Популярният бранд енергийни напитки HELL предлага на своите клиенти нов продукт, обогатен с витамини C и D
22 Април 2020 Chapter 4

Един от най-големите производители на енергийни напитки в света пое допълнителни разходи от няколко милиона евро, за да обогати своя продукт HELL Classic с 500мг. витамин C и витамин D.

Д-р Станислава Алиманска, началник на Ревматология в МБАЛ „Централ Хоспитал“: Превенцията срещу COVID-19 не спира лечението на основното заболяване

Ситуацията с пандемията от коронавирус/COVID-19 поражда въпроси и тревожност в пациентите с ревматични мускулно-скелетни заболявания, които приемат имуносупресивни медикаменти, като биологични лекарства, JAK инхибитори, стероиди и конвенционални болест-модифициращи антиревматични лекарства (напр. метотрексат).

Инфекциозна болница и „Света Ана“ в столицата се включиха в инициативата „Топла храна от сърце“ на Нарру Доставка и Метро
16 Април 2020 myPR

Миналата седмица Нарру и Метро започнаха доставка на топла храна за медицинските екипи на „Пирогов“ като обявиха, че инициативата „Топла храна от сърце“ е отворена за всички останали болници, където има медици, заети в битката срещу COVID-19.

ЕКО България дарява 100 000 лв. в борбата срещу COVID-19
14 Април 2020 myPR

Със средствата, веригата бензиностанции закупува дихателни апарати и медицинско оборудване за две болници в страната и подпомага семейства в неравностойно положение от Северозападна България.

Специалисти: COVID-19 не води до усложнение на бременността, не се предава при раждането
14 Април 2020 Investor Media Group

Хиляди потребители проследиха онлайн срещата на „Форум бременност и детско здраве” с медицинските експерти

„Форум бременност и детско здраве“ днес - точно в 14 часа на живо на Puls.bg
13 Април 2020 Investor Media Group

Днес точно в 14 часа на сайта на Puls.bg ще започне специалното онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, по време на което бъдещи и настоящи родители ще имат възможност да получат отговори на едни от най-важните за тях въпроси, свързани с бременността, майчиното и детското здраве по време на пандемията от COVID-19.

Може ли носенето на маска за лице да ви предпази от новия коронавирус?
6 Април 2020 SpiriTell

Носенето на маска за лице със сигурност не е покрито с желязnaгаранция, че няма да се разболеете - вирусите също могат да се предават през очите, а мъничките вирусни частици, известни като аерозоли, могат да проникнат и през маските.