Mercusys® представя на българския пазар Mercusys MR30G
20 Септември 2021 3CON

AC1200 Dual-Band Gigabit безжичен рутер с Beamforming, MU-MIMO и Родителски контрол за силни и стабилни Wi-Fi връзки на достъпна цена

Приложението Google Pay вече и в България
9 Септември 2021 Grayling Bulgaria

До сега приложението, което улеснява безконтактните плащания за всички, беше достъпно единствено чрез банкови посредници в България.

Обновената стрийминг услуга на SPI – FilmBox+, с над 1 милион абоната
2 Септември 2021 M3 Communications Group, Inc.

Платформата, която стартира тази година, се осъществява в партньорство с 10 големи европейски оператори и е достъпна на цели 12 езика

Intel предлага удобен конфигуратор и квалифицирана онлайн поддръжка при поръчката на сървъри
2 Септември 2021 Well Done Marketing /PR Advertising

Дългогодишната успешна история на Intel като основен производител на микропроцесори за персонални компютри и сървъри отрежда на компанията почти легендарен статут в ИТ средите. Марката, която е синоним на качество във високите технологии, има достатъчно широко портфолио от продукти, така че да посрещне нуждите на буквално всеки потребител или компания.

„Яките 30“ – водещ номер едно Тео празнува Рожден ден!
15 Август 2021 Event NewLive Agency

30-годишен юбилей празнува роден водещ номер едно – Теодор Тодоров – Тео. Собственик и управител на Event NewLive Agency, водещ на най-актуалните сватби и събития в страната, Тео събра приятели на щуро парти в най-актуалният комплекс „Елинор“, край Хасково!

Micron предлага лесна и ефективна трансформация на облака със сървърни SSD

Официалният дистрибутор на американската компания Micron АСБИС България обяви предлагането на специализирани сървърни SSD, които са оптимизирани за облачни приложения.

Нова онлайн платформа за преодоляване на зависимости
3 Август 2021 Сдружение М.О.С.Т.

Стартира нова информационно-образователна платформа за преодоляване на зависимости.