Те казаха: „Обичам те!“ (аудио)
19 Февруари 2020 Event NewLive Agency

Усмивки, емоции, изненади и още специални подаръци, това е за нас – „Свети Валентин“ или празникът на любовта. Но не е нужно да има точна дата в годината, когато да казваме на някого: „Обичам те!“, в това се уверихме самите ние на 14.02.2020.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ НОВИ КОЛЕКЦИИ ЗА ПРОЛЕТ 2020 В ЛОНДОН, ЗАЕДНО ЛЮИС ХАМИЛТЪН И ПЕВИЦАТА H.E.R.
19 Февруари 2020 United Partners

Четвъртата колекция TommyXLewis и първата съвместна капсулна колекция TommyXLewisXH.E.R. направиха своя дебют на Седмицата на модата в Лондон. Шоуто TOMMYNOW за пролет 2020 се състоя на 16 февруари в легендарните The Tanks на галерията за съвременно изкуство Tate Modern в Лондон. Изненадата тази година беше певицата H.E.R., която добави своя уникален почерк върху 12 уникални артикула TommyXLewisXH.E.R . Вдъхновени от темата за лоялността, колекциите за пролет 2020 останаха верни на убеждението на марката, че значителен напредък в устойчивостта и многообразието се постигна най-добре, чрез ефективни партньорства.

Тренд радар: синьо
14 Февруари 2020 DiKa

Синьото е цветът на доверието, мира, свободата, спокойствието и изяществото. Увереността е подкрепена от класическите костюми в разнообразни нюанси на синьо, в които красиви рокли се допълват от стилни сака. Ефирни топове във вариации на синьо допълват гардероба за офиса и за свободното време. Синьото е сигурният избор, 100% гаранция за стил.

Natura Bisse с революционна козметична линия
13 Февруари 2020 3CON

Natura Bissé преоткрива beauty ритуалите с първата глобална програма, специално създадена за деликатната зона на шията и деколтето

Rakuten Viber започва кампания за повече любовни съобщения
13 Февруари 2020 United Partners

В месеца на любовта, Rakuten Viber, едно от водещите приложения за комуникации, стартира кампания за изпращане на повече любовни послания по целия свят.

Боя за коса - как да направим правилен избор
12 Февруари 2020 PromoPointbg.com

По-голямата част от вас вероятно си мислят, че избора на боя за коса не е никак сложна задача и подценяват до голяма степен това.

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ
12 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

От началото на годината, Карлсберг България предлага на пазара нова безалкохолна бира – Пиринско Безалкохолно Пиво. Свежа и пивка, с приятен аромат и лека горчивина, тя притежава истински бирен вкус. Безалкохолната бира е подходяща за консумация във всеки момент от активното ежедневие – по време на обяд, при шофиране, след тренировка или винаги, когато имаме нужда от освежаване.