В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Смартфоните Nokia с оптика ZEISS

10 Юли 2017г.

  • Pin It

Ексклузивното сътрудничество е заявка за иновациите на ZEISS в смартфоните Nokia
Подновеното партньорство ще установи нови стандарти на изображенията в полза на потребителите на смартфони Nokia

София, 6 юли 2017 - HMD Global, домът на телефоните Nokia и ZEISS, обявиха днес подписването на ексклузивно партньорство, чиято цел е да заложи нови стандарти в смартфон индустрията. Това дългосрочно споразумение надгражда споделената история и опит между ZEISS и смартфоните Nokia.

Общата амбиция на двете компании е да подобрят качеството на изображенията при смартфоните, като обхванат цялата екосистема от софтуера, през услугите, качеството на екрана и дизайна на оптиката. Партньорството между ZEISS и HMD Global цели съвместно да разработят нови технологии за заснемане, които да предефинират стандартите в индустрията и да върнат марката ZEISS обратно в смартфоните на Nokia. Този стремеж за непрекъснато подобряване на изживяванията на потребителите в областта на изображенията е отражение на общите ценности на двете компании – ангажимент за качество, истинско майсторство и оптимално потребителското изживяване.

Партньорството между ZEISS и телефоните Nokia, започнало преди повече от десетилетие, се основава на споделена страст към иновациите и желание за предоставяне на най-доброто на потребителите. В миналото сътрудничеството между ZEISS и телефоните Nokia създаде иновативни технологии, като първия в света много-мегапикселов мобилен телефон и други устройства, залагащи нови стандарти в индустрията от Nokia N-серията до тези с технологията Nokia PureView. Това подновено партньорство е дългосрочен ангажимент за надграждане на технологичните иновации през следващите години.

Арто Нумела, главен изпълнителен директор, HMD Global:

"Сътрудничеството със ZEISS е важна част от нашия ангажимент винаги да предоставяме най-доброто изживяване за нашите клиенти. Феновете ни искат повече от просто една страхотна камера в смартфона си, те искат цялостно графично изживяване, което не просто отговаря на стандартите, но ги предефинира. Феновете ни го очакват и, заедно със ZEISS, го доставяме - съвместно разработено графично превъзходство за всички."

Д-р Матиас Мец, член на Изпълнителния съвет на ZEISS Group:

"Сътрудничеството на HMD Global с ZEISS за смартфоните Nokia отново ще подобри цялостното графично изживяване на потребителите, чрез съвършенство и иновации. Партньорството ни е изградено на стабилна основа. Заедно очакваме вълнуващо пътуване към бъдещето на усъвършенстваните графични възможности на смартфоните."

Това ексклузивно партньорство със ZEISS е допълнително доказателство за това, как HMD Global си сътрудничи с най-добрите и уважавани имена в индустрията, в стремежа към съвършенството във всеки аспект на дизайна и качествоото на телефоните. Това е и обещание към потребителите за оптималното възможно за смартфон графично изживяване.  

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung представя най-големия QLED гейминг монитор в света на Gamescom 2017

Samsung Electronics обяви, че ще вдигне летвата на Gamescom 2017 с представянето на Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor, най-големият QLED гейминг монитор света, който предлага IMAX кино изживяване.

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

Изданието за Windows FINAL FANTASY XV включва NVIDIA GameWorks и други напреднали технологии и разширени функции за персонални компютри

NVIDIA добави нови технологии за визуална обработка в играта PlayerUnknown’s Battlegrounds

NVIDIA добави нови технологии за визуална обработка в играта PlayerUnknown’s Battlegrounds

Повече от седем милиона геймъри могат да улавят невероятни моменти от играта, като използват GeForce Experience ShadowPlay Highlights

Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 - най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет.

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

Точно навреме за gamescom 2017, AOC ще пусне своя 240 Hz гейминг монитор, който ще е наличен в магазините през втората половина на август.

Абонамент за RSS новини