Taste of Veg – над 500 професионалисти в земеделието у нас членуват в онлайн общност за консултиране и подкрепа в реално време
29 Юни 2021 Havas PR

Производителите на зеленчукови култури у нас срещат разнообразни трудности в ежедневната си дейност и имат множество въпроси, свързани със засаждането и отглеждането на продукцията си. В стремежа си да предостави непрекъснато съдействие и подкрепа на земеделците, независимо къде се намират, Синджента създава Taste of Veg – онлайн общност, в която вече членуват над 500 души, заети в производството на зеленчуци в България.

Трафикът на българския eMAG Marketplace е нараснал с 47% за една година, а броят на търговците надмина 4800
25 Юни 2021 myPR

През шестата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG Marketplace наброява над 4800 търговци, които предлагат над един милион активни продукта, като очакванията са до края на годината търговците на платформата да станат 6000.

Виртуален тур Visit Varna 360
18 Юни 2021 ФИЛ-ООД

Асоциацията за реклама и комуникации в туризма и фотографа Росен Донев реализират една виртуална 360-градусова разходка из някои от забележителностите на Варна

Страстните геймъри вече имат нов съюзник - рутер съвместим със стандарта Wi-Fi 6
3 Юни 2021 3CON

София, 3 юни – TP-Link, световен лидер в доставките на мрежово оборудване за индивидуалните потребители и бизнеса, представи на българския пазар нов високопроизводителен рутер Wi-Fi 6 за гейминг - модела Archer GX90.

.ею чества петата си годишнина
2 Юни 2021 Ardency Consulting

Днес .ею, Европейският домейн на кирилица, празнува пет години
от стартирането си. Годишнината бе отбелязана на събитие в София от представители на
EURid, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и
българската регистраторска общност.

Екипите на Atos и София Тех Парк представиха българския суперкомпютър на посланика на Република Франция в България Н. Пр. Флоранс Робин
27 Май 2021 AMI Communications

Посланикът на Република Франция в България Н. Пр. Флоранс Робин посети София Тех Парк, където се запозна отблизо с българския петаскейл суперкомпютър Discoverer, базиран на архитектурата BullSequana XH2000 на Atos.

Приложенията за електронно банкиране на Алианц Банк вече са налични в AppGallery

С Allianz Bank SmartID и Allianz M-Bank потребителите на банката с мобилни устройства Huawei могат сигурно и надеждно да управляват средствата си.