Тютюнопушенето уврежда почти всеки орган в нашето тяло
31 Май 2019 FIPRA

В международния ден за борба с тютюнопушенето отново трябва да напомним някои важни факти, свързани с него. То е водеща причина за предотвратима смърт.

Колоноскопията е задължителна след 50
30 Май 2019 FIPRA

„Ракът на дебелото черво е третото най-често срещано онкологично заболяване в западния свят. По-често при мъжете се срещат ракът на простатата и белия дроб номер, докато при жените по-често срещан е само ракът на гърдата.“ – това твърди австрийският хирург др. Алексис Фрайтас от Wiener Privatklinik, специалист по чревни и ректални заболявания.

АУТИЗЪМ: През погледа на ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА – логопед в Люлин ОЧАКВАЙТЕ в предаването „Всеки първи понеделник“ на 3-ти юни

АУТИЗЪМ: През погледа на ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА – логопед в Люлин ОЧАКВАЙТЕ в предаването „Всеки първи понеделник“ на 3-ти юни

10 факта за енергийните напитки
27 Май 2019 Level One

Замисляли ли сте се какво е влиянието на енергийните напитки върху организма? Освен че дават енергия на тялото, те често са поставяни в графата „вредни" - основно заради съдържанието на кофеин. Кофеин обаче има и в кафето, в чая, дори в шоколада.

Aгенция за публични комуникации ПРофайл

Предвид многобройните запитвания ,болнична верига МЕДИКАЛПАРК България отново кани пластичен хирург за своите български пациенти .

Връчиха 17 златни статуетки на най-добрите лекари и болници в България
13 Май 2019 myPR

Лекари, прославили България в цял свят, бяха отличени от Петото издание на Медицинските Оскари снощи в хотел Маринела. 

Как да продължим живота си след трудова злополука
10 Май 2019 3CON

Съвети от практиката на д-р Димитър Софиянски, експерт ЗБУТ