Стоматологична турбина с керамични лагери и светлина
7 Март 2019 dentexpert.info

Напълно разбирам колко е важно за денталните специалисти да притежават мощни турбини с ергономичен дизайн, позволяващ им да извършват ефективно ежедневните си задачи, като същевременно да създават естетически резултати. Имайки предвид това, се стремя да помогна на своите читатели да открият стоматологична периферия, която най-добре да отговаря на техния стил на работа, на ръцете им и разбира се на техния джоб.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ СВОЕТО ШОУ TOMMYNOW В ПАРИЖ
5 Март 2019 United Partners

Томи Хилфигир пътува до Париж заедно с американската актриса и световен посланик на марката - Зендая, за да представят своята колаборация,вдъхновена от иконите на 70-те и от модното шоу "Битката при Версай", състояло се през 1973

Холни секции от Богдан Мебел

Богдан Мебел предлага голяма разновидност от секции за хол, за да откриете точно този модел, който търсите.

Отбелязване на Националния празник на България - 3 март

Академичният танцов театър на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, съвместно с Община Варна, са домакини на празничния концерт-спектакъл „България – един завет“, който ще се проведе на 3 март – Националния празник на България, от 18.00 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна.

Висококачествени матраци в сайта на Богдан Мебел

Богдан Мебел предлага богата разновидност от матраци, за да можете най-лесно да изберете подходящия за вас модел.

Мартин Граховски представи нов пленяващ късометражен филм за българските традиции
28 Февруари 2019 Paragraph 42

Филмът, част от документална поредица, ни отвежда в Националното училище за фолклорни изкуства (НУФИ) „Филип Кутев“, с. Широка лъка, за да ни припомни какво богатство е българският фолклор

Samsung Galaxy Watch е обявен за най-добър смарт аксесоар на MWC 2019
26 Февруари 2019 Proximity Sofia

Samsung Electronics Ltd. съобщи днес, че Galaxy Watch е отличен за “Най-добър смарт аксесоар“ на ежегодните Global Mobile Awards (Glomo Awards) на Световния мобилен конгрес 2019 (MWC).