Планирай през есента, за да си спокоен през зимата!
26 Септември 2021 Event NewLive Agency

Есента е идеалното време, в което да планирате вашето събитие за 2022 – това е съветът на специалистите, водещи в организацията на сватби, балове и други събития и лични поводи! Същото съветваме и ние от фирма номер едно за събития в страната – Еvent NewLive Agency!

Mercusys® представя на българския пазар Mercusys MR30G
20 Септември 2021 3CON

AC1200 Dual-Band Gigabit безжичен рутер с Beamforming, MU-MIMO и Родителски контрол за силни и стабилни Wi-Fi връзки на достъпна цена

Приложението Google Pay вече и в България
9 Септември 2021 Grayling Bulgaria

До сега приложението, което улеснява безконтактните плащания за всички, беше достъпно единствено чрез банкови посредници в България.

Обновената стрийминг услуга на SPI – FilmBox+, с над 1 милион абоната
2 Септември 2021 M3 Communications Group, Inc.

Платформата, която стартира тази година, се осъществява в партньорство с 10 големи европейски оператори и е достъпна на цели 12 езика

Intel предлага удобен конфигуратор и квалифицирана онлайн поддръжка при поръчката на сървъри
2 Септември 2021 Well Done Marketing /PR Advertising

Дългогодишната успешна история на Intel като основен производител на микропроцесори за персонални компютри и сървъри отрежда на компанията почти легендарен статут в ИТ средите. Марката, която е синоним на качество във високите технологии, има достатъчно широко портфолио от продукти, така че да посрещне нуждите на буквално всеки потребител или компания.

„Яките 30“ – водещ номер едно Тео празнува Рожден ден!
15 Август 2021 Event NewLive Agency

30-годишен юбилей празнува роден водещ номер едно – Теодор Тодоров – Тео. Собственик и управител на Event NewLive Agency, водещ на най-актуалните сватби и събития в страната, Тео събра приятели на щуро парти в най-актуалният комплекс „Елинор“, край Хасково!

Micron предлага лесна и ефективна трансформация на облака със сървърни SSD

Официалният дистрибутор на американската компания Micron АСБИС България обяви предлагането на специализирани сървърни SSD, които са оптимизирани за облачни приложения.