FilmBox ще пренесе зрителите в звездния свят на модата с филма „Коко преди Шанел“
27 Януари 2023 M3 Communications Group, Inc.

Популярната актриса Одре Тоту представя блестящото издигане на световноизвестната френска дизайнерка

Над 60% от потребителите на смарт часовници избират класическия пред спортния дизайн
26 Януари 2023 All Channels Communication Group

Huawei представя данни от проучвания на пазара на смарт часовници

Очаквайте хитови филмови поредици по AMC през февруари
25 Януари 2023 myPR

На 1 февруари в 23.00 ч. можете да гледате „Торнадо от акули“ (САЩ, 2013) – първа част от фентъзи трилър поредицата, създадена от режисьора Антъни Феранте, с участието на Тара Рийд, , Иън Зиъринг, Джон Хард и Джейсън Симънс.

Куклените спектакли с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ и „Островът на изненадите“ ще бъдат представени в гр. Брюксел (Белгия)

Творческият екип „Приключения с кораб“ ще представи куклените спектакли с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ и „Островът на изненадите“ в белгийската столица в началото на месец февруари по покана на Българо-белгийската културна асоциация BeArt.

Един от основоположниците на реге сцената у нас Sen I представя нов албум и късометражен филм
25 Януари 2023 myPR

След няколко годишно затишие, на 16-ти февруари, Sen I се завръща на сцената на SOFIA LIVE CLUB , където ще представи на живо чисто новия си реге албум ‘BeLivinGod’ и едноименния късометражен филм.

Представлението „Лакома мецана“ на Държавен куклен театър – Варна ще се играе в Kaufland Трошево тази неделя
24 Януари 2023 V+O Communication

Тази неделя (29 януари) поучителната история на майстора разказвач Ран Босилек „Лакома мецана“ ще оживее в хипермаркета на Kaufland във варненския квартал „Трошево“. Спектакълът на Държавен куклен театър – Варна ще пренесе малки и големи в света на животните. През много смях и музика, куклените актьори ще разкажат една история – урок за това какво се случва, когато човек мисли единствено за себе си. Спектакълът е част от съвместна инициатива между Кукления театър и ритейлъра, която се реализира всяка неделя с вход „свободен“ до края на месец март

Сладки идеи за подарък за двойка
24 Януари 2023 Studio Kipo

Затруднявате се с идеите за подаръци за двойки? Не се притеснявайте, в днешната статия ще разгледаме някои предложения, както и предложения за партньори.

Careershow