В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новите А3 модели от серията InkBenefit Professional на Brother осигуряват изгоден цветен печат на бизнесa

09 Май 2017г.

  • Pin It

Новата серия мултифункционални устройства Brother Ink Benefit Professional е перфектно предложение за малки офиси и работни групи, които печатат средни до големи обеми (500-1500 стр./месец) и имат нужда от изгоден цветен печат във формат А4 и А3.
Трите нови модела на японската компания са проектирани изцяло с мисъл за бизнес потребителите. Освен подобрен дизайн и функции, те предлагат по-голяма издръжливост, подобрени възможности за работа с хартията, качествен цветен печат и висока скорост. Това е първата бизнес серия устройства на Brother, в която се използват базирани на пигмент мастила за всички цветове. За потребителите това означава по-ярки цветове и по-наситено черно, остри контури на текста и живи цветове в бизнес документите, както и бързосъхнещи оригинали, които не избледняват.
Трите модела от новата серия Brother Ink Benefit Professional са: MFC-J2330DW, който печата и сканира в А4, но може да печата и в по-големия А3 формат; MFC-J3530DW и MFC-J3930DW, които могат не само да печатат, но и да сканират в А3.
Новите модели са проектирани да бъдат достъпни и да предлагат висококачествен печат на ниска цена. Опционалните мастилници с голям капацитет дават възможност за отпечатване на 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници при цена на копие от едва 0,017 лв. с ДДС за черно-бяла и 0.06 лв. с ДДС за цветна страница А4. По този начин потребителите, които печатат по-големи обеми, могат да реализират значителни икономии.
Новата серия мастиленоструйни устройства Brother предлага висока скорост на печат от 22 изображения в минута и време за отпечатване на първата страница от под 6 секунди*.
Машини, създадени за дълъг живот
Моделите от новото поколение са изградени от нови материали, което ги прави по-здрави и издръжливи от предшествениците им.
Серията Brother Ink Benefit Professional е с подобрена печатаща глава, с което животът на машината е удължен с над 60%**, както и с по-солидни тави за хартия, което намалява неправилното поемане на листа. По този начин служителите могат да се концентрират върху работата си, използвайки устройство, на което могат да разчитат.
Лекотата на използване на новите мастиленоструйни модели започва от дизайна и се допълва с простото и практично управление.
Трите нови модела се отличават с:
Бързо и интуитивно управление с LCD тъч екран и физически бутони
Лесни за изваждане тави за хартия с по-здрави водачи
По-плавно затварящ се капак на скенера
Автоматично листоподаващо устройство за 50 листа
2-странен печат, сканиране и копиране в модела MFC-J3930DW.

Облачната поддръжка позволява използване на корпоративни решения
За да позволи на малките офиси да работят максимално интелигентно и ефективно, новата серия е съвместима с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране, включително Brother iPrint&Scan и Apple AirPrint.
Отличената с награди технология на Brother Web Connect позволява на потребителите да сканират и отпечатват от популярни облачни услуги като по този начин лесно и бързо споделят, и дигитализират документи. Устройствата са съвместими с услугите Google Drive, Dropbox и OneDrive и позволяват директна работа с документи, съхранени в облака, от тъч екрана, без нужда от PC.
MFC-J3930DW поддържа и Near Field Communication (NFC) и позволява взаимодействия от типа „доближи и отпечатай“ със съвместими мобилни устройства.
Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „ Новите модели InkBenefit Professional бяха разработени за клиенти, които печатат големи обеми и изискват отлично качество и производителност в комбинация с ниски цени на консумативите. Това е най-солидната ни серия от мастиленоструйни устройства до момента. Новото поколение цветни устройства е практично, бързо и предлага печат в по-големия А3 формат на изключително изгодна цена на копие.”
* От 5.5 секунди от режим готовност за MFC-J3530DW и MFC-J3930DW.
** Според вътрешни тестове на Brother.

Серията Brother Ink Benefit Professional включва:
MFC-J2330DW
599 лв. с ДДС
A3 печат/A4 сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
6.8 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB
ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)
Двустранен печат
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

MFC-J3530DW
699 лв. с ДДС
A3 печат/сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
6.8 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB
ADF за 50 листа (сортирано копиране до 30 листа)
Двустранен печат
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

MFC-J3930DW
899 лв. с ДДС
A3 печат/сканиране
До 22/20 ipm
входяща тава за 250 листа
слот за ръчно подаване на хартия
9.3 см тъч LCD
LAN/Wi-Fi/USB/NFC
Двустранен ADF за 50 листа
Двустранен печат/сканиране/копиране
Капацитет на мастилниците (обикновена/голяма): черно - 550 / 3000 стр., CMY – 550 / 1500 стр.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Повече от фитнес с новите Gear Sport и Gear IconX

Двете устройства са най-новите допълнения към портфолиото от иновативни носими устройства на Samsung, които се отличават с уникален дизайн, съобразен с ежедневните нужди на потребителите.

Samsung подобрява мобилността за бизнеса с новия Galaxy Tab Active2

Оборудван с последните иновативни функции, Samsung Galaxy Tab Active2 предлага солиден дизайн с подобрена бизнес функционалност и вградена устойчивост и здравина за работа в индустриална среда

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

На 2 ноември NVIDIA ще пусне видеокартата GeForce GTX 1070 Ti , като част от серията графични карти (GPU), изградени върху архитектурата Pascal ™.

ZOTAC Adds Another Game Changer with GeForce® GTX 1070 Ti Series

ZOTAC International, a global manufacturer of innovation, is excited to present the game-changing ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti Series featuring the advanced gaming GPU based on NVIDIA Pascal™ architecture.

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

Специалистът при дисплеите AOC представя достъпен монитор за универсална употреба с диагонал 31.5” (80.01 см) и QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела): Q3279VWF – представител на 79-та серия.

Абонамент за RSS новини