Над 6000 хиляди почитатели на M&M’S® в България се включиха в интерактивната радиоигра „M&M’S: Преоткрий вкуса на забавлението“
16 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

Съвместната активност на бранда с радио N-JOY продължи 2 седмици с впечатляваща ангажираност от над 500 участника средно на ден

Епичният трилър „Вдовици“ с премиера по FilmBox този уикенд
16 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

Историята пренася зрителите на мистериозно пътешествие по тайните улици на Чикаго

Кой е в международно жури на театралния фестивала “Данаил Чирпански”?
15 Септември 2022 myPR

3-членно международно жури ще оценява дипломните спектакли на 7-те академии от Европа, които гостуват на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”. Събитието ще се проведе от 23 до 27 септември в Стара Загора, а участниците са от Словения, Испания, Италия, Ирландия, Швейцария, Великобритания и България.

Kaufland отваря „зелен“ хипермаркет в столичния квартал Горубляне
14 Септември 2022 V+O Communication

Kaufland България ще открие своя първи „зелен“ хипермаркет в София тази есен. Той ще е разположен в столичния квартал Горубляне, като имотът е над 15 000 кв. метра. Хипермаркетът отговаря на най-новите стандарти за екологично и енергийно ефективно строителство, като голяма част от прилежащата територия около него наподобява истински парк.

Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц
14 Септември 2022 V+O Communication

Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на учебната година и ще отпразнува 100 000 последователи в своя TikTok канал на 13 септември със специално TikTok събитие. То ще се състои на паркинга на хипермаркета на Kaufland на бул. „Ген. Тотлебен“ и ще започне в 16.30 часа. Много игри и вълнуващи преживявания очакват всички гости на събитието. Сред специалните изненади ще е срещата с 5 от най-актуалните TikTok звезди на България, които сред подрастващото поколение се радват на популярност сравнима с холивудските звезди.

Хамон Серано на свежата витрина вече целогодишно в Kaufland
14 Септември 2022 V+O Communication

От началото на месец септември клиентите на четири от хипермаркетите на Kaufland могат да намерят автентичен испански хамон Серано. Деликатесът се внася от гр. Сарагоса и ще се предлага целогодишно в три магазина в София (в кварталите „Банишора“, „Малинова долина“ и „Крива река“) и в един в гр. Варна (кв. „Трошево“). Автентичният хамон Серано се приготвя от 100% свинско месо, добито от бели породи прасета. Характерното при него е зреенето му в специална среда и при точно определена температура в период от 15 месеца. Хамонът Серано е новото допълнение към богатия асортимент и на единствената в света витрина със сертификат за качество TÜV. Съоръжението в квартал „Банишора“ е с дължина 28,80 м, като в нея се съхраняват над 400 свежи храни, непакетирани меса и колбаси, сирена, маслини, млечни продукти, салати, риба и морски дарове.

Опазваме околната среда като носим дрехите си по-дълго и се грижим по-добре за тях
12 Септември 2022 Action Global Communications Bulgaria

Най-устойчивите дрехи са тези, които вече имате, но те се носят средно по десет пъти, след което се изхвърлят – много по-рано отколкото е нужно . Ето защо шведската марка за домакински електроуреди Electrolux иска да вдъхнови потребителите да разчупят този модел и да се грижат по-добре за своите облекла.