Lanberg: WiFi безжична външна камера
6 Март 2020 myPR

Полският бранд Lanberg, част от портфолиото на компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Genesis, Fury и Ugo, анонсира нов модел WiFi камера под моделното наименование SM01-OCB20. Устройството е предназначено за универсална употреба и предлага лесна инсталация. Производителят е оборудвал камерата с магнитен държач, така че да може да се монтира върху различни повърхности в дома, а и извън него, без пробиване или използване на двойно залепваща лента.

Huawei представи обновения HUAWEI MateBook X Pro и HUAWEI MateBook D, които ще се появят и на българския пазар по-късно през годината

Новият Ultra FullView лаптоп дава нова дефиниция на
мобилната интелигентност и свързаност

Brother представя нова продуктова линия мобилни скенери
28 Февруари 2020 Well Done Marketing /PR Advertising

С нарастващата тенденция за работа в движение, управлението на документи, когато сте извън офиса, се превръща в необходимост. Същевременно съобразяването с изискванията на GDPR за защита на личните данни, поражда нуждата от цифровизиране на документацията.

Huawei дава нов смисъл на креативността с HUAWEI MatePad Pro
26 Февруари 2020 All Channels Communication Group

Новият таблет от висок клас идва с мощен хардуер и иновативни функции за работа и развлечение

AOC пуска високопроизводителния монитор AG273QZ
25 Февруари 2020 PR People Bulgaria

AOC пуска високопроизводителния монитор AG273QZ с QHD, HDR, 240Hz и 0,5ms MPRT

Huawei представи ново поколение сгъваем HUAWEI Mate Xs
25 Февруари 2020 All Channels Communication Group

Новото сгъваемо устройство надгражда постигнатото с HUAWEI Mate X с по-мощна хардуерна платформа и усъвършенствани материали и система за прегъване

SE760 е новият външен SSD диск от ADATA
18 Февруари 2020 myPR

ADATA Technology анонсира новото попълнение в портфолиото си от ултракомпактни външни SSD устройства под моделното наименование SE760. Дискът разполага с USB 3.2 Gen 2 интерфейс и се отличава с изключително компактни размери и висока производителност.