5 ЦВЯТА, С КОИТО ДА ЗАБЛЕСТИТЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ
22 Април 2021 3CON

Има ли по-цветно време от пролетта? Неслучайно именно през този сезон е празникът на цветята – Цветница, както и шареният Великден.

WIZZ AIR ПУСКА БЕЗПЛАТЕН ЧАТ БОТ ЗА КЛИЕНТСКО ОБСЛУЖВАНЕ – АМЕЛИЯ
21 Април 2021 M3 Communications Group, Inc.

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обяви, че пуска свой чат бот, Амелия. Новият виртуален асистент на WIZZ ще повиши допълнително стандартите на обслужване на компанията и ще подобри потребителския опит, като предостави на клиентите още по-лесен и бърз начин да получават информация за своите полети, както и други полезни общи сведения.

COZY CONFESSIONS е новото цветно приключение на Джули Лепоева
21 Април 2021 myPR

Едно от посланията на COZY CONFESSIONS е "качество, а не количество” - моделите дрехи, които предлагат са в лимитирани бройки, а материалите, с които са произведени - внимателно подбрани.

Народният театър и Райфайзенбанк слагат началото на проект за цялостно художествено осветяване на сградата
20 Април 2021 Райфайзенбанк

Народният театър „Иван Вазов“ и Райфайзенбанк поставиха началото на проект за цялостно художествено осветяване на една от най-емблематичните сгради в България, обявена за паметник на културата. Инициативата „Да осветим Вазовия храм“ е по повод 100-годишнината от кончината на народния поет и патрон на първата сцена на българския театър.

Новак Джокович и Райфайзен Банк Интернешънъл подписаха партньорско споразумение
19 Април 2021 Райфайзенбанк

Сръбската тенис звезда Новак Джокович и базираната във Виена Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) анонсираха днес партньорството си. Джокович, който е номер 1 в тениса за рекордните вече 316 седмици, ще бъде посланик на марката РБИ и нейните дъщерни банки в Централна и Източна Европа. Също така, Райфайзен ще подкрепя наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград.

Ново луксозно изживяване с Monte казино и игрални зали
16 Април 2021 Propaganda Agency

Премиум веригата отваря врати през април в София и Бургас

WIZZ AIR С НОВ ВЪЛНУВАЩ МАРШРУТ ОТ БУРГАС ДО ГДАНСК
15 Април 2021 M3 Communications Group, Inc.

Резервирайте първото си пътуване до красивия полски град сега на wizzair.com и пътувайте спокойно при стриктни мерки за безопасност на борда на Wizz Air