В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

9 функции на Samsung Galaxy S8 за изключително аудио изживяване

04 Юли 2017г.

  • Pin It

4 юни 2017 г. – Аудио възможностите на смартфоните имат отношение не само върху качеството на провежданите разговори, но могат да повишат или да намалят удоволствието от мобилното преживяване на всеки един човек. Ето защо Samsung добави нови и подобри съществуващите аудио функции в Galaxy S8 и S8+.

Ultra High Quality аудио възпроизвеждане
Признавайки значението на аудио технологията, Samsung оборудва Galaxy S8 с изключителни аудио възможности за UHQ възпроизвеждане с UHQ 32-битова и DSD поддръжка*. Това, едновременно с възможността да поддържа цифрови файлове до 32 bit/384kHz гарантира, че смартфонът може да възпроизведе целия набор от звуци в записи, създадени от музикални източници, с качество по-добро и от CD. С други думи, Galaxy S8 не понижава (или компресира) качеството на аудио файловете и потребителят може да се наслади на музика и звук, много близки до оригиналните. Качеството на записа също е подобрено, благодарение на високочестотния микрофон High Acoustic Overload Point (AOP) Mic, който минимизира изкривяванията на звука в шумна среда.

Dual Audio
Изцяло новата функция Dual Bluetooth Audio осигурява на потребителите възможността да прехвърлят аудио сигнала едновременно към два комплекта слушалки или говорители, като същевременно им позволява да контролират силата на звука на изходите, независимо един от друг.

Отделен звук на приложението
Новата функция Separate app sound позволява на потребителите да излъчват звуци от две отделни приложения едновременно, използвайки своя Galaxy S8 смартфон и отделно устройство. Например, потребителят може да слуша GPS навигация през високоговорителя на Galaxy S8, докато стриймва музиката към Bluetooth аудио системата на автомобила си. През това време, нивата на звука могат да бъдат контролирани независимо.

Adapt Sound 6.0
За да се повиши нивото на аудио персонализация при Galaxy S8, функцията Adapt Sound 6.0 бе подобрена с новите режими Preset и Advanced. Клинични изследвания и статистически анализи на слуховите модели на хората бяха използвани за разработката на три звукови профила, оптимизирани за хората според възрастта им: до 30 години, между 30 и 60 години и над 60 години.
Потребителите могат да изберат Preset профил според възрастта си или да използват режима Advanced, за да изпробват слуха си и да намерят най-добрия за тях звук. Galaxy S8 автоматично коригира аудио нивата за разговор, музика и видео, в зависимост от специфичните им нужди, така че да могат да се наслаждават на истинско аудио изживяване.


SoundAlive 4.1
Най-новият флагман на Galaxy също поддържа SoundAlive 4.1, инструмент, който дава на потребителя максимален контрол върху качеството на звука и ефектите.** Инструментът разполага с лесен за използване 9-лентов еквалайзер, с шест предварително зададени опции за връзка с аудиото на телефона; с UHQ Upscaler за подобряване на разделителната способност на звука; и ефектите Surround, Tube Amp Pro и Concert hall.

Допълнителна порция звук
Няма нищо по-лошо от това да се наложи да проведеш разговор в шумна среда, в претъпкано кафене или на улица със засилен трафик. Функцията Extra Volume на Galaxy S8 дава възможност да се увеличи нивото на звука, без това да е за сметка на качеството, само чрез докосване на иконата, направо от екрана.

Режим Interview
За по-добър запис при интервюта чрез приложението Galaxy S8 Voice Recorder, потребителите могат да активират режима Interview. В този режим, звуците в горната и долната част на телефона се усилват, а тези, които са по-близо до страните на телефона са потиснати, за да се гарантира, че гласовете на интервюиращия и интервюираният са ясни и чисти.

UHQ Upscaler
За да подобрят звуковата разделителна способност на музиката и видеоклиповете, потребителите могат да активират UHQ Upscaler чрез менюто за настройки на режима Entertainment.

Премиум слушалки в комплекта
За Galaxy S8, Samsung работи с HARMAN при създаването на AKG слушалките, които осигуряват чист, превъзходен звук. Включени като аксесоар в кутията, новите премиум слушалки имат двойни високоговорители - 11 и 8 милиметра – за безкомпромисно аудио и ненадминато качество на звука. В допълнение, слушалките разполагат с комфортен хибриден канал, подходящ за намаляване на шума и са изработени от материал с метални нишки, предпазващ кабела от заплитане.

* Възпроизвеждането на DSD64 и DSD128 може да бъде ограничено в зависимост от файловия формат.
** Някои функции са достъпни, само когато устройството е свързано към стерео слушалки.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Три популярни имена на европейското театрално изкуство ще бъдат жури на първото издание на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” от 1 до 7 октомври в Стара Загора.

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“.

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива.

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

„Знаменитости в битка с килограмите“ проследява строгия режим, на който са подложени звездите от 26-и септември, в 22:00 часа

Абонамент за RSS новини