Светила в кардиостимулацията и електрофизиологията на конгрес в България

Експертите ще разискват новости в лечението на пресърдното мъждене и внезапната сърдечна смърт

Специален приз за Мая Манолова от Медицинските Оскари
7 Май 2019 myPR

Специален приз за обществена подкрепа на медиците ще получи на тържествената церемония на  Петото издание на Националните Медицински Награди омбудсманът на Р България Мая Манолова, съобщава VIP COMMUNICATION PR.

ВОДЕЩ ТУРСКИ ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ ОТ БОЛНИЦИ „ MEDICALPARK” ДР. АСЛЪ ДАТЛЪ ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ С БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В СОФИЯ

Записвания и консулатции ще са в офиса на представителтвото за България на верига болници "MEDICALPARK " Турция с адрес: ул. Цар Самуил No: 1 партер, офис 4 Можете да се запишете, като се обадите на телефон : 0888688805

Италианци направиха първата у нас клоун терапия за малките пациенти на „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив

Хуманитарната организация „Клоун 2.0“ от Италия избра верига болници „Медлайн-Централ хоспитал“ в Пловдив за първата си благотворителна проява. Матилде, Джани и Марко гостуваха на малките пациенти в детско отделение, за да организират първата си клоун терапия – те ги забавляваха и успяха да повдигнат духа им на макс.

Sanofi спечели световната награда за иновации "Продукт на годината" за Novanight
30 Април 2019 V+O Communication

Novanight бе обявен за „Продукт на годината“ в категорията „Хранителна добавка за сън“ в тазгодишното издание на едноименната международна награда за иновации в България.
Онлайн проучване, проведено в началото на 2019 г. сочи, че 80% от участниците изпитват смущения на съня, a това влошава здравето и качеството им на живот. Данните показват, че 50% от хората никога не са лекувани, дори и да имат проблеми със съня, а 47% от европейците никога не са обсъждали проблема със своя лекар.
Novanight е специално създаден продукт от лидера сред иновативните фармацевтични компании Sanofi, който се бори с леки до умерени симптоми на безсъние.

Предимствата от употребата на ултразвуков скалер
26 Април 2019 dentexpert.info

През годините бяха въведени множество нови продукти, които революционизираха стоматологията. Повечето от тях намалиха умората в ръцете на оператора, както и травмирането на тъканите при пациента. Често срещан в днешни дни, на въоръжение в денталния арсенал е ултразвуковият скалер.

Медицинска инвестиция за над 120 млн.лв. ни превръща в лидер на Балканите
23 Април 2019 myPR

„Уни Хоспитал“  въведе два линейни ускорителя от най-високия клас в света