Проект за вертикални градини на жилищни сгради спечели голямата награда в Panda Labs на WWF и Kaufland
1 Февруари 2023 V+O Communication

Проект за вертикални градини на жилищни сгради спечели голямата награда на иновационната програма на WWF Panda Labs, подкрепена от Kaufland България. Програмата приключи първия си семестър „Бъдещето на градовете и селата“ с интензивен мастър клас и оспорван финал, в който победи отбор от петима десетокласници от Кюстендил - „Амазия“.

Logitech G пуска първите геймърски слушалки-тапи: Logitech G FITS
1 Февруари 2023 Well Done Marketing /PR Advertising

Logitech G Fits комбинира технологията на оформяне Lightform за перфектно пасване и професионалната безжична връзка LIGHTSPEED в първите слушалки-тапи за геймъри

Заради инфлацията и по-високите цени на златото поскъпват и годежните пръстени
31 Януари 2023 myPR

Цените на годежните пръстени са се увеличили с около 20% спрямо миналата година, като причината за това е поскъпването на златото и цялостната инфлация.

Kaufland: Българинът предпочита родното вино
31 Януари 2023 V+O Communication

В България продажбите на български вина са в пъти повече от тези на вносните. Такава тенденция показват данните на Kaufland България за консумацията и нагласите на клиентите. От години ценителите в страната избират за трапезата и специалните си празници вино от български производители. Наблюдава се и районираност в търсенето – потребителите от традиционните винарски райони в страната избират местните сортове и производители. Типичният винолюбител от Мелник, вместо да закупи Тракийски Мавруд, е по-склонен да заложи на характерните за местния тероар Мелник 55 или Широка мелнишка лоза.

2022 беше година на успех за модната електронна търговия, според проучване на GLAMI
31 Януари 2023 V+O Communication

Данните обобщават предизвикателствата и постигнатите резултати от индустрията

Продуктите на Natura Bisse Barcelona ефективно подобряват текстурата на кожата
30 Януари 2023 3CON

Открийте кои алфа-хидрокси киселини могат да подобрят текстурата на кожата

Kaufland България гарантира безопасна среда за клиентите и служителите си с нов сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield
30 Януари 2023 V+O Communication

Kaufland България поднови международния си сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield, който гарантира, че ритейлърът спазва безупречна хигиена и превенция от COVID-19 и други сезонни вируси. Независимо, че в страната ни са премахнати законовите изисквания за въвеждане на строги противоепидемични мерки, магазините на веригата и Централният склад на компанията продължават своята регулярна сертификация, поддържайки най-високо ниво на безопасност за клиентите.

Careershow