMC ще излъчи на живо 74-тата церемония по връчването на наградите „Еми“ тази година.

Президентът Радев поздрави Лазар Мурджев за 60-ия му юбилей
12 Септември 2022 myPR

Златен калашник получи рожденикът-топловец

Как да изберем офис осветление?
10 Септември 2022 Съни 7 Еоод

Стандарти за офис осветление

Основният, основен момент - светлината в офис помещенията трябва да отговаря на редица доста строги стандарти и изисквания. Те трябва да включват:

Осветеност. Този параметър определя яркостта на светлината: тя се счита за стойността на светлинния поток в лумени на 1 m2 и се измерва в лукс (lx). Според международните стандарти работният плот се нуждае от 500 лукса. Въпреки че в други зони осветеността може да бъде намалена: например до 300 лукса в конферентна зала и 200 в архив. Необходима е корекция за естествено осветление и дейности (по-ниска за работа с компютър, по-висока за четене и рисуване и др.).