В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Natura Bisse с поредно отличие

12 Февруари 2018г.

  • Pin It

Natura Bisse отново предизвика света на козметиката с поредното си постижение. Испанската луксозна козметична марка бе отличена като „официалната козметична марка за грижа за кожата“ на Forbes. Освен наградата с тази изключителна титла, на компанията бе присъден и печатът "за партньорство" от ръководството на Forbes.

"За нас е удоволствие да имаме Natura Bisse като първата, ексклузивна официална марка за грижа за кожата на Forbes Travel Guide - заяви Жерар Инжерило, изпълнителен директор на Forbes. -Компанията не само разполага с превъзходни продукти, които могат да бъдат използвани в много СПА центрове на Forbes Travel Guide, но и предоставя на клиента луксозна услуга, преживяване и опит, което е страхотно. Отдадеността и желанието на Natura Bisse Barcelona за предоставяне на безупречна услуга прави марката перфектния партньор за нас."

Рейтингът на Forbes Travel Guide се определя от екип от професионални инспектори, които пътуват по цял свят, посещавайки и оценявайки съоръжения на базата на 900 различни изисквания, а само малцина от тях получават петзвездни, четиризвездни и препоръчителни награди.

 

"Това признание отразява нашата страст към предлагането на най-доброто обслужване и е резултат от желанието ни постоянно да подобряваме качеството на услугите си към клиентите в най-предпочитаните СПА центрове и места за продажба - сподели Вероника Фисас, главен изпълнителен директор Natura Bisse Group. - Това също ни вдъхновява да продължим да повишаваме високите си стандарти."

За да отбележи постижението си, Natura Bisse създаде интерактивна карта, показваща всички СПА центрове на Forbes Travel Guide.

Ръководството на Forbes ще направи официално изявление за новите отличия, които ще връчат на Natura Bisse на 27 февруари в Лос Анджелис, Калифорния.

 

 

***


В България Natura Bisse Barcelona е представена от Esthetic Privilege в лицето на г-жа Грети Гарсия. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. От декември 2017 г. българският екип на испанската козметична марка започна организирането на специални събития „Master Class“, по време на които избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.

 

За допълнителна информация:
Надежда Ванева - моб. 0885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency - ПР и комуникации на Natura Bisse

 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Дизайнерски проекти и ултрамодерни изделия представя изложението за интериор „Дибла“

Последно поколение изделия за обзавеждане и дизайнерски проекти ще бъдат презентирани в две специални зони на изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

Banff Mountain Film Festival World Tour идва в София на 21 и 22 Февруари 2018

Banff Mountain Film Festival World Tour идва в София на 21 и 22 Февруари 2018

Banff Mountain Film Festival, програма на Banff Centre, Канада, е най-големият и един от най-престижните планинарски фестивали в света. Веднага след провеждането на Фестивала в Банф, Канада всяка есен, стартира и Световната обиколка.

Вайръл кампания за приятелството заля социалната мрежа

Вайръл кампания за приятелството заля социалната мрежа

Звезди се включиха в социален експеримент, който потвърди, че приятелите са едно от най-важните неща дори в съвременния свят.

Известният художник и галерист Ангел Гешев в кампания „Топъл обяд“

Известният художник и галерист Ангел Гешев в кампания „Топъл обяд“

Популярният пловдивски художник и собственик на галерия „Arsenal of Art” в кв. Капана Ангел Гешев подкрепи благотворителна кампания „Топъл обяд“.

Къде и кога да планираме изгодни почивки през годината

Къде и кога да планираме изгодни почивки през годината

Тази година ще ни зарадва с немалко възможности за кратки пътувания около празници и почивни дни – време, в което да си откраднем няколко допълнителни пътувания извън лятната отпуска и големите празници.

Абонамент за RSS новини