Благодарствен плакет за водещ номер едно - Теодор Тодоров - Тео
12 Декември 2018 PR NewLive Agency

Благодарствен плакет получи водещ номер едно в страната - Теодор Тодоров - Тео заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата.

Млада писателка дари кувьоз на болницата в Горна Оряховица
11 Декември 2018 myPR

В книгата „Щастлива и красива бременност като моята” Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещите майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане.

Световната шампионка Дейзи Ланг и Холи Бери красиха боксова гала в Ел Ей
11 Декември 2018 myPR

Трикратната световна шампионка по бокс - Дейзи Ланг (Деси Кирова), бе специален гост на гала-вечерта по женски бокс в Ел Ей, излъчена по  HBO tv, съобщава ВИП Комюникейшън. 

МАГИЯТА НА КОЛЕДА ЗАВЛАДЯ „LIDL НЕДЕЛЯ В МУЗЕЙКО“
10 Декември 2018 myPR

Магията на Коледа завладя декемврийското издание на „Lidl неделя в Музейко“. В духа на предстоящата зимна ваканция стотици деца се включиха в забавни работилници за подготовка на празниците и развихриха своята фантазия.

На имения си ден мисис България Ана Иванова изригна в социалните мрежи: Само в България усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве
10 Декември 2018 myPR

Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова отново бе провокирана да разкритикува случващото се България, след поредно завръщане от Люксембург и Монако, където живее последните 12 години

“О’Кей Супертранс” отпразнува 25 години със стилен коктейл
10 Декември 2018 5W Communications

Най-голямата таксиметрова компания у нас “О’Кей Супертранс” АД отбеляза 25-годишен юбилей.

Gift guide 2018: идеи за подаръци
10 Декември 2018 Styleinspiratrice

По традиция и тази година съм подготвила списък с идеи за подаръци за празниците. Мини селекция с най-добрите подаръци, които можем да (си) направим. Грижа за кожата, за тялото, за душата, божествени аромати, усещане за уют, мекота, стил и още нещо. Подаръкът, който винаги е добре дошъл, защото носи мислите ни за човека, на когото го подаряваме.