Visa ви съветва как да се защитите от киберпрестъпността

Онлайн пазаруването предоставя безброй възможности за покупка на продукти от всякакви магазини по всяко време като се възползвате от комфорта и безопасността на собствените ви домове. Виртуалният свят предоставя и нови начини да разговаряме лице в лице с близките си, дори и от разстояние, и да се информираме от много повече източници от когато и да било. Но това, че сте онлайн, също означава, че сте точно там, където измамниците и киберпрестъпниците искат да бъдем.

Сигурни и удобни безконтактни плащания с българското приложение phyre, вече налично в Huawei АppGallery

phyre e първият български дигитален портфейл, който предлага дигитализация на разплащанията и картите за лоялност

Стартира онлайн платформа за взаимопомощ
26 Май 2020 myPR

Кризата с Covid19 обърка прогнозите и на най-добрите икономически анализатори. Стотици хиляди в България останаха без работа, а хората, които и преди кризата бяха в затруднено финансово положение, в момента се опитват да подсигурят основното за съществуването си.

Как се прави перфектно задание за изработка на сайт в няколко лесни стъпки
26 Май 2020 Mint Soft, LTD

При изработка на сайт е нужен подготвителен период, в който да обмислите добре своето задание за бъдещия проект.

Информация за промяна на част от използваните в България телевизионни канали за приемане на ефирната цифрова телевизия:
15 Май 2020 myPR

В изпълнение на приетата от Министерския съвет Национална пътна карта за изпълнение на задълженията на Република България по Решение (ЕС) 2017/899 на Европейския парламент и на Съвета от 17 май 2017 г. за използването на радиочестотна лента 470-790 МНz в Съюза е необходимо освобождаване на достатъчен радиочестотен спектър в обхват 700 MHz за развитие на мобилни комуникации от ново поколение.

МАРКЕТИНГ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ: ПРОУЧВАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКОТО ПОВЕДЕНИЕ: ON-LINE ПОТРЕБЛЕНИЕ – РЕАКЦИЯТА НА ПАЗАРА И БЪДЕЩ ПОТЕНЦИАЛ

Наблюдава се диверсификация на потребителския интерес към нови и различни категории продукти и услуги онлайн

Онлайн психологически проект подкрепя жените във времената на COVID-19
29 Април 2020 Nadejda Todorova

Психологът Елена Димитрова-Ангелова представя “Онлайн женски срещи за подкрепа и медитация” всеки четвъртък от 19ч.

Във времена на криза, в които тревожността и страхът в обществото се покачват неимоверно, грижата за емоционалния баланс и психическата устойчивост е първостепенна. Поради тази причина психологът Елена Димитрова-Ангелова, позната на аудиторията с множество телевизионни и радио изяви, дава възможност на всички дами да се включват в ежеседмичните онлайн групите на Женски срещи за подкрепа и медитация.