Улавяме лятното настроение с Flip.bg
17 Юли 2023 myPR

По повод актуалната си кампания технологичният стъртъп споделя своя списък за лято 2023 г. с топ модели в 4 ценови категории с отлични характеристики на камера и батерия.

MOVE.BG става на 10: Създаваме заедно нашето утре
12 Юли 2023 myPR

MOVE.BG отбеляза своята годишнина с издаването на специална Книга за въздействието на организацията.

Една година Flip в България: история за успех с позитивно въздействие
12 Юли 2023 myPR

Технологичният стартъп отбелязва първата си година на българския пазар с впечатляващи постижения, нарастващ пазарен дял и амбиция да продължи да променя начина, по който потребителите използват технологиите

С eMAG Коледа идва и през юли
12 Юли 2023 myPR

До 16 юли на платформата ни очакват хиляди специално подбрани оферти в разнообразни категории за едно перфектно лято

Продуктите на Mercusys с висока производителност, стабилни връзки и богата функционалност
10 Юли 2023 3CON

Mercusys се намесва, за да помогне, като предоставя богат избор от мрежови устройства на достъпни цени. Сред най-новите продукти и технологии, пуснати на пазара, са mesh системи, рутери и удължители на обхват, с въвеждане на Wi-Fi 6 производителност за оптимизирана работа онлайн. На преден план изпъкват шест артикула на Mercusys, всички от които са готови да предложат конкурентни и евтини интернет решения.

МОЖЕ ЛИ ДОСТЪПЪТ ДО ПАЗАРА НА 5G МЕЖДУ КИТАЙ И ЕС НЯКОГА ДА БЪДЕ ЧЕСТЕН И СПРАВЕДЛИВ?

Източник: Колин Стивънс, EU Reporter

Технологичната сфера е свидетел на множество противоречия и дебати, а един от най-спорните въпроси през последните години се върти около 5G ограниченията и забраните за китайски телекомуникационни производители в Европейския съюз. Въпреки че опасенията относно националната сигурност и поверителността на данните са от решаващо значение, важно е да се проучи справедливостта на тази забрана в сравнение с третирането на чуждестранни компании, като Nokia и Ericsson, в Китай.

Meta с кампания за по-добро разпознаване на фалшивите новини в България

„ФАКТИ НА ФОКУС“ Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ИНИЦИАТИВА, СЪЗДАДЕНА СЪВМЕСТНО С МЕСТНИ АРТИСТИ, КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА ДА РАЗПОЗНАВАТ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.

Careershow