Природните продукти разкриват потенциала си на Green Line от 18 май в София
12 Май 2022 Inter Expo Center

Нов изложбен формат ни среща с терапевтичните възможности на ароматните и лечебните растения

Две седмици безплатни консултации за спортисти в Пловдив

Безплатни консултации за спортисти ще проведе от 17-ти до 31-ви май 2022 г. екип от специалисти по физикална и рехабилитационна медицина, неврология, ортопедия и травматология в МЦ по рехабилитация и спортна медицина I (МЦРСМ I) в Пловдив, приемник на Спортния диспансер.

МОБИЛЕН ВАКСИНАЦИОНЕН ПУНКТ НА БЧК ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПЕН В ГРАД БУРГАС
12 Май 2022 myPR

Организацията продължава своите усилия в посока насърчаване на обществото към ваксиниране срещу COVID-19

Физическата активност на служителите е важна за бизнеса
10 Май 2022 3CON

Предвид широките ползи за здравето и бизнеса, които са резултат от физически активните служители, работодателите търсят нови методи за повишаване на физическата активност на работните места.

НОВО: LIFTACTIV B3 DARK SPOTS СЕРУМ ПРОТИВ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ И БРЪЧКИ
10 Май 2022 INFLUENCER.BG

Серумът Liftactiv B3 dark spots против хиперпигментация и бръчки съдържа до 13% активни съставки, а печелившата му комбинация за намаляване на хиперпигментационните петна включва ниацинамид, гликолова киселина, както и ексфолиращи съставки.

Бронхиалната астма може да се прояви във всяка възраст
10 Май 2022 3CON

Възможно е за минути, от състояние на пълно здраве да се стигне до много тежък астматичен пристъп, който да завърши с внезапна смърт.

100% чисти етерични масла от Purus.bg
8 Май 2022 doyoknow

Вече сте решили, че искате да използвате етерични масла, но не знаете какво точно да изберете? 

Ако търсите решения за здравословното си състояние чрез ароматерапия, сте избрали правилния път. Когато купувате етерични масла, е важно да обърнете внимание на качеството и концентрацията на продуктите, които избирате. Избягвайте етерично масло, което не е направено с 100% чисто масло, което означава, че съдържа допълнителни добавки.  Ние от  Purus, ще ви предоставим широка гама от 100% етерични масла на достъпни цени. Повече можете да видите на сайта ни  https://www.purus.bg/cat/eterichni-masla/