С грижа за здравето - безплатни консултации с турски специалист по Урология на 12.10.2019г.(събота)

"Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки" - това послание е изпратено до всички хора от световнопризнатия уролог проф. д-р.Семих Аян, а от MEDICALPARK ви предлагат да се възползвате от това право напълно безплатно.

Изследванията на генетичното изменение на клетките помагат на лекарите да намират потенциално най-доброто лечение за лимфома
7 Октомври 2019 FIPRA

Проф.д-р Рупърт Бартш е австрисйки хематолог и онколог, практикуващ в онкологичното отделение на Виенската университетска болница, както и във Wiener Privatklinik.

Кога и как да използвате стоматологичната аспирация?
6 Октомври 2019 dentexpert.info

Дори и най-обикновената дентална процедура може да се превърне в спешна ситуация, особено при пациенти с рисково здраве. В този случай бързата намеса може да е недостатъчна и нещата сериозно да се усложнят ако вашата аспирацията не функционира нормално.

Среща с диабетната хирургия отблизо - безплатни консултации от турски специалист на 11.10.2019г.(петък)

Голяма част от вас със сигурност са чували за турския хирург проф.д-р Халил Алъш.

Проф. Др. Халил Алъш

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ  ИНТЕРЕС КЪМ ВОДЕЩИЯ ТУРСКИ ХИРУРГ ПО ДИАБЕТНА И КОРЕМНА ХИРУРГИЯ (ОНКОЛОГИЯ) , КАКТО И ЗА БОЛЕСТНИ ЗАТЛЪСТЯВАНИЯ  ПРОФ.ДР.ХАЛИЛ АЛЪШ,  ГОСТУВА В СОФИЯ!

Пресконференция - кампания за борба с рака на гърдата
3 Октомври 2019 myPR

На 04.10.2019 г. (петък) от 11:00 ч. в зала 5 на Столична община (град София, ул. „Московска“ 33) ще се проведе пресконференция, с която ще бъде поставено началото на информационна и профилактична кампания за борба с рака на гърдата, организирана от Първа САГБАЛ „Света София“. 

Остават броени дни до „Форум бременност и детско здраве“ в Пловдив
3 Октомври 2019 Investor Media Group

Най-престижното събитие за майчино и детско здраве ще срещне бъдещи и настоящи родителите с водещи специалисти