В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Зареждай супер бързо смартфона, докато пътуваш

29 Май 2017г.

  • Pin It

 Приятният летен сезон наближава, а с него и дългоочакваните почивки. Това е времето, което харесваме най-много и по време на кратките или по-дълги пътешествия, смартфонът е нашият гид, камера за улавяне на най-съкровените моменти и портфейл. Разбира се, всички ние искаме телефоните ни да работят максимално дълго време без зареждане.
Има смартфони, които могат да работят без зареждане много по-продължително от конкурентните продукти. P серията на Huawei отдавна е позната с невероятната издръжливост на батерията, спестявайки на потребителите неприятностите да търсят контакти или да използват външни батерии. 
Последният и най-актуален модел от серията - Huawei P10, е снабден с мощна 3200 mAh батерия. В зависимост от употребата телефонът може да работи автономно до 1,5 – 2 дни. Може да се окаже обаче, че по време на преходи в планината или летни разходки, е трудно да се осигури достъп до електрически контакт. За да отговори на нуждите и изискванията на потребителите, Huawei разработи модерната Supercharge технология за супер бързо зареждане. По този начин P10 е готов за работа цял ден, дори когато е бил зареждан едва половин час, а супер бързото зарядно е включено в комплекта на телефона.
Подобно много бързо зареждане е постигнато без да се прави компромис с безопасността. Huawei Supercharge е технология за зареждане с ниско напрежение, така че има много по-малко генерирана топлина. Повишаването на температурата на устройството при бързото зареждане е намалено с 50%.
Технологията използва протокола „Умно зареждане“, който отговаря за обмяната на информация между зарядното и смартфона. По време на зареждане P10 сам решава какъв е оптималният волтаж в зависимост от етапа на процеса.
Ако пътуваме често с кола е задължително да имаме на разположение зарядно за автомобил, което поддържа тази технология за супер бързо зареждане. Чрез него, смартфонът ще се зареди много бързо дори и при кратко пътуване. Дори в колата да имаме стандартен USB порт, нашият Huawei Supercharge адаптер за автомобил ще зареди устройствата много по-бързо. AP38 предлага стандартно зареждане 5V / 1A или SuperCharge в три различни версии: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A и 9V / 2A. Към зарядното устройство е включен USB-C кабел с дължина 1 метър. И двата изхода за зареждане са стандартни, големи USB портове, така че можем да зареждаме смартфона заедно с други електронни устройства, които използват този стандарт.
Huawei P10 с две супер зарядни устройства (обикновено и за кола) е решение, което ни кара да се наслаждаваме на почивката си, вместо нервно да търсим контакт по време на празниците. Смартфонът като наш асистент в свободното време, ще ни свърши страхотна работа. Дори в непознат град, можем да използваме навигацията за пешеходци с часове, да правим стотици снимки, видеа и да зареждаме батерията по-бързо, отколкото преди. Когато пътуваме с кола, макар и да шофираме за кратко време, отивайки към поредната забележителност или исторически паметник, ще “върнем енергията” на нашия Huawei P10 супер бързо.

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

20 години Арена на Красотата

20 години Арена на Красотата

На 29-ти септември, за 20-та поредна година отваря врати единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите - Arena of Beauty Professional.

Колекционерски бижута с един от най-редките скъпоценни камъни в света – танзанит гостуват в София

Колекционерски бижута с един от най-редките скъпоценни камъни в света – танзанит гостуват в София

Огърлица с 40-каратов танзанит, общо 8 карата диаманти и 100 грама злато е едно от колекционерските бижута с изключително редкия камък, които гостуват за кратко в София.

Плевен е последната дестинация за 2017 г., която посрещна инициативата „Активна събота“

Плевен е последната дестинация за 2017 г., която посрещна инициативата  „Активна събота“

Събитието беше част от откриването на Нашето Еко Място - най-новото креативно пространство в града

Grand Autumn Party` 2017 с Васил Петров

Grand Autumn Party` 2017 с Васил Петров

В петък 29 септември, от 20:00ч. ресторант МОРИНО в центъра на София ще посрещне всички ценители на стилните вечери!

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Абонамент за RSS новини