В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Marketing360 с нов сайт

19 Юни 2017г.

  • Pin It

Добре познатия на всички в маркетинг обществото сайт, с напълно нова визия.
Marketing360 е сайтът, който повече от 4 години информира за всички тенденции в маркетинга, рекламата, събитията и какво ли още не. Но докато пишеше за всички тези неща, забрави, че трябва и той да бъде в крак с тенденциите. Това се промени. От 16.06 сайтът е с напълно обновена визия и платформа, съобразена с всички новости свързани с новинарските сайтове. Проектът бе поверен на невероятните момчета от GoBox. В продължение на два месеца те работеха усърдно, за да удовлетворят изискванията на екипа на Marketign360. Резултатът е на лице.
Целта на новия сайт е освен да бъде модерен, а и да улесни читателите си в достъпа до неговото съдържание и да предоставя по-качествена услуга на своите партньори. Осъзнавайки, че най-голямото му богатство е информацията, която е трупана през годините в сайта, Marketing360 ще добави и бутон, който да води към старата платформа.
Следете http://mkt360.eu/, за да се информирате за всички предстоящи събития и за новостите в маркетинга и рекламата.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Българите определят eMAG.bg за любим сайт за електронна търговия, според проучване1 на „Гемиус България“

Според изследването* средната сума при пазаруване онлайн е 127 лв.

Amazon Web Services Educate, HeleCloud и Софийският университет стартират първия в България проект, насочен към образованието в облака

Amazon Web Services Educate, HeleCloud и Софийският университет стартират първия в България проект, насочен към образованието в облака

София, 14.11.2017: Amazon Web Services Educate стартира първия си проект за образование в облака в партньорство с HeleCloud и Факултета по математика и информатика, Софийски университет. България става част от 47-те страни в световен мащаб, които подкрепят и усъвършенстват образованието в облака в университетите и училищата. Пилотният проект беше представен на официална пресконференция днес във ФМИ.

Според Google Connected Consumer Study 2017: 41% от Българите използват смартфон наравно с лаптоп и стационарен компютър за достъп до интернет

Представяме на Вашето внимание резултати от глобално проучване, проведено от KANTAR TNS по поръчка на Google. То изследва особеностите в поведението на интернет потребители от България на възраст над 16 години, сравнени с нагласите на граждани от 63 държави.

XIII национална конференция по е-образование - 26 октомври, София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика

На 26 октомври, в София Хотел Балкан, зали Средец и Сердика, ще бъде проведена XIII национална конференция по е-образование е-Уменията на новото дигитално поколение.

Как да купуваме туристически услуги в интернет безопасно

Как да купуваме туристически услуги в интернет безопасно

Нашумелият в последно време случай с измамени потребители, закупили самолетни билети чрез фалшив фейсбук профил, провокира дискусии относно сигурността при резервиране на туристически услуги онлайн.

Абонамент за RSS новини