В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ясно е къде са най-евтините гуми онлайн

06 Август 2014г.

  • Pin It

Бяха обявени резултатите от проучване за цените на гуми проведено сред 10-те топ онлайн магазина за продажба на гуми, на които вероятно ще попаднете търсейки в Google или посредством реклама. Ако сте внимателни при пазаруване на гуми можете да спестите до 50 лева на гума и то само от разликата в цените.

ТОП 3 сред 10-те онлайн магазина заемат Gumitebg.com, Medina-med.com и Diana-ltd.com. Не са обявени кои са шампионите отзад-напред, но става ясно, че по обявени редовни цени на гумите обект на изследването, в някои от онлайн магазините ще се разделите с малко над 200 лева за комплект от четири гуми или по-точно с 214.44 лева.

Единият от шампионите по ниски цени Gumitebg.com е онлайн магазин отличил се и с броя на гумите, които предлага, бързо потвърждение на поръчката, доставка още на следващия ден за големите градове, а за София и доставка, чрез собствен мобилен екип за смяна и баланс на гуми където и да се намира автомобилът.

Функционалността на Gumitebg.com позволява ефективно и бързо търсене сред многобройните марки, модели и размери гуми. Можете да видите история на поръчките, които сте направили, както и шанса да получавате индивидуални промо кодове за допълнителна отстъпка. Оказва се, че пазаруването на гуми може да бъде доста приятно...

Проучването обхваща 2 модела от едни от най-търсените от потребителите гуми – лятна гума Continental Premium Contact 5 и зимна гума Dunlop SP Winter Sport 4D. Повече за него можете да прочетете тук.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Българите определят eMAG.bg за любим сайт за електронна търговия, според проучване1 на „Гемиус България“

Според изследването* средната сума при пазаруване онлайн е 127 лв.

Amazon Web Services Educate, HeleCloud и Софийският университет стартират първия в България проект, насочен към образованието в облака

Amazon Web Services Educate, HeleCloud и Софийският университет стартират първия в България проект, насочен към образованието в облака

София, 14.11.2017: Amazon Web Services Educate стартира първия си проект за образование в облака в партньорство с HeleCloud и Факултета по математика и информатика, Софийски университет. България става част от 47-те страни в световен мащаб, които подкрепят и усъвършенстват образованието в облака в университетите и училищата. Пилотният проект беше представен на официална пресконференция днес във ФМИ.

Според Google Connected Consumer Study 2017: 41% от Българите използват смартфон наравно с лаптоп и стационарен компютър за достъп до интернет

Представяме на Вашето внимание резултати от глобално проучване, проведено от KANTAR TNS по поръчка на Google. То изследва особеностите в поведението на интернет потребители от България на възраст над 16 години, сравнени с нагласите на граждани от 63 държави.

XIII национална конференция по е-образование - 26 октомври, София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика

На 26 октомври, в София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика, ще бъде проведена XIII национална конференция по е-образование е-Уменията на новото дигитално поколение.

Как да купуваме туристически услуги в интернет безопасно

Как да купуваме туристически услуги в интернет безопасно

Нашумелият в последно време случай с измамени потребители, закупили самолетни билети чрез фалшив фейсбук профил, провокира дискусии относно сигурността при резервиране на туристически услуги онлайн.

Абонамент за RSS новини