Започва монтирането на респираторите, дарени от Lidl и Kaufland
28 Май 2020 myPR

Дихателните апарати са разпределени в 8 регионални болници: Велико Търново, Враца, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Перник и Разград

„Форум бременност и детско здраве“ с ново онлайн издание на 30 май
28 Май 2020 Investor Media Group

След големия интерес към първото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което се проведе на 13 април, сега предстои нова, също толкова полезна среща с любимия форум.

Безплатни профилактични прегледи при гастроентролог в ДКЦ. „Св. Георги”

От 15 до 26 юни 2020 г. гастроентерологът д-р Драгомир Геров ще провежда профилактични напълно безплатни прегледи в кабинет 37 на ДКЦ „Св. Георги“ /Пловдив, бул. В. Априлов 15А/.

Лекарите от инфекциозно отделение на ВМА вече спят спокойно

Happy Dreams, верига магазини за премиум продукти за здравословен сън, дари на медиците от инфекциозното отделение на ВМА възглавници Tempur Classic.

Психологът и логопед Галинка Чавдарова с шлем, но напълно готова на децата да помага!

Психологът и логопед Галинка Чавдарова вече очаква децата.

7 начина печатните технологии да подпомогнат здравните системи

Ефективните здравни системи са от решаващо значение за предоставянето на отлична грижа за пациентите, но твърде често те страдат от технически пречки и слаби звена в процесите. Затова е важно да бъдат оптимизирани своевременно.

„Груп СЕБ България“ предостави на медиците от ВМА и УМБАЛ „Александровска“ пречистватели на въздух и кафемашини за безвъзмездно ползване
20 Май 2020 myPR

Дарените пречистватели Rowenta и кафемашини KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto ще допринесат за осигуряването на по-безопасна и благотворна среда за екипите по време на тежките дежурства.