eBay подкрепя малките и средни предприятия срещу ефектите от пандемията от COVID-19
27 Март 2020 Grayling Bulgaria

Bay обяви, че отлага заплащането на почти всички такси за търговците на платформата си и временно няма да променя рейтинга на търговците, които са засегнати от пандемията от COVID-19.

Microsoft представя училище за работа с изкуствен интелект
17 Март 2020 Acta Verba

AI Business School е платформа с безплатен онлайн майсторски клас, предназначен за бизнес лидери

Конкурсът MSI Creator Awards 2020 приема участия Покажете вашата креативност!

За да почете креативните професионалисти по целия свят, които са се посветили на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката, MSI, водеща глобална марка в създаването на дигитално съдържание, анонсира старта на своя конкурс MSI Creator Awards. MSI Creator Awards е онлайн конкурс за дизайн, който има за цел да открива и изследва талантите в индустрията.

Сайтовете от групата на „Меломан БГ“ представиха новата си визия
14 Февруари 2020 myPR

В деня на виното и любовта сайтовете от групата на "Меломан БГ" представят новия си външен вид... с любов към своите читатели. Електронното списание 10-те най (10te.bg), кулинарният сайт Вкуси ме (vkusi.me), музикалният портал Меломан.бг (meloman.bg) и мъжката зона Мустак (mustache.bg) вече са с много по-модерен, функционален и бърз дизайн.

Теленор отбелязва Деня за безопасен интернет с поредица образователни видеа и кампания против онлайн тормоза
11 Февруари 2020 myPR

Теленор отбелязва Международния ден за безопасен интернет за поредна година като публикува поредица образователни видеоклипове, достъпни на ottebzavisi.net.

Нов мениджър „Информационна сигурност“ в Мнемоника
10 Февруари 2020 Acta Verba

Мартин Димов е новият мениджър „Информационна сигурност“ на българската ИТ компания Мнемоника. Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Празнична програма през февруари по VIVACOM Arena
5 Февруари 2020 myPR

В месеца на любовта VIVACOM Arena ще излъчи висококачествена селекция от романтични филми. Сред заглавията се откроява филмът „Любовници“, който е в програмата на 7 февруари (петък) от 20.00 часа.