ВОДЕЩ ТУРСКИ ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ ОТ БОЛНИЦИ „ MEDICALPARK” ДР. АСЛЪ ДАТЛЪ ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ С БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В СОФИЯ

Записвания и консулатции ще са в офиса на представителтвото за България на верига болници "MEDICALPARK " Турция с адрес: ул. Цар Самуил No: 1 партер, офис 4 Можете да се запишете, като се обадите на телефон : 0888688805

Италианци направиха първата у нас клоун терапия за малките пациенти на „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив

Хуманитарната организация „Клоун 2.0“ от Италия избра верига болници „Медлайн-Централ хоспитал“ в Пловдив за първата си благотворителна проява. Матилде, Джани и Марко гостуваха на малките пациенти в детско отделение, за да организират първата си клоун терапия – те ги забавляваха и успяха да повдигнат духа им на макс.

Sanofi спечели световната награда за иновации "Продукт на годината" за Novanight
30 Април 2019 V+O Communication

Novanight бе обявен за „Продукт на годината“ в категорията „Хранителна добавка за сън“ в тазгодишното издание на едноименната международна награда за иновации в България.
Онлайн проучване, проведено в началото на 2019 г. сочи, че 80% от участниците изпитват смущения на съня, a това влошава здравето и качеството им на живот. Данните показват, че 50% от хората никога не са лекувани, дори и да имат проблеми със съня, а 47% от европейците никога не са обсъждали проблема със своя лекар.
Novanight е специално създаден продукт от лидера сред иновативните фармацевтични компании Sanofi, който се бори с леки до умерени симптоми на безсъние.

Предимствата от употребата на ултразвуков скалер
26 Април 2019 dentexpert.info

През годините бяха въведени множество нови продукти, които революционизираха стоматологията. Повечето от тях намалиха умората в ръцете на оператора, както и травмирането на тъканите при пациента. Често срещан в днешни дни, на въоръжение в денталния арсенал е ултразвуковият скалер.

Медицинска инвестиция за над 120 млн.лв. ни превръща в лидер на Балканите
23 Април 2019 myPR

„Уни Хоспитал“  въведе два линейни ускорителя от най-високия клас в света

Над 1000 родители посетиха юбилейното издание на „Форум бременност и детско здраве” на Puls.BG
22 Април 2019 Investor Media Group

Съвети от топ специалисти и много награди предложи най-голямото специализирано събитие, което се проведе на 20 и 21 април, в НДК