В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Зареждай супер бързо смартфона, докато пътуваш

29 Май 2017г.

  • Pin It

 Приятният летен сезон наближава, а с него и дългоочакваните почивки. Това е времето, което харесваме най-много и по време на кратките или по-дълги пътешествия, смартфонът е нашият гид, камера за улавяне на най-съкровените моменти и портфейл. Разбира се, всички ние искаме телефоните ни да работят максимално дълго време без зареждане.
Има смартфони, които могат да работят без зареждане много по-продължително от конкурентните продукти. P серията на Huawei отдавна е позната с невероятната издръжливост на батерията, спестявайки на потребителите неприятностите да търсят контакти или да използват външни батерии. 
Последният и най-актуален модел от серията - Huawei P10, е снабден с мощна 3200 mAh батерия. В зависимост от употребата телефонът може да работи автономно до 1,5 – 2 дни. Може да се окаже обаче, че по време на преходи в планината или летни разходки, е трудно да се осигури достъп до електрически контакт. За да отговори на нуждите и изискванията на потребителите, Huawei разработи модерната Supercharge технология за супер бързо зареждане. По този начин P10 е готов за работа цял ден, дори когато е бил зареждан едва половин час, а супер бързото зарядно е включено в комплекта на телефона.
Подобно много бързо зареждане е постигнато без да се прави компромис с безопасността. Huawei Supercharge е технология за зареждане с ниско напрежение, така че има много по-малко генерирана топлина. Повишаването на температурата на устройството при бързото зареждане е намалено с 50%.
Технологията използва протокола „Умно зареждане“, който отговаря за обмяната на информация между зарядното и смартфона. По време на зареждане P10 сам решава какъв е оптималният волтаж в зависимост от етапа на процеса.
Ако пътуваме често с кола е задължително да имаме на разположение зарядно за автомобил, което поддържа тази технология за супер бързо зареждане. Чрез него, смартфонът ще се зареди много бързо дори и при кратко пътуване. Дори в колата да имаме стандартен USB порт, нашият Huawei Supercharge адаптер за автомобил ще зареди устройствата много по-бързо. AP38 предлага стандартно зареждане 5V / 1A или SuperCharge в три различни версии: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A и 9V / 2A. Към зарядното устройство е включен USB-C кабел с дължина 1 метър. И двата изхода за зареждане са стандартни, големи USB портове, така че можем да зареждаме смартфона заедно с други електронни устройства, които използват този стандарт.
Huawei P10 с две супер зарядни устройства (обикновено и за кола) е решение, което ни кара да се наслаждаваме на почивката си, вместо нервно да търсим контакт по време на празниците. Смартфонът като наш асистент в свободното време, ще ни свърши страхотна работа. Дори в непознат град, можем да използваме навигацията за пешеходци с часове, да правим стотици снимки, видеа и да зареждаме батерията по-бързо, отколкото преди. Когато пътуваме с кола, макар и да шофираме за кратко време, отивайки към поредната забележителност или исторически паметник, ще “върнем енергията” на нашия Huawei P10 супер бързо.

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Ударна парти серия в Биад

Ударна парти серия в Биад

След шеметното изпращане на 2017 и още по-запомнящото се посрещане на 2018, Биад Премиум клуб продължава своята своята серия ударни партита с участието на едни от най-големите и актуални имена в момента.

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Бирата, произвеждана в България, има високо съдържание на мощните антиоксиданти, наречени меланоидини. Това сочи изследване на учени от Центърa по биология на храните, Софийския университет и Института по криобиология и хранителни технологии.

TLC с премиера на "Отслабването на домашния ми любимец"

В премиерната поредица на TLC – “Отслабването на домашния ми любимец" Травис Брорсън решава да помогне на собствениците да внесат големи промени в начина на живот на своите любимци.

Перфектната сватбена визия се превръща в реалност с „Какво се крие под воала“ по TLC

Дългият път, който извървят към перфектната визия, ще проследим в „Какво се крие под воала“ от 19-и януари, в 21:30 часа по TLC.

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Танцова формация „Петлите“ представя пред софийска публика най-новия си творчески проект „Циганката“. Той ще се играе на 17 март от 19.00 часа в залата на Синдикалния дом на културата на транспортните работници в България – клон София.

Абонамент за RSS новини