Преди старта на Black Friday eMAG разкриват още 6 избрани продукта
18 Ноември 2021 myPR

Ден преди eMAG Black Friday, който започва сутринта на 19 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 20.11.2021 г. или до изчерпване на количествата, подготвени за кампанията, платформата за електронна търговия разкрива още 6 от продуктите, включени шопинг събитието.

eMAG разкриват нови оферти, включени в Black Friday кампанията им
17 Ноември 2021 myPR

Над 1,5 милиона броя продукти на склад очакват клиентите

Mercusys® обявява Halo H50G - първата Mercusys® система с Gigabit мрежа, идеална за свързване в целия дом
10 Ноември 2021 3CON

Mercusys®, марка, специализирана в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари, с цел да предложи отличен достъп до Интернет за възможно най-много хора, анонсира пускането на първата си мрежова Wi-Fi Gigabit система за целия дом - Halo H50G. Mercusys® стартира и свое собствено приложение, чрез което устройствата на компанията могат да се конфигурират и управляват бързо, за минути. Нестабилнa връзка и бавни интернет скорости - това е истински кошмар в съвременния свят. Mercusys Halo H50G решава тези проблеми, тъй като работи като единна система с Wi-Fi скорости до 1,9 Gbps, за да гарантира силен сигнал във всеки ъгъл на дома.

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка в спортен магазин Point1
10 Ноември 2021 Point1

Онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Point1 предоставя невероятната възможност за 10% намаление при първа поръчка. Вземете своя discount код като посетите уебсайта ни и харесате спортния артикул за вас.

Кеш Кредит с революционен нов уебсайт с лицево разпознаване
8 Ноември 2021 M3 Communications Group, Inc.

24/7 наличен чат бот, геолокация и персонализация са само част от новостите в полза на клиента

TP-Link обявява пускането на българския пазар на новата двулентова Wi-Fi 6 точка за достъп Omada EAP610 за бизнес приложение, която използва мощта на Wi-Fi 6
28 Октомври 2021 3CON

TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за физически лица и бизнес организации, обявява пускането на българския пазар на новата двулентова безжична точка за достъп в своята гама продукти за бизнеса – Omada EAP610 Wi-Fi 6.

„Изоставените колички“ са по-малко, благодарение на новите платежни методи в онлайн търговията
26 Октомври 2021 myPR

Дискусионният панел в eCommerce Academy разгледа иновативни инструменти в помощ на търговци и потребители