eMAG Black Friday 2023: 720 лв. средна стойност на поръчка и средно над 3 продукта в количката на всеки клиент през първите 5 часа от началото на кампанията
20 Ноември 2023 myPR

Общата стойност на направените поръчки за първите 5 часа от кампанията е над 33 млн. лв.

Кевин Уанг, главен секретар и служител по защита на личните данни на Huawei за Европейския регион: "Хората се страхуват от новите технологии”.
17 Ноември 2023 All Channels Communication

17.11.2023 г., София - "Хората се страхуват от новите технологии и ги третират като чудовище или като призрак. Но ако се погрижим за отговорностите си и ако изпълним задълженията си, ще можем да осигурим цифрово бъдеще. Дигиталното бъдеще трябва да направи живота ни по-добър. Всяка заинтересована страна, включително властите, операторите и доставчиците, трябва да бъде подсигурена. Всяка страна от екосистемата трябва да поеме отговорност и трябва да разбира същоността на това изискване", каза г-н Кевин Уанг, главен секретар и служител по защита на личните данни на Huawei за Европейския регион по време на годишен форум за киберсигурност, проведен в София.

Устройства Mercusys с модерни Wi-Fi технологии на промоционални цени за Черния петък
17 Ноември 2023 3CON

Mercusys, специализирана марка в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари, с цел предоставяне на изключително бърз достъп до интернет на възможно най-много хора, обявява невероятни отстъпки за Черен петък 2023 г.

eMAG Black Friday 2023: стойността на поръчките за първата минута на кампанията е над 558 000 лв., а за първите 5 минути – над 2,7 млн. лв.
17 Ноември 2023 myPR

eMAG Black Friday започна в 7:06 ч. тази сутрин и интересът на клиентите отново показва, че посетителите на платформата са търсили добри оферти от всички продуктови категории.

TP-Link подготвя много устройства на специални цени по повод разпродажбите Черен петък
17 Ноември 2023 3CON

TP-Link, световен лидер* в предоставянето на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, е подготвил за Черния петък 2023 г. отстъпки за множество устройства.

Black Friday започна във Flip.bg
16 Ноември 2023 myPR

Кои са най-добрите сделки и как да се възползвате от тях

eMAG Black Friday надхвърля 1 милион оферти, 3 от 4 от тях са на най-ниска цена за годината за платформата eMAG*
16 Ноември 2023 myPR

Ден преди началото на техния Black Friday, eMAG разкриват още 12 избрани продукта

Careershow