Биохимичен скрининг на достъпна цена – какви са ползите
16 Септември 2022 PromoPointbg.com

​​​​​​​Биохимичният скрининг обединява изследвания по време на ранните и късните етапи на бременността, който проследява правилното развитие на плода или наличието на аномалии.

Зелен чай, ледена вода и криотерапия са сред най-горещите тенденции за възстановяване на кожата от слънцето
14 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

ГОРЕЩИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ПРЕЗ ЛЯТОТО ВОДЯТ ДО РАЗЛИЧНИ КОЖНИ ПРОБЛЕМИ. ЕКСПЕРТИТЕ НА ШВЕЙЦАРСКИ КОЗМЕТИЧЕН БРАНД FOREO ПРЕДЛАГАТ РАЗЛИЧНИ СЪВЕТИ КАК ДА БЪДАТ УСПОКОЕНИ В ДОМАШНА СРЕДА

Вреден ли е суроватъчният протеин?
8 Септември 2022 FitwithStrahil

Факт е, че когато чуем за вещество в прахообразно състояние, особено ако е популярно във фитнес средите, в ума ни мигновено нахлуват всевъзможни негативни мисли: "Със сигурност е вредно за здравето!"

Самолечението с антибиотици може да доведе до резистентност
8 Септември 2022 3CON

Когато повтаряме приема на антибиотик стигаме до момент, в който вече няма да е възможно прилагането му – съветва д-р Явор Семерджиев

Ново изследване утвърждава дългосрочното положително въздействие при преминаването от цигари към glo™
7 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

• Нови данни за едногодишен период показват, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло на устройството за нагряване на тютюн glo, са постигнали значителни и трайни подобрения в няколко показателя за възможни рискове в сравнение с тези, които са продължили да пушат цигари.
• Резултатите от проучването увеличават значимостта на наличните доказателства, които подкрепят употребата на glo като продукт с намален риск*.
• Резултатите потвърждават ангажимента на БАТ към намаляване на вредaтa от тютюнопушенето и способността ѝ да създаде A Better Tomorrow™ чрез намаляване на въздействието на бизнеса си върху общественото здраве.получава престижното отличие за пореден път и се нарежда сред сертифицираните у нас организации за добри политики в работната среда тази година

Популярни, но вредни и неефективни диети
1 Септември 2022 FitwithStrahil

Голяма част от хората все още са напълно убедени в безвредното, бързо и трайно действие на различни популярни диети, които обаче по-скоро се препокриват с възможно най-небалансирания и нездравословен начин на хранене, който човек може да си представи.

Все повече дами проверяват гените си, за да се предпазят от рак на гърдата
31 Август 2022 ПР агенция Golden Crown

Карциномът на млечната жлеза (РМЖ) е най-честият злокачествен тумор при жените у нас и в повечето развити страни (25 % от всички злокачествени новообразувания) и е на второ място сред причините за смъртност от онкологични заболявания.