В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ясно е къде са най-евтините гуми онлайн

06 Август 2014г.

  • Pin It

Бяха обявени резултатите от проучване за цените на гуми проведено сред 10-те топ онлайн магазина за продажба на гуми, на които вероятно ще попаднете търсейки в Google или посредством реклама. Ако сте внимателни при пазаруване на гуми можете да спестите до 50 лева на гума и то само от разликата в цените.

ТОП 3 сред 10-те онлайн магазина заемат Gumitebg.com, Medina-med.com и Diana-ltd.com. Не са обявени кои са шампионите отзад-напред, но става ясно, че по обявени редовни цени на гумите обект на изследването, в някои от онлайн магазините ще се разделите с малко над 200 лева за комплект от четири гуми или по-точно с 214.44 лева.

Единият от шампионите по ниски цени Gumitebg.com е онлайн магазин отличил се и с броя на гумите, които предлага, бързо потвърждение на поръчката, доставка още на следващия ден за големите градове, а за София и доставка, чрез собствен мобилен екип за смяна и баланс на гуми където и да се намира автомобилът.

Функционалността на Gumitebg.com позволява ефективно и бързо търсене сред многобройните марки, модели и размери гуми. Можете да видите история на поръчките, които сте направили, както и шанса да получавате индивидуални промо кодове за допълнителна отстъпка. Оказва се, че пазаруването на гуми може да бъде доста приятно...

Проучването обхваща 2 модела от едни от най-търсените от потребителите гуми – лятна гума Continental Premium Contact 5 и зимна гума Dunlop SP Winter Sport 4D. Повече за него можете да прочетете тук.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Фенове на Зума жаба може да развесели

Всички играчи, които не могат да си представят живота без да се забавляват с приключенията на Зума жаба, вече могат по-лесно да намерят нови и вълнуващи приключения, благодарение на новия гейминг ресурс.

eMAG предлага всичко необходимо за лятната отпуска на едно място

eMAG предлага всичко необходимо за лятната отпуска на едно място

Онлайн магазинът отчита 25% ръст на продажбите през летните месеци спрямо 2016-а

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново.

Електронното списание 10te.bg представи новата си визия

Електронното списание 10te.bg представи новата си визия

Пет години след старта си в интернет пространството, електронното списание 10te.bg зарадва читателите си с нов дизайн.

Marketing360 с нов сайт

Добре познатия на всички в маркетинг обществото сайт, с напълно нова визия.

Абонамент за RSS новини