В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei P10 lite и уличните портрети по време на летния почивен период

09 Юни 2017г.

  • Pin It

Лятната почивка наближава и за всички нас се очертава време за прекрасни пътешествия и приключения. Ще срещнем хора, всеки от които с нова история, която искаме да запаметим и най-добрият начин за това е да заснемем техните портрети. Именно в тези моменти Huawei P10 lite ще помогне да уловим емоциите.
Фотографията е изкуство, създадено да запечатва в картина пред очите ни това, което ни впечатлява. Независимо дали става дума за деликатната красота на милионите нюанси, с които слънцето оцветява старите къщи или смирената мъдрост, която се е изобразила през годините по лицето на стар рибар, в един момент осъзнаваме нуждата от технология, която ще ни позволи да уловим и запазим тези моменти точно както ги виждаме и усещаме.
Висококачествената DSLR камера с комплект обективи е обемиста и тежка, което не съответства на свободата и приключенията от ваканцията. Затова е по-удобно да имаме под ръка смартфон като Huawei P10 lite, чиято камера изненадва приятно със способностите си.

 
P10 lite предлага нещо, което потребителите едва ли очакват: специален портретен режим, който придава детайли и експресивност на снимките с хора. Инженерите на Huawei са анализирали внимателно всички опции на добрата портретна снимка и са се уверили, че устройството в джоба притежава всички параметри, от които се нуждаем за незабравими резултати.
Когато включим портретния режим, софтуерът на P10 lite улавя лицето от снимката и ни позволява да нагласим контраста, наситеността и яркостта, за да изпъкнат най-важните характеристики на обекта, като същевременно се набляга на емоциите. Камерата засилва ефекта, добавяйки елегантно замазване на фона, т.нар. боке ефект, за да насочи вниманието към лицето на човека, което ще стане най-значимият елемент на снимката.
Да заснемем снимка означава да уловим момент – това значи, че ни трябва бърза камера. В това отношение Huawei P10 lite също не разочарова. С функцията за бързо заснемане можем да стартираме камерата за рекордно бързи време, натискайки два пъти бутона за намаляване на звука. Освен това камерата на смартфона разполага с хибриден автофокус, който може да настрои фокуса на едва 0.3 секунди! По този начин, каквото и да се случи, с Huawei P10 lite ще можем да уловим всеки момент.
Да правим снимки по време на ваканция или пътуване е много различно от снимането в студио, където имаме пълен контрол на светлината и избор на време. Благодарение на ярките F2.2 лещи и сензор с голям размер – 1.5 микрон пиксела, камерата на P10 lite е в състояние да заснеме точни и ясни образи дори и при слабо осветление.
 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Ударна парти серия в Биад

Ударна парти серия в Биад

След шеметното изпращане на 2017 и още по-запомнящото се посрещане на 2018, Биад Премиум клуб продължава своята своята серия ударни партита с участието на едни от най-големите и актуални имена в момента.

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Мощни антиоксиданти в бирата се борят със свободните радикали и стимулират развитието на пробиотиците

Бирата, произвеждана в България, има високо съдържание на мощните антиоксиданти, наречени меланоидини. Това сочи изследване на учени от Центърa по биология на храните, Софийския университет и Института по криобиология и хранителни технологии.

TLC с премиера на "Отслабването на домашния ми любимец"

В премиерната поредица на TLC – “Отслабването на домашния ми любимец" Травис Брорсън решава да помогне на собствениците да внесат големи промени в начина на живот на своите любимци.

Перфектната сватбена визия се превръща в реалност с „Какво се крие под воала“ по TLC

Дългият път, който извървят към перфектната визия, ще проследим в „Какво се крие под воала“ от 19-и януари, в 21:30 часа по TLC.

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Уникалната за страната формация „Петлите“ с премиера в София

Танцова формация „Петлите“ представя пред софийска публика най-новия си творчески проект „Циганката“. Той ще се играе на 17 март от 19.00 часа в залата на Синдикалния дом на културата на транспортните работници в България – клон София.

Абонамент за RSS новини