В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новите А3 модели от серията InkBenefit Professional на Brother осигуряват изгоден цветен печат на бизнесa

09 Май 2017г.

  • Pin It

Новата серия мултифункционални устройства Brother Ink Benefit Professional е перфектно предложение за малки офиси и работни групи, които печатат средни до големи обеми (500-1500 стр./месец) и имат нужда от изгоден цветен печат във формат А4 и А3.
Трите нови модела на японската компания са проектирани изцяло с мисъл за бизнес потребителите. Освен подобрен дизайн и функции, те предлагат по-голяма издръжливост, подобрени възможности за работа с хартията, качествен цветен печат и висока скорост. Това е първата бизнес серия устройства на Brother, в която се използват базирани на пигмент мастила за всички цветове. За потребителите това означава по-ярки цветове и по-наситено черно, остри контури на текста и живи цветове в бизнес документите, както и бързосъхнещи оригинали, които не избледняват.
Трите модела от новата серия Brother Ink Benefit Professional са: MFC-J2330DW, който печата и сканира в А4, но може да печата и в по-големия А3 формат; MFC-J3530DW и MFC-J3930DW, които могат не само да печатат, но и да сканират в А3.
Новите модели са проектирани да бъдат достъпни и да предлагат висококачествен печат на ниска цена. Опционалните мастилници с голям капацитет дават възможност за отпечатване на 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници при цена на копие от едва 0,017 лв. с ДДС за черно-бяла и 0.06 лв. с ДДС за цветна страница А4. По този начин потребителите, които печатат по-големи обеми, могат да реализират значителни икономии.
Новата серия мастиленоструйни устройства Brother предлага висока скорост на печат от 22 изображения в минута и време за отпечатване на първата страница от под 6 секунди*.
Машини, създадени за дълъг живот
Моделите от новото поколение са изградени от нови материали, което ги прави по-здрави и издръжливи от предшествениците им.
Серията Brother Ink Benefit Professional е с подобрена печатаща глава, с което животът на машината е удължен с над 60%**, както и с по-солидни тави за хартия, което намалява неправилното поемане на листа. По този начин служителите могат да се концентрират върху работата си, използвайки устройство, на което могат да разчитат.
Лекотата на използване на новите мастиленоструйни модели започва от дизайна и се допълва с простото и практично управление.
Трите нови модела се отличават с:
Бързо и интуитивно управление с LCD тъч екран и физически бутони
Лесни за изваждане тави за хартия с по-здрави водачи
По-плавно затварящ се капак на скенера
Автоматично листоподаващо устройство за 50 листа
2-странен печат, сканиране и копиране в модела MFC-J3930DW.

Облачната поддръжка позволява използване на корпоративни решения
За да позволи на малките офиси да работят максимално интелигентно и ефективно, новата серия е съвместима с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране, включително Brother iPrint&Scan и Apple AirPrint.
Отличената с награди технология на Brother Web Connect позволява на потребителите да сканират и отпечатват от популярни облачни услуги като по този начин лесно и бързо споделят, и дигитализират документи. Устройствата са съвместими с услугите Google Drive, Dropbox и OneDrive и позволяват директна работа с документи, съхранени в облака, от тъч екрана, без нужда от PC.
MFC-J3930DW поддържа и Near Field Communication (NFC) и позволява взаимодействия от типа „доближи и отпечатай“ със съвместими мобилни устройства.
Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „ Новите модели InkBenefit Professional бяха разработени за клиенти, които печатат големи обеми и изискват отлично качество и производителност в комбинация с ниски цени на консумативите. Това е най-солидната ни серия от мастиленоструйни устройства до момента. Новото поколение цветни устройства е практично, бързо и предлага печат в по-големия А3 формат на изключително изгодна цена на копие.”
* От 5.5 секунди от режим готовност за MFC-J3530DW и MFC-J3930DW.
** Според вътрешни тестове на Brother.

Серията Brother Ink Benefit Professional включва:
MFC-J2330DW
599 лв. с ДДС
A3 печат/A4 сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
6.8 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB
ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)
Двустранен печат
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

MFC-J3530DW
699 лв. с ДДС
A3 печат/сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
6.8 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB
ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)
Двустранен печат
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

MFC-J3930DW
899 лв. с ДДС
A3 печат/сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
9.3 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB/NFC
Двустранен ADF за 50 листа
Двустранен печат/сканиране/копиране
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 - най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет.

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

Точно навреме за gamescom 2017, AOC ще пусне своя 240 Hz гейминг монитор, който ще е наличен в магазините през втората половина на август.

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Panasonic има удоволствието да съобщи, че серията Blu-Ray DiscTM плейъри DMP-UB300/UB400 беше отличена с престижната награда на Европейската асоциация за образ и звук (EISA) „Най-добра покупка на Ultra HD Blu-Ray плейър 2017-2018” („EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018“).

Гейминг монитора CFG73 на Samsung с ексклузивно представяне на изложението Gamescom 2017

Samsung обяви плановете си да достави най-доброто представяне на своя CFG73 QLED гейминг монитор като част от турнира на PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS на предстоящия Gamescom 2017 чрез партньорство с разработчик на игри Bluehole Inc.

Най-висока производителност в дългосрочен план

Най-висока производителност в дългосрочен план

Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства и високи очаквания от по-нови модели.

Абонамент за RSS новини