Стартира научна и медицинска образователната кампания „За хомеопатията“
21 Септември 2021 V+O Communication

Днес стартира българската версия на научната и медицинска информационна кампания „За Хомеопатията“, част от международния проект Mon Homeo Mon Choix (Моята хомеопатия – моят избор monhomeomonchoix.fr). Нейната цел е да образова и да бъде достоверен източник на информация за хомеопатията. В основата на платформата е сайтът za-homeopatiata.bg, на който ще бъдат публикувани проверени факти за клиничната хомеопатия, нейната ефективност, както и ще бъдат опровергани най-честите митове и неверни твърдения. Източници на информацията на сайта са български и международни медицински партньори, сред които Homeopathy research institute (hri-research.org), базирана в Лондон организация, посветена на популяризирането на висококачествени изследвания в хомеопатията на международно ниво. Кампанията ще включва поредица от събития, публикации и др., на които ще бъдат споделяни интересни и полезни факти за клиничната хомеопатия и нейното приложение.

Есента идва с „Форум бременност и детско здраве“ и отговори на важните въпроси за родителите - на 16 октомври
20 Септември 2021 Investor Media Group

Проследете любимото на стотици бъдещи и настоящи родители събитие на живо на Investor Media PRO и на Puls.bg

Ново здравно предаване „Линия „Здраве“ завладява ефира на Bulgaria ON AIR от 3 октомври
20 Септември 2021 Investor Media Group

Всяка неделна сутрин от 9.30 часа лъчезарната водеща Яна Данаилова ще посреща вдъхновяващи гости в цветното студио за едно по-здраво и усмихнато утре

CICAPLAST B5 ОТ LA ROCHE-POSAY ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСПОКОЯВАНЕ НА РАЗДРАЗНЕНА ИЛИ УВРЕДЕНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА - СЕГА ПОД ФОРМАТА НА СПРЕЙ, ЗА НАНАСЯНЕ БЕЗ ДОКОСВАНЕ
16 Септември 2021 INFLUENCER.BG

Често се сблъскваме с раздразнения и увреждания на кожата - драскотини, ухапвания от насекоми, мехури, зачервявания след медицински и козметични процедури и много други. La Roche-Posay предлага решение под формата на нов спрей Cicaplast B5, който има бърз успокояващ ефект - облекчава дискомфорта още от първия час след нанасяне.

Плогинг РЕЗОВО
16 Септември 2021 SSol

Спортен клуб „Фар“ предлага алтернатива на тази негативна тенденция, като реализира Плогинг активност, която има за цел да покаже и демонстрира как физическата активност може да бъде в насока опазване на природата.

Необходимо ли е да ваксинираме децата срещу Ковид?
15 Септември 2021 3CON

Все повече специалисти настояват децата също да бъдат имунизирани срещу коронавирусната инфекция. Затова и производителите провеждат проучвания за ефикасността на ваксините срещу COVID-19 при деца. Министерството на здравеопазването публикува информация за скорошни проучвания на института "Роберт Кох", които показват, че децата имат все по-сериозна роля за разпространението на COVID-19.

Л-карнитин - за по-лесно справяне с излишните килограми
15 Септември 2021 PromoPointbg.com

Често се споменава по адрес на веществото л-карнитин, че помага в справянето с излишните килограми. Съвсем естествено, предвид проблемите на голяма част от обществото с наднорменото тегло, това буди голям интерес и респективно кара много хора да търсят повече информация по въпроса.