В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Смартфоните Nokia с оптика ZEISS

10 Юли 2017г.

  • Pin It

Ексклузивното сътрудничество е заявка за иновациите на ZEISS в смартфоните Nokia
Подновеното партньорство ще установи нови стандарти на изображенията в полза на потребителите на смартфони Nokia

София, 6 юли 2017 - HMD Global, домът на телефоните Nokia и ZEISS, обявиха днес подписването на ексклузивно партньорство, чиято цел е да заложи нови стандарти в смартфон индустрията. Това дългосрочно споразумение надгражда споделената история и опит между ZEISS и смартфоните Nokia.

Общата амбиция на двете компании е да подобрят качеството на изображенията при смартфоните, като обхванат цялата екосистема от софтуера, през услугите, качеството на екрана и дизайна на оптиката. Партньорството между ZEISS и HMD Global цели съвместно да разработят нови технологии за заснемане, които да предефинират стандартите в индустрията и да върнат марката ZEISS обратно в смартфоните на Nokia. Този стремеж за непрекъснато подобряване на изживяванията на потребителите в областта на изображенията е отражение на общите ценности на двете компании – ангажимент за качество, истинско майсторство и оптимално потребителското изживяване.

Партньорството между ZEISS и телефоните Nokia, започнало преди повече от десетилетие, се основава на споделена страст към иновациите и желание за предоставяне на най-доброто на потребителите. В миналото сътрудничеството между ZEISS и телефоните Nokia създаде иновативни технологии, като първия в света много-мегапикселов мобилен телефон и други устройства, залагащи нови стандарти в индустрията от Nokia N-серията до тези с технологията Nokia PureView. Това подновено партньорство е дългосрочен ангажимент за надграждане на технологичните иновации през следващите години.

Арто Нумела, главен изпълнителен директор, HMD Global:

"Сътрудничеството със ZEISS е важна част от нашия ангажимент винаги да предоставяме най-доброто изживяване за нашите клиенти. Феновете ни искат повече от просто една страхотна камера в смартфона си, те искат цялостно графично изживяване, което не просто отговаря на стандартите, но ги предефинира. Феновете ни го очакват и, заедно със ZEISS, го доставяме - съвместно разработено графично превъзходство за всички."

Д-р Матиас Мец, член на Изпълнителния съвет на ZEISS Group:

"Сътрудничеството на HMD Global с ZEISS за смартфоните Nokia отново ще подобри цялостното графично изживяване на потребителите, чрез съвършенство и иновации. Партньорството ни е изградено на стабилна основа. Заедно очакваме вълнуващо пътуване към бъдещето на усъвършенстваните графични възможности на смартфоните."

Това ексклузивно партньорство със ZEISS е допълнително доказателство за това, как HMD Global си сътрудничи с най-добрите и уважавани имена в индустрията, в стремежа към съвършенството във всеки аспект на дизайна и качествоото на телефоните. Това е и обещание към потребителите за оптималното възможно за смартфон графично изживяване.  

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Повече от фитнес с новите Gear Sport и Gear IconX

Двете устройства са най-новите допълнения към портфолиото от иновативни носими устройства на Samsung, които се отличават с уникален дизайн, съобразен с ежедневните нужди на потребителите.

Samsung подобрява мобилността за бизнеса с новия Galaxy Tab Active2

Оборудван с последните иновативни функции, Samsung Galaxy Tab Active2 предлага солиден дизайн с подобрена бизнес функционалност и вградена устойчивост и здравина за работа в индустриална среда

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

На 2 ноември NVIDIA ще пусне видеокартата GeForce GTX 1070 Ti , като част от серията графични карти (GPU), изградени върху архитектурата Pascal ™.

ZOTAC Adds Another Game Changer with GeForce® GTX 1070 Ti Series

ZOTAC International, a global manufacturer of innovation, is excited to present the game-changing ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti Series featuring the advanced gaming GPU based on NVIDIA Pascal™ architecture.

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

Специалистът при дисплеите AOC представя достъпен монитор за универсална употреба с диагонал 31.5” (80.01 см) и QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела): Q3279VWF – представител на 79-та серия.

Абонамент за RSS новини