GLAMI създава нов, лесен начин за пазаруване
25 Август 2022 V+O Communication

С всеки изминал ден се появяват все повече модни онлайн магазини. Вече има толкова много достъпни възможности, което е едновременно благословия и проклятие за нас.

Приложението Булбанк Мобайл от УниКредит Булбанк вече е налично в AppGallery
24 Август 2022 All Channels Communication Group

Многофункционалното приложение за мобилно банкиране на УниКредит Булбанк – Булбанк Мобайл, вече е налично и в AppGallery – магазина за мобилни приложения на Huawei, който попада в Топ 3 на магазините за мобилни приложения в света.

Инфлуенсър Медия България събира интересните и популярни практики за работа между брандове и създателите на съдържание
23 Август 2022 Радостна ЕООД

Медията стартира на 22.07.2022 и цели да е полезен източник на информация и вдъхновение за инфлуенсър маркетинга от България и чужбина.

Mercusys пуска новия си флагман, първата съвместима с Wi-Fi 6 Mesh система в своето портфолио: Halo H80X
8 Август 2022 3CON

Mercusys, марка, която е специализирана в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари с цел осигуряване на достъп до Интернет, пуска на българския пазар първата съвместима с Wi-Fi 6 mesh система на компанията, Halo H80X

GLAMI прави следващата стъпка в хиперперсонализацията в модата!
4 Август 2022 V+O Communication

GLAMI, водещата европейска платформа за модни находки, наскоро представи на своите милиони потребители нов начин за откриване и пазаруване на дрехи, обувки и аксесоари. Това е едно истинско иновативно подобрение в машинното обучение, което ще направи процесът на търсене на модни открития по-лесен за всеки.

До 2025 г. мобилните плащания ще изпреварят кеша и картите
8 Юли 2022 myPR

Над 70% от българските потребители вече имат възможност да извършват мобилни парични преводи, за които разходите са в пъти по-ниски от тези на банките

Технологични решения в помощ на борбата с дезинформацията
6 Юли 2022 myPR

Identrics , Ontotext , и Институтът „Големи данни в полза на интелигентно общество“ - GATE към СУ „Св. Климент Охридски“ организираха конференцията „Технологии срещу дезинформацията“, която се проведе на 5 юли 2022 г. на живо в София и онлайн.