НА ПЪРВИ ОКТОМВРИ НДК ЩЕ СВЕТНЕ В РОЗОВО
1 Октомври 2019 myPR

За трета поредна година вечерта на 1-ви октомври фасадата на Националния дворец на културата ще бъде осветена в розово – цветът, който символизира битката с рака на гърдата.

Синдромът на атлетичното сърце – що е то и какви са опасностите, които се крият при неправилно натоварване по време на спорт?
1 Октомври 2019 myPR

Ползите от спортуването са неоспорими и хората биват насърчавани да спортуват все повече, за да преборят последиците от застоялия начин на живот.

Експерти от над 30 страни дискутираха проблемите при обучението на Общопрактикуващите лекари
1 Октомври 2019 ПР агенция Golden Crown

Лекарите от първичната медицинска помощ трябва да са най-подготвените, да имат широк кръг от познания в областта на медицината, защото първи посрещат пациентите.

Можем ли да разберем светa на аутистите?
26 Септември 2019 3CON

Водещи световни експерти представят тенденциите в грижата за хората с  аутизъм по време на международна конференция в София

ПОЛУЧЕТЕ ВТОРО МНЕНИЕ ОТ ВОДЕЩИЯ ОНКОЛОГ ГИНЕКОЛОГ КЪМ БОЛНИЦИ MEDICALPARK /ТУРЦИЯ - ДОЦ.Д-Р ГЬОКХАН БОЙРАЗ, ГОСТУВАЩ В ГР.СОФИЯ НА 28.09.2019г. !

КОНСУЛТАЦИИТЕ ЗА ВТОРО МНЕНИЕ СА БЕЗПЛАТНИ и се извършват на база предоставени медицински документи и изследвания (не се извършват физически прегледи).

Три решения за премахване на разстоянието между зъбите
25 Септември 2019 3CON

Генетични или физиологични са причините за поява на разстояние между предните зъби - то може да бъде отстранено

КОНСУЛТАЦИИ ПРИ ВОДЕЩИЯ ОНКОЛОГ ГИНЕКОЛОГ КЪМ БОЛНИЦИ MEDICALPARK /ТУРЦИЯ - ДОЦ.Д-Р ГЬОКХАН БОЙРАЗ, ГОСТУВАЩ В ГР.СОФИЯ НА 28.09.2019г. !

КОНСУЛТАЦИИТЕ ЗА ВТОРО МНЕНИЕ СА БЕЗПЛАТНИ и се извършват на база предоставени медицински документи и изследвания (не се извършват физически прегледи).