Млади родни лекари са пионери в иновациите на Балканите
18 Април 2019 myPR

Млади български лекари са пионери на Балканите с новите методи за лечение на тежки заболявания, отчита журито на петото издание на  Медицинските Оскари 2019.

Емоционалната интелигентност е сред най-важните качества, които се търсят в новите лидери
18 Април 2019 3CON

Едни от най-добрите изследователи на емоционалната интелигентност представиха своите проучвания на първата международна конференция по темата, която се проведе в София

Импланти и протези за медицината ще създава горивната компания на „Росатом“ в партньорство с Hermith GmbH
16 Април 2019 Icona communications group

В рамките на XI Международен форум „Атомекспо 2019“, горивната компания на „Росатом“ -   ТВЕЛ и основният  европейски доставчик на титан Hermith GmbH (Германия) подписаха споразумение за сътрудничество в развитието на производството на титан и съвместно представяне на продукти както на европейските, така и на други перспективни пазари.

Днес се отбелязва Световният ден на болестта на Помпе, безплатни прегледи за заболяването в цялата страна до края на април
15 Април 2019 V+O Communication

Днес, 15 април, се отбелязва Световния ден на болестта на Помпе. По този повод Българската асоциация по невромускулни заболявания /БАНМЗ/ заедно с Българското дружество по невромускулни заболявания /БДНМЗ/ организират безплатни прегледи в цялата страна.

Пациенти с неуточнени диагнози, засягащи мускулите, ще имат възможността да направят безплатни консултации със специалисти до края на месец април. Прегледите ще се проведат в София, Варна, Бургас, Сливен, Стара Загора, Шумен, Търговище, Плевен, Оряхово, Русе и Благоевград.

Престижна номинация за наш доктор, извършил първата безшевна витректомия
11 Април 2019 myPR

Д-р Илиян Шандурков е сред финалистите за Медицинските Оскари

3 дни до началото на Първата международна конференция по Емоционална интелигентност
11 Април 2019 3CON

Голям медиен и професионален интерес регистрира „Emotional Intelligence – Smart strategy for success“ - част от Седмицата на Емоционалната интелигентност в България

Съвременно лечение на рани в МБАЛ „Медлайн“-Пловдив спасява от ампутация

Пациентите с трудно заздравяващи рани нарастват лавинообразно в последно време. Случаите се увеличават, защото болните не провеждат съвременно лечение, не търсят консултации със специалист и разчитат че ще се справят с йодасепт и кислородна вода.