София Прайд 2019 представя богата програма от арт събития и дискусии
14 Май 2019 AMI Communications

Дванадесетият София Прайд е под надслов
“Не давай власт на омразата, дай власт на любовта”

Мебели за антре от Мебели Богдан

Мебели Богдан предлага нови и висококачествени мебели за антре в каталога на сайта си.

WWF и Inside Joke StandUp представят "Смях с кауза за природата"
13 Май 2019 myPR

Благотворителното представление "Смях с кауза за природата" ще се състои на 14 май от 19,30 ч. в Sofia Live Club. Приходите от него ще подпомогнат работата на международната природозащитна организация WWF за опазване на горите и реките на България.

Обезщетения при пътуване със самолет – какво трябва да знаем
13 Май 2019 myPR

Случвало ли ви се е да пътувате със самолет и полетът ви да закъснее или да бъде отложен за следващия ден? Това е ситуация, която може да се случи на всекиго, а Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky разказва какво да направим, за да бъдем компенсирани за това.

Amway представя Artistry Signature Select
10 Май 2019 V+O Communication

Персонализираният серум Artistry Signature Select е универсален базов серум, който съдържа смес от пет Nutrilite съставки: екстракти от ацерола, черен касис, зелен чай, нар и спанак и е разработен за бързо проникване в повърхността на кожата за да подпомагане за възстановяването на външният й вид.
В зависимост от кожата на всеки човек, потребителят избира до три концентрирани активатора за хидратация, блясък, против бръчки, стягащ или против петна - всички клинично доказани за подобряване на видимите признаци на стареене.

VIVACOM дава ARENA на българското късометражно кино
10 Май 2019 myPR

VIVACOM Arena застава зад новото българско късометражно кино. Собственият 24 часов филмов канал на VIVACOM ще зарадва своите зрители със селекция от български филми.

БРУНО МАРС НОСЕШЕ TOMMY HILFIGER ПОВРЕМЕ НА ЖИВОТО СИ ИЗПЪЛНЕНИЕ В ЛАС ВЕГАС
9 Май 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Бруно Марс беше облечен в пролетната колекция TommyXZendaya повреме на живото си изпълнение в Лас Вегас на 4-ти май 2019.