В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Всеки може да бъде герой!

19 Април 2017г.

  • Pin It

Кампанията Защото здравето има значение подкрепя инициативата „Млади герои” на учебните центрове „Хелен Дорон”.

Всички знаем за подвизите на Спайдърмен, костенурките – нинжда, Пойзън Айви и други супер герои, които вършат невъзможни неща в името на доброто. Нищо чудно, че повечето деца искат да са като тях. Целта на кампанията „Млади герои” е именно това – да им вдъхне увереност, че от тях зависи много и че могат със собствени сили да направят околния свят поне мъничко по-красив.

През последния месец и половина учители и ученици от центровете "Хелен Дорон"обсъждат как да променят неуредиците, които ни заобикалят и които биха искали да променят. Говорят по теми като недостатъчното осветление и дупките по улиците, както и за нуждата от повече детски площадки. Подобни проекти, обаче, все още не са по силите им.
Затова решават да се възпротивят срещу масовото присъствие на кучешки екскременти по зелените площи, където играят деца. За целта се правят табелки, които ще се поставят в повечето мини-паркове и градинки около учебните центрове на "Хелен Дорон" в София, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва.

 

Изпълнението на проекта ще стане в уикенда 22 – 23 април.

Ето и локациите по дни:

събота, 22.04.

14 - 16 ч. ж.к. Младост - при читалище Младост 1, парк Бедрок в Младост 2, паркът между Общината и бившето "Патиланци"

14 ч. - Паркът на ул."К. Величков" и ул"Пиротска"

15 - 17 ч. - сбор на ритуална зала "Красно село" и оттам из околните градинки

 

неделя, 23.04

12 - 14 ч. централните градинки - Градска градина, Борисова градина (между Ариана и детската площдака при Слончето), както и на ул. Солунска, и градинката при църквата "Св. Седмочисленици"

 

Инициативата се подкрепя и от училище за кучета "Послушен" и гражданска инициатива "Безопасни детски площадки"

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Ударна парти серия в Биад

Ударна парти серия в Биад

След шеметното изпращане на 2017 и още по-запомнящото се посрещане на 2018, Биад Премиум клуб продължава своята своята серия ударни партита с участието на едни от най-големите и актуални имена в момента.

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Бирата, произвеждана в България, има високо съдържание на мощните антиоксиданти, наречени меланоидини. Това сочи изследване на учени от Центърa по биология на храните, Софийския университет и Института по криобиология и хранителни технологии.

TLC с премиера на "Отслабването на домашния ми любимец"

В премиерната поредица на TLC – “Отслабването на домашния ми любимец" Травис Брорсън решава да помогне на собствениците да внесат големи промени в начина на живот на своите любимци.

Перфектната сватбена визия се превръща в реалност с „Какво се крие под воала“ по TLC

Дългият път, който извървят към перфектната визия, ще проследим в „Какво се крие под воала“ от 19-и януари, в 21:30 часа по TLC.

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Танцова формация „Петлите“ представя пред софийска публика най-новия си творчески проект „Циганката“. Той ще се играе на 17 март от 19.00 часа в залата на Синдикалния дом на културата на транспортните работници в България – клон София.

Абонамент за RSS новини