eMAG разкри 12 продукта, включени в офертите за Black Friday
22 Ноември 2018 myPR

Утре е Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие, за което eMAG са осигурили 200 000 продукта на склад. В офертите за деня ще има телевизори, мобилни телефони, лаптопи, малки домашни електроуреди, парфюми и козметика, мода, игри и играчки, както и автомобилни аксесоари, артикули за дома и градината и за любимото хоби.

TAD GROUP подкрепи Парижкия призив за борба с кибер заплахите
21 Ноември 2018 MSL

TAD GROUP, първата в България специализирана компания за предоставяне на глобални решения за кибер сигурност и защита на информацията, подкрепя "Πapижĸия призив зa дoвepиe и cигypнocт в ĸибep пpocтpaнcтвoтo”. Компанията, с централа в Нюпорт Бийч, Калифорния, бе сред първите подкрепили и подписали декларацията във френската столицата.

Huawei с ексклузивни оферти в новия онлайн магазин на Теленор
20 Ноември 2018 All Channels Communication Group

Huawei Consumer Business Group, в България, поздравява своя партньор Теленор със старта на новaта им услуга „Купи онлайн“.

Геймърска мишка на Genesis изключително добра в клас оптично сензорни
20 Ноември 2018 JLPR

Genesis не се двоумят с представянето на най-добрите решения за своите потребители. След като представиха няколко нови продукти, компанията реши да въведе за най-взискателните геймърите, мишката Krypton 500.

Черният петък на eMAG идва с оферти за 200 000 продукта на склад, за да отговори на желанието на българите за онлайн шопинг
14 Ноември 2018 myPR

На фона на растящия интерес към кампанията Black Friday, отчетен в проучване Kantar Millward Brown1, приблизително двама от всеки трима души възнамеряват да направят покупка.

Стартира порталът Mustache.bg - мъжката зона
1 Ноември 2018 myPR

Той е тук! В първия ден от моември, месеца, в който мъжете зарязват самобръсначките и пускат мустаци, се роди © Мустак - мъжката зона, която диктува правилата и дава думата на силния пол.

Засади дръвче - включи се в доброволческата инициатива на NET1 „Заедно за зелена Дружба“!
23 Октомври 2018 myPR

На по-зелено пространство за отдих и безплатен Wi-Fi ще се радват жители на софийския квартал