Коалиция HPV и Болница ВИТА с обща информационна кампания и ваксинационни дни през април и май
29 Март 2024 myPR

От първи септември 2023 г. България се нарежда до страните от Европейския съюз, които имат държавна политика на превенция на HPV-свързаните заболявания.

Изгладете Пътя си към Гладка Кожа с Лазерна Епилация в Естетичен Център Vintage Dolls

Благодарение на най-бързия и безболезнен диоден лазер, можеш да се сбогуваш с нежеланото окосмяване – трайно и ефективно. Дори през лятото!

Освежете Своята Кожа с Лимфен Дренаж в Естетичен Център Vintage Dolls

Пресотерапията или лимфен дренаж е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Изберете LPG Липомасаж в Естетичен Център Vintage Dolls за Идеална Фигура и Кожа

LPG ендермологията е система, която използва механичен метод за постигане ефекта на ръчните антицелулитни масажи. Като техника се осъществява със специален уред, който раздвижва тъканите чрез система от въртящи се валяци. Те предизвикват регулиран вакуум, повдигащ и засмукващ кожата, чиято цел е засилване на венозната и лимфната циркулация; разбиване на мастните натрупвания и ускоряване евакуацията на разградените мастни клетки от организма. Резултатът е намаляване на целулита,намаляване на обиколките, добре оформена и стегната фигура.

Изпълнете Своята Красота в Естетичен Център Vintage Dolls с Рисърфисинг

Неизвазивен лифтинг метод за стягане, повдигане и оформяне на лицето и тялото. Радиочестотната технология достига до дълбоките колагенови слоеве на кожата. Топлината помага за премоделирането на съществуващия колаген и за производството на нов, което подобрява гладкостта и текстурата на повърхността на кожата.

Д-р Явор Семерджиев е назначен за Републикански Консултант по Урология за София-град
25 Март 2024 3CON

Д-р Явор Семерджиев е назначен за Републикански консултант по урология за София-град за 2024 година.

Кегел Упражнения: Топ 3 Предимства
22 Март 2024 FitwithStrahil

Кегел упражненията са малко по-различни от упражненията, които си представяме в една тренировъчна програма.

Careershow