В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Електронното списание 10te.bg представи новата си визия

18 Юли 2017г.

  • Pin It

Пет години след старта си в интернет пространството, електронното списание 10te.bg зарадва читателите си с нов дизайн. Модерен, функционален, бърз - така от екипа на изданието описват новия външен вид на сайта.
Повече динамика и още много любопитни, забавни и дори шокиращи факти, обещават от 10te.bg. Новият външен вид на списанието предлага много по-лесна употреба за потребителите и бърза навигация за всеки читател, любопитен за различните истории, подредени от 1 до 10.
Линк към сайта: https://www.10te.bg/
И след визуалната промяна в "10-те най" темите ще са все така разнообразни – от музика и кино, през храни и места, които трябва да се посетят. 10te.bg ще води потребителите си у нас и по света, ще обикаля и ще търси най-вълнуващите факти, ще събира хора и животни, цифри и литературни герои, догадки и научно доказани открития.
До броени дни престои и стартът на три нови музикални класации, в които подреждането ще бъде определено изцяло от читателите. С гласа си те ще класират любимите си песни за месеца в три отделни чарта - за най-големите поп-фолк, поп и световни хитове.
В сила остава и поканата: всеки, които иска да разкаже своя собствена десетка, да го направи чрез рубриката "Стани автор". Ако обичате да пишете и го правите добре, ако можете да наречете себе си откривател и искате да споделите собствените си находки, ако имате интересна лична класация или сте автор на любопитна десетка, това е мястото за вас.
… защото светът е шарен и ние нямаме нищо против всеки негов цвят.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Играем чисто с ГИС технологии от ЕСРИ

Играем чисто с ГИС технологии от ЕСРИ

Специализирани ГИС решения подпомагат отбелязването на „зелени точки“ в седмото издание на „Да изчистим България заедно“

IPT курс-работилница за дизайн на уеб сайтове с HTML, CSS и WordPress от 30 септември

Курсът на IPT Уеб дизайн: HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, Bootstrap и WordPress отваря пътя за професионално развитие на участниците като уеб разработчици. Записването е от: http://iproduct.org/schedule/

Цветан Русимов ще бъде лектор на тазгодишната конференцията Dev.Play в Букурещ, посветена на индустрията за разработване на игри

Цветан Русимов, главен оперативен директор на Imperia Online – най-голямото студио за игри в България, което прави игри за десктоп и мобилни апликации, ще се присъедини към Dev.Play 2017 като лектор.

Kaufland България с обновена визия на уебсайта си

Специално за новата учебна година сайтът включва и интерактивна класна стая с разнообразие от ученически пособия и вкусни рецепти за меню на ученика

Двете компании за доставка на храна се обединяват

Водещата платформа за поръчка и доставка на храна BGmenu обяви сливането си с друга компания от бранша Lakom.bg. Партньорството между двете компании беше обявено официално на 31-ви август и с това се поставя началото на процесите по обединението на услугите.

Абонамент за RSS новини