Цветана Манева открива Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив
12 Март 2019 Intersalon Italy

Легендата на българското кино и театър Цветана Манева ще пререже лентата за официалното откриване на Италианския фестивал на красотата и прическата. 28-ият международен форум за фризьорство ще се проведе от 29 до 31 март включително в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив.

ЛЮИС ХАМИЛТЪН ПРЕДСТАВИ СЪВМЕСТНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ TOMMYXLEWIS ЗА ПРОЛЕТ 2019 г. В БЕРЛИН
11 Март 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Люис Хамилтън, петкратният световен шампион във Формула 1 и световен посланик на марката Tommy Hilfiger, отпразнува старта на съвместната колекция TommyXLewis за пролет 2019 г. с единствено по рода си събитие CREATE X UNITY в Берлин. Колекцията TommyXLewis ще бъде достъпна на българския пазар на 12.03.2019 г. в официалния магазина на марката в Paradise Center, София.

Шеф Милош Костич глези дамите от Международния дамски клуб

В навечерието на на най- дамския празник сър Атанас Лазаров посрещна на International gala Porto Maltese изисканите дами от Международния дамски клуб в София. Елегантен гид на бляскавата гала бе чаровната Гергана Стоянова от TV Българе, чийто глас озвучава рекламите на големи компании.

Комплименти в облаците получават дамите на 8 март
8 Март 2019 О3 PR

За да накарат пасажерите от нежен пол буквално да полетят в небето от щастие, Air France и KLM ще отбележат утре Международния ден на жената с необикновен жест. На 8 март двете авиокомпании ще поднесат своя комплимент към дамите, за да ги накарат да се чувстват истински специални като им дадат възможност да се качат на борда на своя полет преди господата. Дори пътниците от мъжки пол, които са се възползвали от специалната услугата за приоритетен бординг, ще трябва търпеливо да изчакат своя ред. Изненади в празничния ден за жените пасажери ще има и в зоните за бординг и в бизнес салоните, където ще ги очакват шоколад и рози.

ARTISTRY STUDIO черпи вдъхновение от Париж за новата си колекция
7 Март 2019 V+O Communication

Artistry Studio завладя Ню Йорк и сега се отправя отвъд Атлантическия океан за най-новата колекция продукти за красота, вдъхновени от най-елегантния град в света - Париж.
Новата серия Artistry Studio: Parisian Style Edition е предназначена за елегантни дами със забързан начин на живот и включва продукти, които са удобни за ползване на път, вдъхновени от пулса на града, както и лимитирана серия продукти за баня. Те ще ти помогнат да усетиш стилния парижки блясък за нула време.

Нашата самооценка и самоуважение зависят от нивото на емоционалната ни интелигентност
7 Март 2019 3CON

Президентът на Международното общество за емоционална интелигентност, САЩ, идва в България като обучител в сертификационните обучения в Седмицата на емоционалната интелигентност в България

Галерия +359 открива сезона с Форматиране на отсъствието
7 Март 2019 myPR

Галерията за съвременно изкуство +359 във Водонапорната кула в София е единствената, която поради спецификата на мястото има ваканция през зимата. Новият сезон се открива на 22 март и ще продължи до края на декември.