В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Нова линия подправки очаква българските готвачи

07 Декември 2017г.

  • Pin It

Веригата магазини T MARKET създаде собствена колекция подправки с мелодичното име GIARDENA. Новият продукт се предлага в удобни опаковки със стилна визия, на практична цена и напомня, че подправките са незаменимият детайл, който придава уникалност на всяко ястие.

Линията GIARDENA е създаден в партньорство с българската фирма “Миа Фуудс 21”. Селекцията съдържа 47 разновидности на всички традиционни и любими за българската кухня подправки, както и някои интересни и екзотични вкусове и аромати.

Класическите комбинации червен и черен пипер, дафинов лист, чубрица, джоджен, босилек, копър и магданоз са пакетирани специално за всички семейства, в чиито седмичен списък за покупки присъства поне една от изброените подправки. Включително и така необходимата за никулденската риба комбинация.

GIARDENA предлага и готови миксове, които улесняват приготвянето на ястията и гарантират префектен резултат. По-смелите готвачи и тези, които обичат да експериментират, ще намерят на рафтовете в Т MARKET практични опаковки с кориандър, кардамон, самардала, джинджифил и индийско орехче.
Новата линия подправки GIARDENA можете да намерите във всички магазини на веригата.

За T MARKET:
„Максима България“ е собственик на веригата магазини T MARKET. Компанията е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Супермаркетите у нас са 64, разположени в 31 града в цялата страна.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Звездният и добре познат тандем Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на Sofia Fashion Week 2018 във всичките вечери на форума.

Идеи за украса на дома и градината показва изложбата „Цветна пролет 2018“

Идеи за украса на дома и градината показва  изложбата „Цветна пролет 2018“

Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира специализираната изложба „Цветна пролет 2018“, която ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Коафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

Вчера, 14 март, в Cine Grand Park Center се състоя предпремиерата на най-новия българския игрален филм „Немезис".

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

От пролетта на 2018 г. един от най-великите съвременни спортни състезатели ще бъде официалният представител на мъжките колекции на TOMMY HILFIGER

Абонамент за RSS новини