В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Всеки може да бъде герой!

19 Април 2017г.

  • Pin It

Кампанията Защото здравето има значение подкрепя инициативата „Млади герои” на учебните центрове „Хелен Дорон”.

Всички знаем за подвизите на Спайдърмен, костенурките – нинжда, Пойзън Айви и други супер герои, които вършат невъзможни неща в името на доброто. Нищо чудно, че повечето деца искат да са като тях. Целта на кампанията „Млади герои” е именно това – да им вдъхне увереност, че от тях зависи много и че могат със собствени сили да направят околния свят поне мъничко по-красив.

През последния месец и половина учители и ученици от центровете "Хелен Дорон"обсъждат как да променят неуредиците, които ни заобикалят и които биха искали да променят. Говорят по теми като недостатъчното осветление и дупките по улиците, както и за нуждата от повече детски площадки. Подобни проекти, обаче, все още не са по силите им.
Затова решават да се възпротивят срещу масовото присъствие на кучешки екскременти по зелените площи, където играят деца. За целта се правят табелки, които ще се поставят в повечето мини-паркове и градинки около учебните центрове на "Хелен Дорон" в София, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва.

 

Изпълнението на проекта ще стане в уикенда 22 – 23 април.

Ето и локациите по дни:

събота, 22.04.

14 - 16 ч. ж.к. Младост - при читалище Младост 1, парк Бедрок в Младост 2, паркът между Общината и бившето "Патиланци"

14 ч. - Паркът на ул."К. Величков" и ул"Пиротска"

15 - 17 ч. - сбор на ритуална зала "Красно село" и оттам из околните градинки

 

неделя, 23.04

12 - 14 ч. централните градинки - Градска градина, Борисова градина (между Ариана и детската площдака при Слончето), както и на ул. Солунска, и градинката при църквата "Св. Седмочисленици"

 

Инициативата се подкрепя и от училище за кучета "Послушен" и гражданска инициатива "Безопасни детски площадки"

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Три популярни имена на европейското театрално изкуство ще бъдат жури на първото издание на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” от 1 до 7 октомври в Стара Загора.

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“.

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива.

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

„Знаменитости в битка с килограмите“ проследява строгия режим, на който са подложени звездите от 26-и септември, в 22:00 часа

Абонамент за RSS новини