Спорт с кауза сплотява служителите в компаниите след пандемията
3 Май 2022 Заедно в час

Компании от различни сектори се включват в благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза", за да сплотят екипите си и да подкрепят успеха на учениците в България

Какво представляват компресивнте чорапи
29 Април 2022 Studio Kipo

Използването на компресивни чорапи с градуирана компресия помага при консервативното лечение на венозната недостатъчност на долните крайници, тъй като те оказват по-голям натиск върху глезените, докато постепенно, към горната част на крака, натискът намалява.

Какво означава „здравословно тегло“?
29 Април 2022 FitwithStrahil

В средите на фитнес ентусиастите, а и сред хората, които просто искат да са здрави физически и да се чувстват добре, често се говори за „здравословно тегло“.

Лесни стъпки за повишаване на имунитета
28 Април 2022 Netpeak

Когато се храните пълноценно, спортувате, грижите се за здравето си и приемате различни хранителни добавки, ще бъдете не само силни и здрави, но ще имате и красиво тяло и хидратирана кожа.

С вакуум терапия хирург от „Медлайн“ спасява 70-годишна пловдивчанка

Хирурзи от болница „Медлайн“ спасяват живота на 70-годишна самотна пловдивчанка с дълбока рана. Жената става инвалид, когато е на 15 години, тогава е ампутиран единият й крак след убождане на трън и последвало възпаление. Сяда в инвалидна количка, а другият й крак с времето атрофира. Не създава семейство и живее сама. От известно време за нея се грижат две доброволки.

БЧК ПРОДЪЛЖАВА УСИЛИЯТА СИ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО КЪМ ВАКСИНИРАНЕ СРЕЩУ COVID-19
20 Април 2022 myPR

Българският Червен кръст, изпълнявайки своята мисия да работи за опазване здравето и живота на българските граждани, продължава и дейностите си в отговор на пандемията от COVID-19.

КАМЕНИЦА ФЕН КУПА ОТНОВО Е ТУК
19 Април 2022 myPR

Любимият на футболните фенове турнир отвори официално регистрациите за сезон 2022