В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Богинята на косите“ пренася зрителите на TLC в света на прическите

12 Октомври 2017г.

  • Pin It

 

 Новата поредица на TLC проследява Кристина Олива – въплъщение на самостоятелната жена, която отваря своя мечтан салон в сърцето на Манхатън. Зрителите ще проследят Кристина и нейното италианско-американско семейство, докато те се изправят пред множество предизвикателства при управлението на салона, включително трудния баланс между бизнеса и личния живот, финансовите тревоги и проблеми със служителите. В допълнение поредицата ще включва и пълни трансформации на коси в един от салоните на Кристина. Кристина е готова да превземе света на прическите, а „Богинята на косите“ проследява всеки миг от работата й от 14-и октомври, в 22:00 часа по TLC.
На 18-годишна възраст, родената в Стейтън Айлънд, Кристина започва своя собствена компания за екстеншъни за коса в гаража на родителите си. След само три години тя вече има достатъчно клиенти, за да отвори собствен салон в Стейтън Айлънд, като наема сестрите и братовчедите си. Заедно със семейството си, което я подкрепя на 100%, Кристина построява световнопризната империя за екстеншъни и сега е готова за следващата стъпка – салон в сърцето на Манхатън.
Кристина не е завършила колеж и няма бизнес образование, но изгражда процъфтяващ бизнес за екстеншъни за коса само благодарение на своята находчивост, лоялни клиенти, упоритост и решителност. Един от ключовете към успеха на Кристина е, че пази всичко в семейството. Въпреки че понякога я подлудяват, сестра ѝ Виктория и братовчед ѝ Антъни са най-доверените ѝ колеги. Заедно с останалата част от екипа, те създават драматични промени за клиентите на салона – от самотна майка, изгубила косата си при химиотерапия до сестри близначки, желаещи да придобият индивидуалност в своя външен вид.
В салона Кристина е шефа, но вкъщи Франк и Донна ръководят семейство Олива. Ясно е откъде Кристина придобива своите умения – баща ѝ притежава и управлява няколко бизнеса, откакто започва да работи на 16-годишна възраст. Франк и Донна са традиционалисти и най-голямата цел на Донна е да види всяка от дъщерите си как се влюбва, омъжва, премества и има свои дечица … в тази поредност! Въпреки че ще трябва да почакат преди да станат баба и дядо, родителите на Кристина са горди с това, че дъщеря им е постигнала толкова много.
Очарователната Кристина Олива ще ви отведе в света на прическите в „Богинята на косите“ от 14-и октомври, в 22:00 часа по TLC.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Кунг фу очарование - спектакъл с демонстрации

Кунг фу очарование - спектакъл с демонстрации

Институтът „Конфуций“ в София кани всички приятели на китайската култура и почитатели на бойното изкуство кунг фу на спектакъла „Очарованието на китайското кунг фу“.

Mazda и Skoda пускат нови играчи в SUV-лигата

Mazda и Skoda пускат нови играчи в SUV-лигата

Новият компактен SUV Skoda Karoq е премиерата на щанда на марката на Автомобилния салон в София. Новият високопроходим модел идва като наследник на Yeti, за да ни впечатли с авантюристичния си дух и забележителни качества.

Акция срещу шофиране след употреба на алкохол на Автосалон София 2017

Акция срещу шофиране след употреба на алкохол на Автосалон София 2017

Посетителите на изложението ще могат да участват в уникален тест-драйв, който симулира възприятията и поведението на човек след употреба на алкохол

Cartoon Network с над 100 партньора в Европа, Средния Изток и Африка, които ще произвеждат различни артикули „Бен 10“

Cartoon Network с над 100 партньора в Европа, Средния Изток и Африка, които ще произвеждат различни артикули „Бен 10“

Компаниите, подписали договори, се занимават с производство на облекла, аксесоари, издателска дейност, домашни артикули, играчки и лична хигиена.

Mitsubishi извади нов кросоувър, Jeep показва втория Compass

Mitsubishi извади нов кросоувър, Jeep показва втория Compass

На автомобилния салон в София японската компания Mitsubishi, представлявана от фирмата с традиции у нас - „Балкан Стар“, залага на най-новия си кросоувър Eclipse Cross.

Абонамент за RSS новини