В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Нова линия подправки очаква българските готвачи

07 Декември 2017г.

  • Pin It

Веригата магазини T MARKET създаде собствена колекция подправки с мелодичното име GIARDENA. Новият продукт се предлага в удобни опаковки със стилна визия, на практична цена и напомня, че подправките са незаменимият детайл, който придава уникалност на всяко ястие.

Линията GIARDENA е създаден в партньорство с българската фирма “Миа Фуудс 21”. Селекцията съдържа 47 разновидности на всички традиционни и любими за българската кухня подправки, както и някои интересни и екзотични вкусове и аромати.

Класическите комбинации червен и черен пипер, дафинов лист, чубрица, джоджен, босилек, копър и магданоз са пакетирани специално за всички семейства, в чиито седмичен списък за покупки присъства поне една от изброените подправки. Включително и така необходимата за никулденската риба комбинация.

GIARDENA предлага и готови миксове, които улесняват приготвянето на ястията и гарантират префектен резултат. По-смелите готвачи и тези, които обичат да експериментират, ще намерят на рафтовете в Т MARKET практични опаковки с кориандър, кардамон, самардала, джинджифил и индийско орехче.
Новата линия подправки GIARDENA можете да намерите във всички магазини на веригата.

За T MARKET:
„Максима България“ е собственик на веригата магазини T MARKET. Компанията е част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Супермаркетите у нас са 64, разположени в 31 града в цялата страна.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

TLC проследява живота на 8-членно семейство в „Половин дузина деца“

Станете част от техния живот и предизвикателствата, с които се сблъскват при разрастването на семейството в „Половин дузина деца“ от 20-и декември, в 22:00 часа по TLC.

Денимът вдъхновява третата колекция на lidl и Хайди Клум

Денимът вдъхновява третата колекция на lidl и Хайди Клум

Съвместна колекция #LETSDENIM ще бъде налична в началото на март 2018 г. и за първи път ще предложи и модели за деца

Хитовата поредица „Да продадеш колата си“ се завръща с нов сезон по Discovery Channel

Хитовата поредица на Velocity – “Да продадеш колата си“, се заема с нова порция коли със специален премиерен епизод за ударно начало на новия сезон.

В очакване на Бъдни вечер и Коледа

В очакване на Бъдни вечер и Коледа

На 16 декември 2017 г. от 12 ч. в уютното пространство на Домашна кухня ЕрДинЧе ще се проведе работилница “В очакване на Бъдни вечер и Коледа”.

Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл "Ах, този танц!"

Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл "Ах, този танц!"

Този четвъртък, 14 декември, всички жители и гости на Бургас ще имат уникалната възможност да се насладят на изяществото на красивия танц от 19 часа в сградата на Държавна опера Бургас.

Абонамент за RSS новини