В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

5 вида снимки, за които не си подозирал, че можеш да правиш със смартфон!

01 Юни 2017г.

  • Pin It

 В днешното време, в което смартфонът е най-използваната камера, можем да погледнем от две перспективи на твърдението, че в основата е човекът, който прави снимките, а не неговото оборудване. Трудно е да отречем, че не ти е нужен DSLR със сменяеми лещи, за да направиш висококачествени снимки, а и всеки фотограф ще предпочете да използва по-доброто оборудване пред по-лошото, тъй като първото ще му даде много повече възможности. Сред тези опции е, например, универсалността. До скоро бе ясно, че има категории снимки, за които смартфонът просто не е подходящ. Снимки, изобразяващи екстремни спортове, артистични пейзажи или изискани, експресивни портрети, бяха характерни за устройства с повече възможности, които позволяват да се извлекат всевъзможни начини да заснемеш обект, и да дадеш „живот“ на фотографската си визия. Днес това е история. Фотографският смартфон от класа на Huawei P10 практически може да се справи с всеки вид фотография, предоставяйки на потребителя необходимите инструменти, с които да улови кадрите така, както си ги е представял. За да не говорим напразно, ето пет примера за невероятни снимки в 5 различни вида, направени със смартфон, които изглеждат сякаш са заснети с професионално оборудване!

  1. Черно-бели портрети
Изтънчени, експресивни, безцветни и същевременно наситени с емоции: това са класическите портрети във всички нюанси на сиво. Тази специфична сфера от изкуството на фотографията, вече е достижима за всеки обикновен потребител, благодарение на технологията, разработена от Huawei в сътрудничество с Leica.  

 2. Ежедневни портрети
Фрагменти от ежедневието, уловени в движение, „застинали“ моменти в рамка, усмивки – портретите на ежедневната фотография, са видът, при който най-често разчитаме на смартфоните, тъй като те са ни „под ръка“ постоянно. Ежедневен не означава еднообразен или лишен от емоция. По скоро обратното – с подходящ смартфон тези снимки могат да се превърнат в истински „перли“ на мобилната фотография.

 3. Модни снимки
Модната фотография определено не се асоциира със смартфоните, нали? Оказва се, обаче, че без тонове оборудване и армия от асистенти, можеш да постигнеш поразяващи ефекти, да заснемеш стилизирани творения със смартфон от класа на Huawei P10 и P10 Plus. 

  4. Снимки на екстремни спортове
Камерите за спортни снимки имат много ограничени възможности и специфични свойства, които произлизат от функцията им - например ултра широко поле за гледане, което води до изкривяване на изображението. Вместо тях, можеш да използваш смартфонa и да постигнеш невероятни резултати!

 5. Пейзажи
Където и да отидеш когато пътуваш – далечни планини или екзотичен град – ще видиш пейзажи, които ще оставят следа в теб. Топ предложението Huawei P10 ще ти осигури необходимите инструменти, за да уловиш този момент.

Ако имаш въображение и умения не ти е нужно специализирано оборудване, за да направиш добри снимки от всякакъв вид – всичко, от което имаш нужда е смартфонът. Ако е с най-високия клас фотографски възможности, снимките ще станат чудесни. Просто вземи телефона и се убеди сам!

 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Три популярни имена на европейското театрално изкуство ще бъдат жури на първото издание на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” от 1 до 7 октомври в Стара Загора.

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“.

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива.

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

„Знаменитости в битка с килограмите“ проследява строгия режим, на който са подложени звездите от 26-и септември, в 22:00 часа

Абонамент за RSS новини