В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel

13 Септември 2017г.

  • Pin It

 

 

Дълбоко в пустошта на Аляска живее новооткрито семейство, членовете на което са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между шест и девет месеца, без да видят външен човек. Новите епизоди от третия сезон на поредицата „Дивото семейство от Аляска“ ще ви направят част от живота на едно от най-необикновените семейства в света, от 16-и септември, събота, в 21:00 ч. по Discovery Channel.
През годините на отшелничество семейство Браун са развили собствен акцент и диалект. Освен това те наричат себе си "глутницата". Всяка нощ всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго семейство в Америка, но им предстоят немалко изпитания, които ще подложат на изпитание тяхната воля.
Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина, или напротив ще внесе смут в досегашния им хармоничен живот? Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще бъде първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? На неговите плещи ще падне и отговорността за дома, когато майка му Ейми се подлага на изследвания заради здравословни проблеми.
Не пропускайте да си отговорите на всички тези въпроси в новите и вълнуваща епизоди на „Дивото семейство от Аляска“ на Discovery Channel от 16-и септември, събота, от 21:00 ч.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Стефан Делайе: „В българската традиция за посрещане на младото Божоле, бизнесът и виното вървят ръка за ръка“

Стефан Делайе: „В българската традиция за посрещане на младото Божоле, бизнесът и виното вървят ръка за ръка“

София, 17.11.2017 г. Късно снощи, Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) отпразнува отварянето на първата бутилка „Божоле Нуво“. В присъствието на над 2000 гости, сред които представители на бизнеса, политическия и културния елит, френската традиция беше отпразнувана за поредна година.

Не казвай на НИКОЙ: Фаворитка за Мис Плаймейт в усмирителна рокля

Тя е красива, млада и известна. Една от претендентките за Мис Плеймейт 2017г. Позната от Малкият екран, Анна- Мария Чернева има и друга голяма страст- Театъра.

Какво можем да правим на дисплея на Huawei Mate 10 lite?

Какво можем да правим на дисплея на Huawei Mate 10 lite?

Разработчиците на Huawei отговарят подобаващо и в Mate 10 lite наблюдаваме ергономичен корпус с 5,9-инчов 18:9 дисплей, показващ повече информация на един скрол, и предлагащ изключително изживяване в разнообразни ситуации.

Българин финансист в Лондон с първа самостоятелна изложба

Българин финансист в Лондон с първа самостоятелна изложба

На 09.12. в 16 часа в Галерия „София“ към Българския културен институт в Лондон е откриването на първата изложба на Деян Михов.

Investigation Discovery разследва случаи на „Потънали вдън земя“

Запознайте се с разтърсващи истории, неочаквани обрати и шокиращи разкрития в „Потънали вдън земя“ от 19 ноември, в 22:00 часа по Investigation Discovery.

Абонамент за RSS новини