Мария Илиева, Теодор Тодоров - Тео и Нана Гладуиш с плакети за инициативи свързани с жените с рак на гърдата
13 Декември 2018 PR NewLive Agency

Благодарствени плакети получиха водещ номер едно в страната - Теодор Тодоров - Тео, кралицата на музиката в България - Мария Илиева и председателя на фондация "Една от 8" - Нана Гладуиш, заради подкрепата си за инициативи свързани с жените с рак на гърдата. Те бяха връчени от Даниел Шопов - директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота".

Gift guide 2018: идеи за луксозни подаръци
12 Декември 2018 Styleinspiratrice

Какво можем да класифицираме като луксозни подаръци? От известно време мисля върху тази тема, защото луксът може да се разглежда като:

МОНА ГОЧЕВА ПОКАЗА ЯКЕ ЗА БРЕМЕННИ, КОЕТО МОЖЕШ ДА ПОЛЗВАШ И СЛЕД БРЕМЕННОСТТА
12 Декември 2018 myPR

Красивата певица и актриса Мона Гочева, която очаква първото си дете и вече е в напреднала бременност, бе сред първите, които се сдобиха с практичното и удобно яке за бременни на Lidl.

3D мапинг радва столичани до 21 декември пред национална галерия "Квадрат 500"
12 Декември 2018 Пюър комюникейшън

3D мапинг ще радва столичани до 21 декември пред Национална галерия "Квадрат 500". Визии от природата, растителния и животински свят, ще могат да бъдат видени върху фасадата на българския Лувър всеки ден от 18:30 до 19:30 ч.

Започват кастингите за националният конкурс Мис и Мистър Традиционна България 2019
12 Декември 2018 myPR

Млади, български жени и мъже, ще участват в надпреварата на местно, регионално и национално ниво, за да станат част от 56-те финалиста, които ще се съревновават за титлата  Мис и Мистър Традиционна България 2019.

С експозиция на Георги Чапкънов празнуват ЧРД на галерия "Класика"
12 Декември 2018 myPR

С експозиции на големия български склуптор ГЕОРГИ ЧАПКЪНОВ - пластика, рисунки, масло, акварел и със съмишлието и съучастието на Агент Иван Тенев  се открива днес от 18.30 ч. празничната изложба на галерия-музей "Класика" - "28 години класика в галерия КЛАСИКА", съобщава ВИП Комюникейшън.

Кои са новите дестинации, до които можем да летим на ниски цени
12 Декември 2018 myPR

С наближаващата 2019 година, започваме да правим планове за местата, които мечтаем да посетим. Кои са новите дестинации, които стартираха скоро, какви маршрути да очакваме догодина и на какви цени, разказва Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky.