В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei P10 lite и уличните портрети по време на летния почивен период

09 Юни 2017г.

  • Pin It

Лятната почивка наближава и за всички нас се очертава време за прекрасни пътешествия и приключения. Ще срещнем хора, всеки от които с нова история, която искаме да запаметим и най-добрият начин за това е да заснемем техните портрети. Именно в тези моменти Huawei P10 lite ще помогне да уловим емоциите.
Фотографията е изкуство, създадено да запечатва в картина пред очите ни това, което ни впечатлява. Независимо дали става дума за деликатната красота на милионите нюанси, с които слънцето оцветява старите къщи или смирената мъдрост, която се е изобразила през годините по лицето на стар рибар, в един момент осъзнаваме нуждата от технология, която ще ни позволи да уловим и запазим тези моменти точно както ги виждаме и усещаме.
Висококачествената DSLR камера с комплект обективи е обемиста и тежка, което не съответства на свободата и приключенията от ваканцията. Затова е по-удобно да имаме под ръка смартфон като Huawei P10 lite, чиято камера изненадва приятно със способностите си.

 
P10 lite предлага нещо, което потребителите едва ли очакват: специален портретен режим, който придава детайли и експресивност на снимките с хора. Инженерите на Huawei са анализирали внимателно всички опции на добрата портретна снимка и са се уверили, че устройството в джоба притежава всички параметри, от които се нуждаем за незабравими резултати.
Когато включим портретния режим, софтуерът на P10 lite улавя лицето от снимката и ни позволява да нагласим контраста, наситеността и яркостта, за да изпъкнат най-важните характеристики на обекта, като същевременно се набляга на емоциите. Камерата засилва ефекта, добавяйки елегантно замазване на фона, т.нар. боке ефект, за да насочи вниманието към лицето на човека, което ще стане най-значимият елемент на снимката.
Да заснемем снимка означава да уловим момент – това значи, че ни трябва бърза камера. В това отношение Huawei P10 lite също не разочарова. С функцията за бързо заснемане можем да стартираме камерата за рекордно бързи време, натискайки два пъти бутона за намаляване на звука. Освен това камерата на смартфона разполага с хибриден автофокус, който може да настрои фокуса на едва 0.3 секунди! По този начин, каквото и да се случи, с Huawei P10 lite ще можем да уловим всеки момент.
Да правим снимки по време на ваканция или пътуване е много различно от снимането в студио, където имаме пълен контрол на светлината и избор на време. Благодарение на ярките F2.2 лещи и сензор с голям размер – 1.5 микрон пиксела, камерата на P10 lite е в състояние да заснеме точни и ясни образи дори и при слабо осветление.
 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Три популярни имена на европейското театрално изкуство ще бъдат жури на първото издание на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” от 1 до 7 октомври в Стара Загора.

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“.

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива.

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

„Знаменитости в битка с килограмите“ проследява строгия режим, на който са подложени звездите от 26-и септември, в 22:00 часа

Абонамент за RSS новини